Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

zoltanh
Válasz ladipeti kommentjére
2009. máj. 25. 11:18

Én azt javaslom ha pénz akarsz keresni pokival és kevesebbet stresszelni akkor válts fr-re. Kisebb variancia. Igaz itt is vannak lemákolások, de kevesebbb a pf allin, postflop meg lejátszod a népet ;)

ervino
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 25. 11:40

Én úgy néz ki feladom ezt az egész pókernek nevezett félkarú rablózást. Nekem nem megy a szerencsejáték, a leghalványabb esélyem sincs benne.
Mellesleg, ha mégegyszer vki kiejti azt a szót, h hosszútáv, azt megütöm. GL fissek.

Van ilyen, majd hosszú távon kijön a tudásbeli különbség... :D

*már előre fél a következő találkozótól*

fejes1988
Válasz ervino kommentjére
2009. máj. 25. 18:05

Annak idején a cash game-ről váltott sng-ra, mert ott is leszedték folyamatosan.. :( én megértem.

Zehy
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. máj. 25. 19:03

Napi kiakadás

Az a legdurvább, h egy olyan mezőnyben nem tudok pluszt felmutatni, ahol 2 sng-n egyszerre 4 főnél bubiban elmegy a netem, majd mire visszalépek már kiestem... másoddiként!!!
Mondom második lettem mikor 4 főtől sitout voltam... eszemfaszom megáll, ehhez mennyi ész kell, h ezt kivitelezzék??? Most komolyan, ezt a mezőnyt nem vagyok képes halálra verni és minimális br növelést felmutatni napról napra? Helyette rollom sincs már lassacskán, ezmi?

Most nézem mennyien írtatok, vmiért továbbugrott a ff...
Köszi mindenkinek!

Kopi44
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 26. 12:52

Az a legdurvább, h egy olyan mezőnyben nem tudok pluszt felmutatni, ahol 2 sng-n egyszerre 4 főnél bubiban elmegy a netem, majd mire visszalépek már kiestem... másoddiként!!!
Mondom második lettem mikor 4 főtől sitout voltam... eszemfaszom megáll, ehhez mennyi ész kell, h ezt kivitelezzék??? Most komolyan, ezt a mezőnyt nem vagyok képes halálra verni és minimális br növelést felmutatni napról napra? Helyette rollom sincs már lassacskán, ezmi?

Most nézem mennyien írtatok, vmiért továbbugrott a ff...
Köszi mindenkinek!

Én azt nem értem, hogy hogy nem nyerted meg??? Nem megy a hu? Fish!

Szerintem egyébként, menj fel nl1000-re egy kicsit vitézkedni, egy-két vaklopással rendberakod a br-od.

Polacheck
Válasz Kopi44 kommentjére
2009. máj. 26. 12:58

Én azt nem értem, hogy hogy nem nyerted meg??? Nem megy a hu? Fish!

Szerintem egyébként, menj fel nl1000-re egy kicsit vitézkedni, egy-két vaklopással rendberakod a br-od.

Lehet, hogy tényleg az ezer-mester visszatérésére van szükség :)

chubbyhun
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 27. 13:23

Már több, mint 24 órája nem hallunk rólad, mivan veled?

Zehy
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. máj. 27. 14:33

Már több, mint 24 órája nem hallunk rólad, mivan veled?

1$-os sng-n szórakozom el a pénzem.

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 27. 14:36

1$-os sng-n szórakozom el a pénzem.

Helyesbítek:

1$-os sng-n idegesíted halálra magad.

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 27. 14:38

Helyesbítek:

1$-os sng-n idegesíted halálra magad.