Én azt javaslom ha pénz akarsz keresni pokival és kevesebbet stresszelni akkor válts fr-re. Kisebb variancia. Igaz itt is vannak lemákolások, de kevesebbb a pf allin, postflop meg lejátszod a népet ;)
Én úgy néz ki feladom ezt az egész pókernek nevezett félkarú rablózást. Nekem nem megy a szerencsejáték, a leghalványabb esélyem sincs benne.
Mellesleg, ha mégegyszer vki kiejti azt a szót, h hosszútáv, azt megütöm. GL fissek.
Annak idején a cash game-ről váltott sng-ra, mert ott is leszedték folyamatosan.. :( én megértem.
Napi kiakadás
Az a legdurvább, h egy olyan mezőnyben nem tudok pluszt felmutatni, ahol 2 sng-n egyszerre 4 főnél bubiban elmegy a netem, majd mire visszalépek már kiestem... másoddiként!!!
Mondom második lettem mikor 4 főtől sitout voltam... eszemfaszom megáll, ehhez mennyi ész kell, h ezt kivitelezzék??? Most komolyan, ezt a mezőnyt nem vagyok képes halálra verni és minimális br növelést felmutatni napról napra? Helyette rollom sincs már lassacskán, ezmi?
Most nézem mennyien írtatok, vmiért továbbugrott a ff...
Köszi mindenkinek!
Az a legdurvább, h egy olyan mezőnyben nem tudok pluszt felmutatni, ahol 2 sng-n egyszerre 4 főnél bubiban elmegy a netem, majd mire visszalépek már kiestem... másoddiként!!!
Mondom második lettem mikor 4 főtől sitout voltam... eszemfaszom megáll, ehhez mennyi ész kell, h ezt kivitelezzék??? Most komolyan, ezt a mezőnyt nem vagyok képes halálra verni és minimális br növelést felmutatni napról napra? Helyette rollom sincs már lassacskán, ezmi?
Most nézem mennyien írtatok, vmiért továbbugrott a ff...
Köszi mindenkinek!
Én azt nem értem, hogy hogy nem nyerted meg??? Nem megy a hu? Fish!
Szerintem egyébként, menj fel nl1000-re egy kicsit vitézkedni, egy-két vaklopással rendberakod a br-od.
Már több, mint 24 órája nem hallunk rólad, mivan veled?
Már több, mint 24 órája nem hallunk rólad, mivan veled?
1$-os sng-n szórakozom el a pénzem.
Helyesbítek:
1$-os sng-n idegesíted halálra magad.