Értem, köszönöm!
1: én is így játszom.
1/b: rirézeltem allin ment, nem bírtam elengedni, setje volt... pech, de ettől függetlenül akkor itt érdemes feltenni a beülőnket toppárra? Elégszer lesz nála KJ, QJ, h megérje így játszani?
2: ha emeltek ezeket akkor már én is dobom, ha nem, akkor réz általában asztaltól függően. Én is így játszom, sokat is bukom ezekből a pozíciókból ezekkel a lapokkal. Ezért kérdeztem, h mi a helyes lépés, mindenesetre megpróbálok sokkal óvatosabb lenni és oop visszavenni az agresszióból.
egy újabb nem pro megnyilvánulása :)
nem tom, NL25-ön settet flopolt emberek általában reaise-t nyomnak, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Mindezek függvényében határozottan azt gondolom, hogy nem tudom :)
Manapság egyre jobban hajlok arra, hogy ilyen helyzetben fold, mert:
- szerintem nem annyira jellemző a steal multiway potban, pozición kívül
- a CB ereje is nagy még ezen a szinten
szóval az ellenfél szerintem setminer volt, aki megtalálta és fél a javulástól.
Régebben push, manapság elengedem, és tutistázok (persze csak módjával)
Értem, köszönöm!
1: én is így játszom.
1/b: rirézeltem allin ment, nem bírtam elengedni, setje volt... pech, de ettől függetlenül akkor itt érdemes feltenni a beülőnket toppárra? Elégszer lesz nála KJ, QJ, h megérje így játszani?
2: ha emeltek ezeket akkor már én is dobom, ha nem, akkor réz általában asztaltól függően. Én is így játszom, sokat is bukom ezekből a pozíciókból ezekkel a lapokkal. Ezért kérdeztem, h mi a helyes lépés, mindenesetre megpróbálok sokkal óvatosabb lenni és oop visszavenni az agresszióból.
Wii-time!!!
Megvan a tilt ellenszere. :D
Ma még nem kellett ugyan kipróbálni, mert a gép gyors összerakása és tesztelése után pókereztem kb egy órát, amit 1,5 BI-vel zártam. Ki is ültem, nézegetem a játékokat tovább inkább... :)
és mi lesz konkrétan a tilt ellenszere, a box, vagy valami pankráció progi? ;)
és mi lesz konkrétan a tilt ellenszere, a box, vagy valami pankráció progi? ;)
Konkrétan zombikat és terroristákat fogok halomra lőni, ha már így megkérdezted :)
De a pingpong vagy a baseball se rossz, ha épp olyan kedvem van :D
Most folyamatosan tilton vagy, vagy csak wii teszt, mi ez a hosszú hallgatás? :)
Most folyamatosan tilton vagy, vagy csak wii teszt, mi ez a hosszú hallgatás? :)
Semmi extra, kijött a bonus tegnap Bodogon (össz. 200$), ...