x nap végig pokerezett nap után, ahol napi sok órát kell tolni, úgyhogy lehet hogy az adrenalin miatt még kipihenni se tudta magát rendesen előfordulhatnak hibák
de ja, nyílván csak egy segghülye aki BPO-t, LA Classicot nyert, és most WSOP ME-t fog
Tipikus magyar mentalitás azt gondolni, hogy azért fikázunk valakit mert sikeresebb valamiben. Más nem is juthat egy átlagos magyar eszébe....
Azért megy a fikázás, mert buta, mint a segg, angol nyelv ismerete erősen konvergál a nullához, és mindennek tetejében jelenleg Ő képviseli picinyke országunkat a WSOP-n. (Abban gondolom egyetértünk, hogy nemcsak magát, hanem az országot is képviseli valamilyen szinten.) Ezek után nincsenek túl nagy illúzióim azt illetően, hogy milyen szinten röhögnek ki minket az USA-ban.
Persze bizonyos agyi kapacitás alatt ezeket a tényeket lehetetlen megérteni...
Szerintem a "fikázóknak" pont az a problémája, hogy egy ilyen értelmi képességekkel rendelkező játékos képviseli az országot....
Tipikus magyar mentalitás azt gondolni, hogy azért fikázunk valakit mert sikeresebb valamiben. Más nem is juthat egy átlagos magyar eszébe....
Azért megy a fikázás, mert buta, mint a segg, angol nyelv ismerete erősen konvergál a nullához, és mindennek tetejében jelenleg Ő képviseli picinyke országunkat a WSOP-n. (Abban gondolom egyetértünk, hogy nemcsak magát, hanem az országot is képviseli valamilyen szinten.) Ezek után nincsenek túl nagy illúzióim azt illetően, hogy milyen szinten röhögnek ki minket az USA-ban.
Szerintem a "fikázóknak" pont az a problémája, hogy egy ilyen értelmi képességekkel rendelkező játékos képviseli az országot....
Így van, és az elsők között lenne Kori, hamár a butaságot említetted.
Így van, és az elsők között lenne Kori, hamár a butaságot említetted.
Sajnos én sem tudok angolul(amire nem vagyok büszke és elkezdtem tanulgatni),de ez nem jelenti azt,hogy buta lennék!!Hibázni meg mindenki hibázhat(többet is)Sőt hibázzon még 5×,de nyerje meg!!Egyébként meg ha ennyi pénzt nyernék,pont leszarnám az ilyen negatív hozzászólásokat,amiket itt páran beírtok!! :-) Egyébként meg GOGOGO KORY(hajrá Magyarok) Gratula Shipthefliip-nek is!!
Ennyi! Ha már segg témánál tartunk, drága mindenhez értő angolszakértőnk, mrchaotic, menj ki a strandra és ugorj egy nagy seggest! Még azt is nagyobbra fogjuk értékelni, mint azt a sok faszságot, amit ebben a topikban ontod magadból.
GL Kory! gogogogoooooooooooooooooo
x nap végig pokerezett nap után, ahol napi sok órát kell tolni, úgyhogy lehet hogy az adrenalin miatt még kipihenni se tudta magát rendesen előfordulhatnak hibák
de ja, nyílván csak egy segghülye aki BPO-t, LA Classicot nyert, és most WSOP ME-t fog
Nagyon nagy gratula Korynak.
Nem ismerem személyesen, ezért nem is érdeleknek a negatív hozzászólások, egyszerűen csak sok sikert szeretnék kívánni a továbbiakban is.
Nem érdekel, ha mákos, vagy nem tud annyira angolul, egyszerűen csak magyar és nekem ez bőven elég ebben a helyzetben, hogy minden esetben neki szurkoljak.
Lehet félreértett 1-2 dolgot, de biztos vagyok benne, hogy egyik sem volt szándékos és csak az nem hibázik, aki nem dolgozik (jelen esetben pókerezik).
Mégegyszer hajrá és bárcsak meglenne az FT.
MrChaotic;452643Szerintem a "fikázóknak" pont az a problémája, hogy egy ilyen értelmi képességekkel rendelkező játékos képviseli az országot....