Akkor én is, én is:
weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament 18 fős sng, bubble
weaktight | Hand | Q8s - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | 6Jo - No Limit Holdem Tournament
Hozzáteszem, hogy előtte szoptam én is rendesen a többi a asztalon. Mérnöki pontossággal találtam meg az AA-okat (mint az 1.hand-nél is ugye).
Bocsi, hogy ide raktam Zehy!
Hehe, kell az ilyen is. Amúgy az elsőben Q2s-el én vagy emelek vagy eldobom.A 3.ban 863fd flopot nem hiszem, hogy cbetelném A highal, ha cbetelnék akkor garantált a turn 2nd barrel, scare card+most szedtünk össze egy rakás outot.
Akkor én is, én is:
weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament 18 fős sng, bubble
weaktight | Hand | Q8s - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | 6Jo - No Limit Holdem Tournament
Hozzáteszem, hogy előtte szoptam én is rendesen a többi a asztalon. Mérnöki pontossággal találtam meg az AA-okat (mint az 1.hand-nél is ugye).
Bocsi, hogy ide raktam Zehy!
Nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges...
Azon gondolkodtam - és már említettem is Polának -, h tök baromság ez az egész pókeresdi. Kitaláltam ugyanis egy sokkal jobb módszert a br növelésre. Sokkal igazságosabb lenne teszt formájában eldönteni, h ki a jobb és ki kapja a buyint. Beülsz ugyanúgy az asztalhoz, de nem a lapok jönnek, hanem szituációs feladatok, pl. ilyen kérdések formájában, h azt mondja:
- K2-vel adunk-e meg allét az első vakszinten?
- A2o-al oop callolunk-e a tag reg ellen?
stb.
Hal kipipálja, h "igen" és BANG 1:0 ide... mondjuk 10 rontott válaszig menne, aki előbb eléri az bukta a beülőt...de szép világ lenne, én meg milliomossá válnék hamar... wake up stupido!
Ja, van ám egy remek handem is. A durva az, h az elmúlt napok tükrében kifejezetten örülök a végeredménynek, legalább nem mákolt le, már splitre hozom lassan a 80-20-ak felét... szánalom ez a játék.
PokerStars No-Limit Hold'em, $5.00+$0.25 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
BB (t1330)
Hero (Button) (t1670)
Hero's M: 55.67
Preflop: Hero is Button with A, A
Hero bets t60
BB raises to t1330 (All-In) -> slightly overallé az első vakszinten
Hero calls t1270
Flop: (t2660) 3, 2, A (2 players, 1 all-in) -> Úristen, ezt nem bukhatom már el, yeahhh
Turn: (t2660) 5 (2 players, 1 all-in) -> Ugye nem? Ez most komoly?
River: (t2660) 4 (2 players, 1 all-in) -> Igen b+, véresen komoly
Total pot: t2660
Results:
Hero had A, A (straight, five high).
BB had J, J (straight, five high).
Outcome: Hero won t1330, BB won t1330
Én úgy néz ki feladom ezt az egész pókernek nevezett félkarú rablózást. Nekem nem megy a szerencsejáték, a leghalványabb esélyem sincs benne.
Mellesleg, ha mégegyszer vki kiejti azt a szót, h hosszútáv, azt megütöm. GL fissek.
Ha ennyire nem bírod a beateket miért nem játszol Full Tilt deep asztalokon? Mintha magadat ütnéd otthon korbácsbottal, hogy még, még, még...
Belefáradsz a sok HU-ozásba. Nyomj egy kis PLO-t vagy NL cg-t is mellette néha. Én nem bírnék egyfolytában csak HU-ozni. Kitartás!!! Ho.... :D:D:D
Belefáradsz a sok HU-ozásba. Nyomj egy kis PLO-t vagy NL cg-t is mellette néha. Én nem bírnék egyfolytában csak HU-ozni. Kitartás!!! Ho.... :D:D:D
Én úgy néz ki feladom ezt az egész pókernek nevezett félkarú rablózást. Nekem nem megy a szerencsejáték, a leghalványabb esélyem sincs benne.
Mellesleg, ha mégegyszer vki kiejti azt a szót, h hosszútáv, azt megütöm. GL fissek.
Amikor belekostóltál az omaha-ba, akkort tök jól ment. Miért függesztetted fel? Szerintem is beleférne egy kis változatosság. Feladni mindenképpen -EV-s döntés lenne. :) Legjobbakat!