mrweg, kicsimágus: köszi!
Még egy keveset rátettem, h meglegyen a 10 BI :) roi 40 fölött, lol.
Unblv
Egészen elképesztő ahogy ma porba tiport, leköpött és agyon gyalázott a PS. De mikor a földön feküdtem se hagyta abba, folyamatosan visszajött és rugdosott ahol csak ért...
Pre allé vagyok a fissek ellen:
JJ vs QJ
KQ vs K8
AQ vs Q4
AK vs A2
JJ vs A5
és még vagy egy tucat 70-30 ami most nem ugrik be...
Ja, mindezt du pár óra alatt, amikor is az egész napi pluszt sikerült 1,5x akkora mínuszba taszítani... Köszönöm PS, ha nem ölsz meg idő előtt, valóban rohadt erős leszek! :mad:
Egészen elképesztő ahogy ma porba tiport, leköpött és agyon gyalázott a PS. De mikor a földön feküdtem se hagyta abba, folyamatosan visszajött és rugdosott ahol csak ért...
Pre allé vagyok a fissek ellen:
JJ vs QJ
KQ vs K8
AQ vs Q4
AK vs A2
JJ vs A5
és még vagy egy tucat 70-30 ami most nem ugrik be...
Ja, mindezt du pár óra alatt, amikor is az egész napi pluszt sikerült 1,5x akkora mínuszba taszítani... Köszönöm PS, ha nem ölsz meg idő előtt, valóban rohadt erős leszek! :mad:
Dettó, nincs miről beszámolnom, bár én ezeket ömlesztve kapom (3 PPvslowerPP és 4 AK vs Ax halt meg zsinórban egy session alatt. szerinted?). Ma megint csináltam 5BI különbséget az EV és a valós eredmény között. GG.
Zehy, mondok egy tippet.
Azzal, hogy felraksz mákolós partikat csak magadat idegesíted fel, magadba sulykolod, hogy nincs szerencséd. Fölösleges a mákolásokkal annyit foglalkozni, hogy írj róla egy hszt is. Ha nem tennéd kb 10 perc alatt elfelejtenéd.
Ne is gondolj rájuk mert csak elviszik a játékodat a rossz irányba. Rakj be inkább vicces partikat aztán röhögünk rajta :)
Fölösleges azon rágódni, hogy lemákolt-e vagy nem mert csak az számít, hogy jó döntést hoztál-e! Hosszútávon meg lesz az eredménye!
Sok szerencsét!
Zehy, mondok egy tippet.
Azzal, hogy felraksz mákolós partikat csak magadat idegesíted fel, magadba sulykolod, hogy nincs szerencséd. Fölösleges a mákolásokkal annyit foglalkozni, hogy írj róla egy hszt is. Ha nem tennéd kb 10 perc alatt elfelejtenéd.
Ne is gondolj rájuk mert csak elviszik a játékodat a rossz irányba. Rakj be inkább vicces partikat aztán röhögünk rajta :)
Fölösleges azon rágódni, hogy lemákolt-e vagy nem mert csak az számít, hogy jó döntést hoztál-e! Hosszútávon meg lesz az eredménye!
Sok szerencsét!
Zehy, mondok egy tippet.
Sok szerencsét!
1 sng ami 3 partiból állt összesen és mindháromban flush!
Figyelem, a partik a nyugalom megzavarására alkalmasak! I'm a fkin luckbox!
Ezt fogom nézegetni, ha lemákolnak vmikor!
Az utolsóban milyen szépen becsapdázott. :D Agyon-slowplay rulez!!!
1 sng ami 3 partiból állt összesen és mindháromban flush!
Figyelem, a partik a nyugalom megzavarására alkalmasak! I'm a fkin luckbox!
Ezt fogom nézegetni, ha lemákolnak vmikor!