Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

Zehy
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 12. 21:50

ezek szerint akkor 7 ota buktál 6 BI-t????

Csunya.... én azota meg nem játszottam, csak 1-2 verseny megy, most ugrok neki.

nem, azóta 4-et... összesen 4-et, na, de tulajdonképpen rohadtul mindegy... semmi nem jön össze, semmi.
Egy K drillt megint tudtam split-elni, K8 ellen river A miatt... ezmimár???

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 12. 22:00

Mondom beülök HU-zni és kieresztem a gőzt...
2 perc alatt(!) kivégeztem a halam... azért vannak itt még Bodogon lehetőségek... lol

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 12. 22:05

milyen téten hu-zol?

Zehy
2008. jún. 12. 22:19

milyen téten hu-zol?

5$-os.
A 2. is majdnem megvolt 2 perc alatt.
K7s nálam, flop K7x, csekkrézelek, majd erre allin megy a majomhal első vakszintén Q7-el 815 zsetonnal, mert egy sorral már leszedtem... turn Q, river Q... :S

Így 12 perc kellett hozzá :D

Roppant felkészültek amúgy. Lapot nem dobnak, call minden, mindenhonnan és bármennyiért. Funny steaming-oldó volt. 2/2. Na most jöhet a KillerPussy. GL&GN! :D

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 13. 0:11

fogazott vagina

Édesistenem. Megvan a világ leggagyibb, legértelmetlenebb és legbutább filmje. OMFG! Soha, senki, semmilyen körülmények között ne nézze meg. 20 percig bírtam... tekerve. Ez vmi katasztrófa! K-E-GY E-T-L-EN!!! :D

mrweg
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 13. 1:26

Ezt sejteni lehetett, ezért is örülök, hogy te "áldoztad" fel magad.

Littlemage
Válasz mrweg kommentjére
2008. jún. 13. 3:01

Én is nyomtam egy HU-t, s nyertem :) jóccakat :)

Zehy
2008. jún. 13. 8:46

Beültem kicsit játszani reggel Bodogra. Gyerekek, ez vmi eszméletlen. Repkednek a preflop allinek, 3bet megadások oop A8o-val, 9-es magas flopon AJo coldcall stbstbstb. Rá kéne állnom a hajnali játékra...

bojanika
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 13. 9:32

Anno Cake-n csináltam, ott is vicces volt... :) Az egyetlen hátránya, hogy amikor a 3 beülő megy az asztal hülyéjéhez, akkor az embernek nagyon nincs kedve felállni és bemenni dolgozni (tudva azt, hogy jogos jussunk hamarosan szétosztásra kerül a többi játékos között).

Zehy
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 13. 13:50

Anno Cake-n csináltam, ott is vicces volt... :) Az egyetlen hátránya, hogy amikor a 3 beülő megy az asztal hülyéjéhez, akkor az embernek nagyon nincs kedve felállni és bemenni dolgozni (tudva azt, hogy jogos jussunk hamarosan szétosztásra kerül a többi játékos között).

Na igen, konkrétan az egyik arc 64$-t osztott szét 57o-val és 69o-val flop utáni allinekben (flop elsőnél 5KQ), majd nagy bánatomra elment, mielőtt egy centet is láttam volna tőle...

Élő ügyfélszolgálat