ezek szerint akkor 7 ota buktál 6 BI-t????
Csunya.... én azota meg nem játszottam, csak 1-2 verseny megy, most ugrok neki.
Mondom beülök HU-zni és kieresztem a gőzt...
2 perc alatt(!) kivégeztem a halam... azért vannak itt még Bodogon lehetőségek... lol
milyen téten hu-zol?
milyen téten hu-zol?
fogazott vagina
Édesistenem. Megvan a világ leggagyibb, legértelmetlenebb és legbutább filmje. OMFG! Soha, senki, semmilyen körülmények között ne nézze meg. 20 percig bírtam... tekerve. Ez vmi katasztrófa! K-E-GY E-T-L-EN!!! :D
Ezt sejteni lehetett, ezért is örülök, hogy te "áldoztad" fel magad.
Én is nyomtam egy HU-t, s nyertem :) jóccakat :)
Beültem kicsit játszani reggel Bodogra. Gyerekek, ez vmi eszméletlen. Repkednek a preflop allinek, 3bet megadások oop A8o-val, 9-es magas flopon AJo coldcall stbstbstb. Rá kéne állnom a hajnali játékra...
Anno Cake-n csináltam, ott is vicces volt... :) Az egyetlen hátránya, hogy amikor a 3 beülő megy az asztal hülyéjéhez, akkor az embernek nagyon nincs kedve felállni és bemenni dolgozni (tudva azt, hogy jogos jussunk hamarosan szétosztásra kerül a többi játékos között).
Anno Cake-n csináltam, ott is vicces volt... :) Az egyetlen hátránya, hogy amikor a 3 beülő megy az asztal hülyéjéhez, akkor az embernek nagyon nincs kedve felállni és bemenni dolgozni (tudva azt, hogy jogos jussunk hamarosan szétosztásra kerül a többi játékos között).