Go trickett!!Dwan és Jason is itt lehetne ha nem szerencsétlen mindkettő:S
mikor és hol látható majd a final table live streamje???
és egyébként meg nagyon remélem nem a laliberté nyeri meg mert neki amúgy is milliárdjai vannak...
Korodhoz méltóan gondolkodsz. Javaslom mentsd el a hozzászólásaidat hogy 10 év múlva jót röhöghess magadon, amint próbálsz mindig okos lenni, mindig jól megmondani a nagy igazságokat. Most se azt sikerült felfognod a hozzászólásomból ami a lényeg volt. Itt nem az érd el amit ők volt a lényeg, az is igaz, bár azt arra szántam hogy kicsit gondolkodj el. A lényeg az volt hogy te a tipikus van rajta sapka, nincs rajta sapka hozzászólást írtad. Ha nem ad az a baj, ha ad és nem annyit amennyit te gondolsz akkor az. Miért nem szabod meg mindjárt nekik is mi a helyes a nagy élettapasztalatoddal. Szerintem mond meg rögtön kertelés nélkül mennyit kellett volna adniuk a saját pénzükből hogy te ne negatívan szólj hozzá. Ha nem a 21 éves lázadó, egyből visszatámadó korszakodat élnéd és először értelmeznéd amit olvasol akkor nem írnál ilyeneket. Részemről téma lezárva, mert mint ahogy te is mondtad mindenkinek joga van megszólni a másikat, így nekem is téged. Vagy ez csak a te kiváltságod? Akkor bocs.
Mindig is 'csodáltam' azokat, akik a milliárdos vagyonukból pár millát jótékonysági célokra ajánlottak fel. Kb ez nekik olyan, mintha én most lemennék a boltba, és vennék egy csomag rágót, de még is csak pár millát ajánlanak fel. (pl. Mo-n nagy divat ez.)
megint fszságon veszekedtek.
inkább azt mondjátok meg mikor kezdődik a stream?
jól látom hogy csúszik a stream valamennyit?
köszi, már nézem.
tudtam a linket, csak nem tudtam hánykor kezdenek.
hajrá Antonio
Amúgy Laliberté, meg egy másik arc is, ha jól tudom a teljes nyereményüket a ONE DROPnak ajánlották, ami azért nem semmi.
Lehet dollármilliárdosok, de 18M, az akkor is 18M. Ahelyett, hogy venne magának egy fasza kis házat valahol, vagy hajót, néhány kocsit, inkább adakozásra szánja, szóval respect imo.
A pénz meg így is, úgy is benne marad a körforgásban (erről pont tegnap beszélt Sommerville, meg O'Brien). Ha a halak nyerik, ők vissza adják a nosebleeds profiknak, ha a profik nyerik, akkor meg egymás között tologatják. Aztán ha a profik stakelnek, vagy százalékot vásárolnak kisebb limiten játszó playáktól, akkor kerül a "köznéphez" ez a pénz.