Jelentkezem!
Harcolok a nagy és méltán híres PS galaxis RNG nevezetű szörnye ellen. Rakétáim végesek, de nem adom fel! Még van pár harci fortély a tarsolyomban, nem adom meg magam!!!
...képtelen vagyok egy idő után mindennel emelni, amikor mindig callt kapok mindenféle szeméttel, engem meg nem talál el a flop. Kiborító tud lenni. A mai legszebb partiban 225 flopon a 6BB-s emelésemet 32o adta limp-call keretében... ezért van néha ez, h K3s, 78, Q8 stb néha csak limp, aztán postflop játszom.
Ez kurvára így van! Ezek az ellenfelek, atomjaira bontják az én játékomat. Tehetetlen vagyok egyszerűen. (Preflop QTo-al gondolkodás nélkül call 4bet-re.) Ma elhatároztam, hogy abba is hagyom egy darabig a HU sng-kat, egyszerűen 10$ alatt nem látom értelmét szenvednem. Te, hogy látod ezt a dolgot?
Pedig olyan sokáig kibírtam, h ne postoljak badbeateket...
Csak két hand, de egész álló nap ez ment. Holnaptól munkát nézek, ehhez a póker dologhoz nekem nincs már gyomrom, képtelen vagyok már megint 100x jobb lapot mutatva nyerni... volt még 15-16 cf bukó 20-ból, A5 vs JJ meg ilyenek dögivel, ezeket már nem is posztolom. A belem kifordul, komolyan.
Megláttam a flopot és abban a pillanatban tudtam, h ezt nem nyerheti meg.
Aha, hát hogy a picsába ne nyerhetné már meg...
PokerStars No-Limit Hold'em, $5.00+$0.25 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t2600)
Hero (Button) (t400)
Hero's M: 5.33
Preflop: Hero is Button with 6, 6
Hero bets t400 (All-In), BB calls t350
Flop: (t800) Q, 3, A (2 players, 1 all-in)
Turn: (t800) 4 (2 players, 1 all-in)
River: (t800) 7 (2 players, 1 all-in)
Total pot: t800
Results:
Hero had 6, 6 (one pair, sixes).
SB had 6, 5 (straight, seven high).
Outcome: BB won t800
Itt is kiestem ezután:
PokerStars No-Limit Hold'em, $5.00+$0.25 Tournament, 15/30 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Button (t1060)
Hero (BB) (t1940)
Hero's M: 43.11
Preflop: Hero is BB with A, A
Button bets t120
Hero raises to t300
Button raises to t480
Hero raises to t750
Button raises to t1020 -> Fogyaték bameg, ahhoz nincs elég esze, h azt a tetves csúszkát meghúzza, ha már rám akarja tolni a szarjával...
Hero raises to t1290, Button calls t40 (All-In)
Flop: (t2120) J, 8, 9 (2 players, 1 all-in)
Turn: (t2120) 7 (2 players, 1 all-in)
River: (t2120) Q (2 players, 1 all-in)
Total pot: t2120
Results:
Button had 10, K (flush, King high).
Hero had A, A (one pair, Aces).
Outcome: Button won t2120
Az se jo, ha tul rágörcsöl az ember sztem. mivel most ugye elvileg csak ez van, hirtelen sztem nagyon sokat tolod, s azert belefasul az ember. fokozatosan kell a grindre raallni, s szunet sem art. emlékezz vissza milyen lazan ment, mikor annyi volt a celod, hogy +1 BI, mindegy hogy 5, vagy 65 perc alatt.
Az se jo, ha tul rágörcsöl az ember sztem. mivel most ugye elvileg csak ez van, hirtelen sztem nagyon sokat tolod, s azert belefasul az ember. fokozatosan kell a grindre raallni, s szunet sem art. emlékezz vissza milyen lazan ment, mikor annyi volt a celod, hogy +1 BI, mindegy hogy 5, vagy 65 perc alatt.
Fákk handek :(
Unblv
Ma eddig 22 meccs alatt nyertem tisztán 9 buyint 38%-os ROI-val... Volt egy durva széria, egymás után 10-et nyertem zsinórban, ez új rekord, 7 v 8 volt a legtöbb. Ez mi? Miért kellett tegnap idegbetegen lefeküdnöm, h én vagyok a világ legbénább pókerese?
Miért kellett tegnap idegbetegen lefeküdnöm, h én vagyok a világ legbénább pókerese?
Ha már idegbetegnek erzed magad, hagyd abba, hidd el, megéri :). Grat, így tovabb. S mindemelett fokozatosan növeld a jatekidot. Ne jatssz tul sokat se! Nem lesz gond ;).