Bye-bye maleszaj :D
Basszus,addig irogattam,amíg lemaradtam Hellmuth kieséséről :-) Leírnátok ezt is :-(,azt elrakom magam!!Úgyis a 2 profi közt fog eldőlni!!Köszi a partit előre is! Jó Éjt vs GL
lol, olyan vicces, amikor Hellmuth 3-4 percig beszél gyönyörű szavakkal arról, hogy mekkora egy hatalmas nit:D
A kieséseses partija:
:As::Ts:-vel emelt valami 2,8M vagy ilyesmit, Trickett rátolta (FE nélkül, Hellmuth 10bb-vel kezdte kb a handet)
Hellmuth snapcall, Trickettnél :Ah::Qh: a board meg: :Ah::Th::5c: :Kd: :Jc:
btw elég sick HU lesz...Egy WSOP ME első helyért játszanak (8M)
Köszi,egy Úr vagy!!Akkor mák-remák!További szép hajnalt!!
jogos HU.hajrá sam impossible is nothing:D
Szanalmas...
Erre se lehet sose majd buszke, ezt a vegig makolast. Igazan nem erdemelte meg.
Kar erte...
Szanalmas...
Kar erte...
Jól játszott Antonio, tolt pár elég jó move-ot...igaz, hogy lapömlése volt, de azért az sem árt egy ilyen verseny megnyeréséhez.
WPGG Trickettnek is, nagyon szépen, kiegyensúlyozottan játszott, neki szurkoltam, de Esfandiari is megérdemli.
Trickett HU játéka annyira nem tetszett, meg szerintem az utolsó handben nem kellett volna 4betelnie, mert Antonionál air nem nagyon lesz, Jx ellen nem áll iszonyat jó, magasabb FD, meg 5x ellen meg nagyon hátul van. Persze aztán ő a pro, nem én, meg jobban ismeri Esfandiari játékát, szóval who know...:)
Jól játszott Antonio, tolt pár elég jó move-ot...igaz, hogy lapömlése volt, de azért az sem árt egy ilyen verseny megnyeréséhez.
WPGG Trickettnek is, nagyon szépen, kiegyensúlyozottan játszott, neki szurkoltam, de Esfandiari is megérdemli.
Trickett HU játéka annyira nem tetszett, meg szerintem az utolsó handben nem kellett volna 4betelnie, mert Antonionál air nem nagyon lesz, Jx ellen nem áll iszonyat jó, magasabb FD, meg 5x ellen meg nagyon hátul van. Persze aztán ő a pro, nem én, meg jobban ismeri Esfandiari játékát, szóval who know...:)
Szanalmas...
Kar erte...