King háj és Hálk
3/3 a HU. Ez tartott a legtovább, de a türelmes játékom meghozta gyümölcsét. Állandó overbetek már az első vakszinttől, csak meg kellett várnom, h lapom legyen. A 3. vakszint meghozta a nutsot egy K9s formájában. Nevemhez hűen pusholtam és nem hagyott cserben a K high :D
A Hulk nagyon gagyi, megnéztem de. moziban. Nem is az egész film, csak a vége van nagyon elrontva. Az viszont annyira nem sikerült, h tönkreteszi az előtte lévő 1,5 órát, ami viszont elég jól dübörgött minden értelemben. Minimális logika nem ártott volna a nagy összecsapásra. Vagy legalább megnézni 1x mielőtt ez így "kimegy"...
Reggeli gyors két BI... yesss
Megnéztem a Rambo-t ebéd közben és után, most gondoltam beülök kicsit játszani. Ismét egy BI, közben HU-ban 2:1 stackeknél A5o-ra 657s flopon csekkréz allin megy barátunk QsT-vel, river Q... nagyszerű. Majd rögtön utána limpelt 72x flopon 2 párt kapok 72-re, ő persze allin van K7o-val, turn K... damnit. Majdnem 4/4. Elég is volt. Megyek vissza dvd-zni inkább. Ja, jhéten veszek egy Wii-t.
Még egy BI, és turbo sng-n 10 főből 1. hely. Megint visszamegyek filmet nézni. Ez eddig bejött :D
Sng-n az itm 3-nál, a 15k zsetonból 9k nálam volt. Majd a legelső partiban BB-ben 77, D limp, kisvak minréz, én push, D ad A6s-el, sb is call KQo-val... a turn 7 után már nem izgultam, de a river full azért nagyon szép volt. LoL.
sng powa
Még egy zupaturbosng 1. hely. Jól kezdődik a vasárnap...
GL srácok!
eddig ódzkodtam a turbo játékoktól, alapból szűrtem, mégis érdemes lenne ilyet játszani?
egyébként grat, és GL neked is
eddig ódzkodtam a turbo játékoktól, alapból szűrtem, mégis érdemes lenne ilyet játszani?
egyébként grat, és GL neked is
Heti tervek
Kicsit kevesebb online grind lesz, viszont élőben 2x is megyek majd játszani.
Csütörtökön egy verseny és utána remélhetőleg kis cg, vmelyik nap pedig csak cg vár rám. Jó lesz, hiányzik az élő, néha nagyon elég már a netből...
Közben a hét elején kijön a bonus Bodogon, kiveszem a pénzem, magamévá teszek egy Wii-t (kell a mozgás:)), a többi pedig megy Cake-re (1k).
Kérdések
NL25-50 6max "pro-k" véleményét várom (de persze bárki hozzászólását szívesen veszem, aki a témában járatosnak érzi magát) Statok nincsenek, ennyi infoból kellene okosnak lenni.
1/a: AJs SB v BB-ben, 4-5 limp.
Csekk?
Réz? Ha igen mennyit?
1/b:emelés történt 2$-ig (nl25), egy megadó, J62r, contbet, enemy rr. Hogyan tovább és miért?
2: KQo, SB v BB ismét, 2-3 limp. Teendő?
Ehhez és hasonló lapok (ATo, KJo stb) megjátszása érdekelne SB és BB pozban, indoklással, véleménnyel.
Köszönöm!
Közben kiderült, h 3x megyek a héten élőzni, a szokásos pénteki versenyt el is felejtettem, mivel 2x egymás után nem tudtam menni, teljesen kiesett a dolog... Ma viszont jött körlevél és pontállás. Még mindig első vagyok. Yesss! :D
én nem vagyok "pro" de elmondom a véleményem.
1. Az alapkoncepciom az hogy jo lapokkal emelek, vakbol is. tehát AJs -el is, 4 limpelőnél NL50 -en 3-3.5$. tulajdonképpen az lenne a cél hogy max 1 ellenfél jöjjön, persze az se baj ha mindenki dob. nem akarom hogy J62 flopon vki 2 párt találjon.
1/B. ha jol értelmezem akkor AJs és benn vagy a partiba, hívtál 2$ és 1 megadot kaptál flop elött, flop eltalál és kapsz 1 rr -t.
Bár sok a fish azér sokat trükköznek, ebben az esetben szerintem az ellenfél arra jáccik, hogy csak el akartad rabolni a limpelők pénzét flop elött és most erőt mutacc flop után is. valójában ha szettje vagy 2 párja lenne akkor biztos csak megadna hogy tovább hivogass, éppen ezért én visszaemelnék rá.
2. KQo -val én hívok vakbol ha nem történt hívás, viszont ha volt hivás flop elött akkor dobom a rossz pozicio miatt.
KJ -vel mindig csak egészítek vagy BB check. A10 nálam a határlap, néha hívok néha limpelek vele, ez az asztaltol függ.