Pont fordítva. A novemberi elnökválasztás miatt lesz októberben a Póker VB döntő. Elnökválasztás régebb óta van, mint WSOP.
A WSOP-t figyelemmel kíséri pár millió ember a földön, és nincs kihatása semmire, hogy amerikai, európai, netán Észak-Koreai nyeri a ME karkötőt. Míg az elnökválasztást több milliárd ember követi, és még azok életére is befolyással van akiket egyáltalán nem érdekel a politika
Véleményem szerint aki sportolt tudja, hogy a verseny sportban jelen van az a bizonyos "vis major" (egy előre ki nem számítható, váratlan esemény) ami izgalmassá és érdekessé teszi a sokak által már "előre" lefutott és elkönyvelt eseményt (lsd: labdarúgás/meg nem adott gólok, tenisz/sérülés, out nem out, Forma1/ műszaki hiba stb.).
Ez két irányba befolyásolhatja a történéseket az addig is magabiztosból még tartalék erőket hozhat ki és bebizonyítja, hogy Ő az abszolút bajnok (ilyet csak a legnagyobbak tudnak).
A másik, hogy a legyőzöttnek hitt magához ragadja a kezdeményezést és letaszítja a "bajnokot" (akik ilyet tudnak, szintén nem kis sportemberek).
"Kory" az utóbbi utat járta be (a Top 20-.ban már "szárnyalva"), és mivel az említett sportok a világ legnagyobb sportjai, örüljünk neki, hogy általa ill. általa is, az a bizonyos sokat bírált és véleményt megosztó "That's POKER baby" is elindulhat abba a bizonyos "elitbe"...
Ui: ...fórum társaim, ne "off"-oljuk a topicot, ez legyen az Ő oldala csak Róla és a sikeréről szóljon...
GL Kory
Az akadémiás cikkekben nincs benne de azzal együtt hogy a pf allin-eket durván hozta:
Amikor postflop játék volt akkor minden 2. alkalommal kvázi nuts-ot flopolt az ellenfél és mindig volt valami nála amivel fizetnie kellett 1-2 utcán, mégsem stack-elődött.
Ha valaki átaludta akkor jó ha ezt is figyelembe veszi mielőtt azzal jön hogy mekkora mákja volt.
A hibája miatt sajnos tényleg az egész világ ellene lesz, pedig nem csalni akart, nem volt idióta, csak figyelmetlen.
Hibázott, de hibázott az osztó is.
És ha az osztó sem vette észre hogy volt elöl egy bet akkor lehet hogy a csaj is hibázott.
A döntést ketten is átgondolták és a szabályok szerint jártak el, nem Kori hozta a szabályokat, nyilván azt sem tudta hogy ilyen esetben hogyan döntenének.
Mindenki követ el ilyen hibákat, Ivey pl. a nuts-ot "szokta" muck-olni. :)
Kár hogy ennyire felfújják ezt a dolgot, mindenki úgy csinál mintha a csaj 100%-os eséllyel kiejtette volna Korit, pedig még ha egy lappal játsza le akkor is megnyeri néha, bárcsak így lett volna...
Ebből kurvára elég legyen, Kory jóbarátom, régi ismerősöm is viccből írtam úgymond neki hátha olvassa majd a csapatból valaki. Ha valaki akkor én kibaszottul nem sajnálom tőle a sikert.
Amennyiben magyar állampolgár, és az adóév nagyobbik részében Magyarországon tartózkodik, és kizárólag belföldön van állandó lakóhelye, akkor biztosan magyar adóügyi illetőséggel rendelkezik...
A szerencsejátékból származó jövedelem – kizárólag a magánszemély illetősége szerinti államban adóztatható. Azaz egy külföldi kaszinóban nyert összeg után a magyar illetőségű magánszemélyek
Magyarországon kötelesek az adót megfizetni.
Nagy gratuláció Korinak! Nagyszerű játékos. Nyilván rengeteg szerencsére is szüksége volt, hogy eljusson a döntő asztalig, de e nélkül nincs játék. Külön szép dolog, hogy a magyar zászlót fogja. Szimpatikus játékos és roppant értelmes srác. Minden magyar ember büszke lehet rá. Ez óriási dolog, hogy idáig jutott. Szerintem tudása szerint abszolút favorit lesz a döntő asztalon is. Hajrá Magyarország, Hajrá Koroknai András!:)
Grat!! GL az FT-n!
A Kossuth rádióban volt egy beszélgetés Tatár Gergellyel. Kori eredményéről beszélgettek. Nincs fent neten valahol?
Nekem az is nagyobb választás ennél, hogy reggelire rántottát egyek, vagy zabpelyhet.
Amúgy meg nem komolyan írta, nem tudom hogy nem tudtad ezt leszűrni...
Mikor játsszák az FT-t pontosan? Már várom Kori győzelmét :)