Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP event #55 - Esfandiari, Trickett, Laliberté a Big One döntőjének három éllovasa

Littlemage
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 4. 3:51

Bye-bye maleszaj :D

szfvkrisz
Válasz Littlemage kommentjére
2012. júl. 4. 3:58

Basszus,addig irogattam,amíg lemaradtam Hellmuth kieséséről :-) Leírnátok ezt is :-(,azt elrakom magam!!Úgyis a 2 profi közt fog eldőlni!!Köszi a partit előre is! Jó Éjt vs GL

Holdenper
Válasz Littlemage kommentjére
2012. júl. 4. 3:59

lol, olyan vicces, amikor Hellmuth 3-4 percig beszél gyönyörű szavakkal arról, hogy mekkora egy hatalmas nit:D

A kieséseses partija:
:As::Ts:-vel emelt valami 2,8M vagy ilyesmit, Trickett rátolta (FE nélkül, Hellmuth 10bb-vel kezdte kb a handet)
Hellmuth snapcall, Trickettnél :Ah::Qh: a board meg: :Ah::Th::5c: :Kd: :Jc:

btw elég sick HU lesz...Egy WSOP ME első helyért játszanak (8M)

szfvkrisz
Válasz Holdenper kommentjére
2012. júl. 4. 4:05

Köszi,egy Úr vagy!!Akkor mák-remák!További szép hajnalt!!

mátííí
Válasz szfvkrisz kommentjére
2012. júl. 4. 4:17

jogos HU.hajrá sam impossible is nothing:D

csoda
Válasz szfvkrisz kommentjére
2012. júl. 4. 4:54

Szanalmas...
Erre se lehet sose majd buszke, ezt a vegig makolast. Igazan nem erdemelte meg.
Kar erte...

mátííí
Válasz csoda kommentjére
2012. júl. 4. 4:57

Szanalmas...
Kar erte...

ht igen mercier ellen volt a fordulópont...de sztem gg megérdemelte azért...én nem sajnálom...gg tricket(Y)

Holdenper
Válasz csoda kommentjére
2012. júl. 4. 4:58

Jól játszott Antonio, tolt pár elég jó move-ot...igaz, hogy lapömlése volt, de azért az sem árt egy ilyen verseny megnyeréséhez.

WPGG Trickettnek is, nagyon szépen, kiegyensúlyozottan játszott, neki szurkoltam, de Esfandiari is megérdemli.

Trickett HU játéka annyira nem tetszett, meg szerintem az utolsó handben nem kellett volna 4betelnie, mert Antonionál air nem nagyon lesz, Jx ellen nem áll iszonyat jó, magasabb FD, meg 5x ellen meg nagyon hátul van. Persze aztán ő a pro, nem én, meg jobban ismeri Esfandiari játékát, szóval who know...:)

mátííí
Válasz Holdenper kommentjére
2012. júl. 4. 5:00

Jól játszott Antonio, tolt pár elég jó move-ot...igaz, hogy lapömlése volt, de azért az sem árt egy ilyen verseny megnyeréséhez.

WPGG Trickettnek is, nagyon szépen, kiegyensúlyozottan játszott, neki szurkoltam, de Esfandiari is megérdemli.

Trickett HU játéka annyira nem tetszett, meg szerintem az utolsó handben nem kellett volna 4betelnie, mert Antonionál air nem nagyon lesz, Jx ellen nem áll iszonyat jó, magasabb FD, meg 5x ellen meg nagyon hátul van. Persze aztán ő a pro, nem én, meg jobban ismeri Esfandiari játékát, szóval who know...:)

nekem tetszett...am meg így van nyilván ő tudta....nekem is érdekes volt...

gabusom
Válasz csoda kommentjére
2012. júl. 4. 7:41

Szanalmas...
Kar erte...

Te miröl beszélsz, te óriásdonk!!!
Esfandiarit fikázod?
Hol élsz te?
Normális vagy?
Miröl beszélsz???
Mire nem lehet majd büszke?
A poker erröl szól te idióta!
Túlhúzzúk a másikat...
Neki ez most sikerült.
Amúgy meg tök jól tolta!
Vagy te mit néztél???