Az hogy megérdemli, nem érdemli, teljesen mindegy.Pont leszarja, jelen pillanatban Vegasban ő a legboldogabb ember :DDDD
Más:
Ilyen összegek láttán mindig megszólal benne valami, hogy amíg a világ lakosságának fele éhezik, mások 1 millió dollárt képesek fizetni, hogy 1-2 napot szórakozzanak, és reflektorfénybe legyenek.
És ők elvileg egy "civilizált" társadalom tagjai, háááát, nemvagyok ebben biztos.
Jól játszott Antonio, tolt pár elég jó move-ot...igaz, hogy lapömlése volt, de azért az sem árt egy ilyen verseny megnyeréséhez.
WPGG Trickettnek is, nagyon szépen, kiegyensúlyozottan játszott, neki szurkoltam, de Esfandiari is megérdemli.
Trickett HU játéka annyira nem tetszett, meg szerintem az utolsó handben nem kellett volna 4betelnie, mert Antonionál air nem nagyon lesz, Jx ellen nem áll iszonyat jó, magasabb FD, meg 5x ellen meg nagyon hátul van. Persze aztán ő a pro, nem én, meg jobban ismeri Esfandiari játékát, szóval who know...:)
am visszatérve a handre holdi nem emlékszek modnjuk hogy volt asszem pre emelt esfandiari trickett callolt esfandiari cbetelt na ugye ha így volt akkor szerintem trickett 3betje teljesen jó mivel esfandiari majdnem 100%-ban cbetelt nem csak a HU-ban hanem az egész FT-n.esfandiari 4betjére viszont szerintem egy nagyon nehéz szitut kapott hisz neki itt vagy shove vagy fold de a fold az nem tudom...nem tudom milyen readje volt esfandiariról...de azzal hogy 5betelt egy minit ott már eldőlt hogy allin megy ugye de amúgy nem tudom hogy rossz volt e...ha J-re tette sztem annyira nem habár 4bet után nem tudom hogy J-re tehette e...érdekes volt az biztos