Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP Main Event - Koroknai András a világbajnoki döntőben!

mr.ygz
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2012. okt. 1. 22:35

Mikor játsszák az FT-t pontosan? Már várom Kori győzelmét :)

oktober 28

ZsoleszAK47
Válasz mr.ygz kommentjére
2012. okt. 1. 22:38

uhh az még nagyon messze van...
de utána már csak 1 hét és lesz full tilt is remélhetőleg :)

Holdenper
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2012. okt. 2. 0:28

Én úgy olvastam, hogy október 29-30.

Ezt a cikket érdemes elolvasni, kicsit helyrerakja a kérdéses party körüli dolgokat, meg végre egy pozitív hangvételű írás Koryról egy amcsi tollából

2012 WSOP - Andras Koroknai not the villain at the final table - ESPN

KorMil
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 25. 12:06

hánykor kezdődik az ft?

Kugutsuman
2012. okt. 25. 12:27

Lehet valahol online, élőben követni a final table-t?

csako92
Válasz Kugutsuman kommentjére
2012. okt. 26. 13:19

ESPN online részén lehet majd követni vagy nem ingyenes??vagy esetleg a wsop honlapján lesz megint live stream??

banoster
2012. okt. 26. 14:41

Több helyen okt. 28-30-ra írták a WSOP ME döntőt, ami minket is megzavart, de Holdenpernek van igaza: 29-én a legjobb háromig játszanak, 30-án pedig a győztesig. A live streammel kapcsolatban egyelőre abban vagyok biztos, hogy az ESPN2-n lesz közvetítés. Ez fizetős, de nem horribilis összeg. A kizárólag a WSOP ME közvetítésre vonatkozó napi díj €1,99, a heti díj, ami tulajdonképpen két napot jelent ebben az esetben, €2,99. Elképzelhető, hogy lesz ingyenes hozzáférés is, de azt egyelőre nem közölték a WSOP hivatalos twitterén, és a WSOPE ME után az sem volna nagy meglepetés, ha mégsem lenne.

naggeri
2012. okt. 26. 14:44

bazz Kori bejutott? mikor ? meg hogy?

ivan41
Válasz naggeri kommentjére
2012. okt. 26. 14:48

Koroknai nyilatkozott valahol, hogy az allin fold partiban mi volt nála Baumann kisasszony KK-ja ellen?

bakyka
Válasz banoster kommentjére
2012. okt. 26. 15:03

Több helyen okt. 28-30-ra írták a WSOP ME döntőt, ami minket is megzavart, de Holdenpernek van igaza: 29-én a legjobb háromig játszanak, 30-án pedig a győztesig. A live streammel kapcsolatban egyelőre abban vagyok biztos, hogy az ESPN2-n lesz közvetítés. Ez fizetős, de nem horribilis összeg. A kizárólag a WSOP ME közvetítésre vonatkozó napi díj €1,99, a heti díj, ami tulajdonképpen két napot jelent ebben az esetben, €2,99. Elképzelhető, hogy lesz ingyenes hozzáférés is, de azt egyelőre nem közölték a WSOP hivatalos twitterén, és a WSOPE ME után az sem volna nagy meglepetés, ha mégsem lenne.

Szerintem biztosan lehet majd free streamet is találni a neten, ahogy pl. sporteseményeknél is.

Élő ügyfélszolgálat