Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

mrweg
Válasz pindrokk kommentjére
2009. máj. 23. 13:05

Akkor én is, én is:

weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament 18 fős sng, bubble

weaktight | Hand | Q8s - No Limit Holdem Tournament

weaktight | Hand | 6Jo - No Limit Holdem Tournament

Hozzáteszem, hogy előtte szoptam én is rendesen a többi a asztalon. Mérnöki pontossággal találtam meg az AA-okat (mint az 1.hand-nél is ugye).

Bocsi, hogy ide raktam Zehy!

Zehy
Válasz pindrokk kommentjére
2009. máj. 23. 13:09

Hehe, kell az ilyen is. Amúgy az elsőben Q2s-el én vagy emelek vagy eldobom.A 3.ban 863fd flopot nem hiszem, hogy cbetelném A highal, ha cbetelnék akkor garantált a turn 2nd barrel, scare card+most szedtünk össze egy rakás outot.

Az első partiban szinte mindig mindennel kiegészítek HU-ban (32o-val persze nem), ez egy olyan infoösszeszedős dolog nálam. Megnézem mit csinál, emel-e, hogy játszik flopon, mit mutat sd-ben stb. Erre a Q2s bőven jó, van potenciál is a lapban stb. Ezzel a gyerekkel amúgy ez ha jól emlékszem egy rematch volt, így tudtam nagyjából mire számíthatok postflop, ezért is limpeltem be. Minréz oop ftw, mint látható.
Ehhez kapcsolódik a 3.-ban a megjátszás is, nem akartam a lapom dobni egy turn c/r-re, pont azért mert megjött a moneycardom és tudtam a flop calljából, h javulnom kell. Mellesleg annyira hiteltelen lesz a flushöm, h ki fogom tudni pozban fizettetni. Lsd a riverjátékot, egy sima callal megúszta volna, de ő beteszi a stackjét is simán...

Zehy
Válasz mrweg kommentjére
2009. máj. 23. 13:13

Akkor én is, én is:

weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament 18 fős sng, bubble

weaktight | Hand | Q8s - No Limit Holdem Tournament

weaktight | Hand | 6Jo - No Limit Holdem Tournament

Hozzáteszem, hogy előtte szoptam én is rendesen a többi a asztalon. Mérnöki pontossággal találtam meg az AA-okat (mint az 1.hand-nél is ugye).

Bocsi, hogy ide raktam Zehy!

Np, jó partik, de pl csak az elsőnél volt óriásmákod, de bubiban gondolom ez simaliba játék, a 2. is sima lopás, nem kell A-rag-el callolgatni, a harmadik turn után meg sima cooler és különben is minek egészít ki D-ből trash-el... :)

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 24. 20:02

Nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges...

Azon gondolkodtam - és már említettem is Polának -, h tök baromság ez az egész pókeresdi. Kitaláltam ugyanis egy sokkal jobb módszert a br növelésre. Sokkal igazságosabb lenne teszt formájában eldönteni, h ki a jobb és ki kapja a buyint. Beülsz ugyanúgy az asztalhoz, de nem a lapok jönnek, hanem szituációs feladatok, pl. ilyen kérdések formájában, h azt mondja:

- K2-vel adunk-e meg allét az első vakszinten?
- A2o-al oop callolunk-e a tag reg ellen?
stb.

Hal kipipálja, h "igen" és BANG 1:0 ide... mondjuk 10 rontott válaszig menne, aki előbb eléri az bukta a beülőt...de szép világ lenne, én meg milliomossá válnék hamar... wake up stupido!

Ja, van ám egy remek handem is. A durva az, h az elmúlt napok tükrében kifejezetten örülök a végeredménynek, legalább nem mákolt le, már splitre hozom lassan a 80-20-ak felét... szánalom ez a játék.

PokerStars No-Limit Hold'em, $5.00+$0.25 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB (t1330)
Hero (Button) (t1670)

Hero's M: 55.67

Preflop: Hero is Button with AImage, AImage
Hero bets t60

BB raises to t1330 (All-In) -> slightly overallé az első vakszinten

Hero calls t1270

Flop: (t2660) 3Image, 2Image, AImage (2 players, 1 all-in) -> Úristen, ezt nem bukhatom már el, yeahhh

Turn: (t2660) 5Image (2 players, 1 all-in) -> Ugye nem? Ez most komoly?

River: (t2660) 4Image (2 players, 1 all-in) -> Igen b+, véresen komoly

Total pot: t2660

Results:
Hero had AImage, AImage (straight, five high).
BB had JImage, JImage (straight, five high).
Outcome: Hero won t1330, BB won t1330

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 24. 21:56

Én úgy néz ki feladom ezt az egész pókernek nevezett félkarú rablózást. Nekem nem megy a szerencsejáték, a leghalványabb esélyem sincs benne.
Mellesleg, ha mégegyszer vki kiejti azt a szót, h hosszútáv, azt megütöm. GL fissek.

V.Peti
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 24. 22:10

Ha ennyire nem bírod a beateket miért nem játszol Full Tilt deep asztalokon? Mintha magadat ütnéd otthon korbácsbottal, hogy még, még, még...

mrweg
Válasz V.Peti kommentjére
2009. máj. 25. 10:33

Belefáradsz a sok HU-ozásba. Nyomj egy kis PLO-t vagy NL cg-t is mellette néha. Én nem bírnék egyfolytában csak HU-ozni. Kitartás!!! Ho.... :D:D:D

Polacheck
Válasz mrweg kommentjére
2009. máj. 25. 10:39

Belefáradsz a sok HU-ozásba. Nyomj egy kis PLO-t vagy NL cg-t is mellette néha. Én nem bírnék egyfolytában csak HU-ozni. Kitartás!!! Ho.... :D:D:D

Én is ezzel traktálom. SH CG-ben erős edge lenne a mezőny felett bármelyik teremben és biztos vagyok benne, hogy találna olyat aki szívesen stakelné NL50 körül, amivel már szépen lehetne keresni még bevételmegosztás mellett is.

ladipeti
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 25. 10:58

Én úgy néz ki feladom ezt az egész pókernek nevezett félkarú rablózást. Nekem nem megy a szerencsejáték, a leghalványabb esélyem sincs benne.
Mellesleg, ha mégegyszer vki kiejti azt a szót, h hosszútáv, azt megütöm. GL fissek.

Szerintem tarts egy kis pihenőt, 1-2 hét, ha teheted, és nem kell annyira feszítetten grindelni. Vagy inkább akkor is tarts, ha kell a pénz és muszáj játszanod.
Relaxálj, pihend ki magad, megnyugszol,és újra kívánni fogod a játékot, és sokkal jobban fog menni is.

Másik lehetőség, amit a többiek tanácsolnak, h játsz másféle játékot is. Alacsony tétes omahát, vagy holdem CG-t, akár azt is alacsonyabb téten, h ne idegesítsd föl magad.
Annak semmi értelme, h gürizel sng-ken és totál kikészülsz tőle idegileg.

castor11
Válasz ladipeti kommentjére
2009. máj. 25. 11:17

Amikor belekostóltál az omaha-ba, akkort tök jól ment. Miért függesztetted fel? Szerintem is beleférne egy kis változatosság. Feladni mindenképpen -EV-s döntés lenne. :) Legjobbakat!

Élő ügyfélszolgálat