Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP Main Event - Koroknai továbbjutott, Vizsnyiczai 131. helyen végzett

mario1212
Válasz Zsipali kommentjére
2012. júl. 16. 16:41

Na és persze a fikázok közül mindenki ismeri, sőt napi szinten tartják a kapcsolatot Koryval, és ezért jelenthetik, jelentheted ki hogy egy segg hülye beképzelt bunkó... Az senkinek nem jut eszébe hogy az a videó amiről megállapítjátok hogy ő milyen egy elképesztő élmény után készült, lehet megszólalni sem bírtam volna...
Bullshit ez az egész topic.

+1 Zsipali
Van szerencsém ismerni Korit, nem is értem itt néhányan miről beszélnek?
Mellesleg a szabályok is elég egyértelműek, a sok fikázás és okoskodás helyett ajánlom mindenki figyelmébe a 89. pontot itt:
http://www.wsop.com/2012/2012-WSOP-Rules.pdf

Kispagat
Válasz mario1212 kommentjére
2012. júl. 16. 17:08

Luigi teremavató versenyén játszottam egy asztalon vele, ennyi az ismertségem. Ez alatt a néhány óra alatt egy kifejezetten közvetlen, normális, nem elszállt, fiatal srácot ismertem meg. Pedig előtte húzta be BPO-t. Nem értem, hogy mi alapján mondjátok, hogy hülye, mint a segg. Ami pedig a hibákat illeti, ezek figyelmetlenségből, rossz angolból adódhatnak, nem látom, hogy direkt, csalás céljából csinálná, ezért aztán fel sem merül, hogy rossz fényt vetne magára vagy Magyarországra.

Holdenper
Válasz Kispagat kommentjére
2012. júl. 16. 18:10

Azt szeretem ebben a fórumban, hogy mindenki olyan kulturáltan képes vitatkozni/megnyilatkozni.

Nagyjából egyetértek a neki szurkolókkal, de azért aki folyamatosan jár ki külföldi nagyobb versenyekre, annak szerintem nem ártana megtanulni angolul rendesen. És simán lehet én is elkövetnék ilyen hibákat, de nagyon mérges lennék magamra ezért, mert szerintem ilyen szinten, ilyen mezőnyben már nem szabad hibázni.

De mindent összevetve goooo Kory, GLGL

SajtiEgon
Válasz Holdenper kommentjére
2012. júl. 16. 18:21

(..)
És simán lehet én is elkövetnék. ilyen hibákat, de nagyon mérges lennék magamra ezért, (.....)

De mindent összevetve goooo Kory, GLGL

Ez számomra azt sugallja, hogy ő (vélhetőleg) nem az. Honnan tudod? :)

Hajrá Kory, GLGLGLGLGLGLGLGLGLGL!!!!! :)

SajtiEgon
Válasz SajtiEgon kommentjére
2012. júl. 16. 18:27

Egyébként speciel pont pár hónapja estem úgy ki egy élő versenyről, hogy túl hevesen a balomon ülő BB-re koncentráltam aki mindig megnézte előre a lapját s amikor rám került a sor (azt látván korábban, hogy újfent elégedetlen a koma és dobni fog), meg se nézve az enyémet allint jelentettem. Pupák dobott, várnám, hogy tolják felém a zsetonokat, helyette viszont azt látom, hogy az osztó UTG-re néz, aki megad. KK > T6, én meg forrva (magamra) a dühtől haza..... :D :D

Zseri
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 16. 20:08

Sok irigy hulye gyerek.

JociBalboa
2012. júl. 16. 20:11

Hajrá Kori!! most is legalább egy repülővel jöttél monológot a karkötő mellé :P

fricirics
2012. júl. 16. 22:26

Személyesen ismerem Koryt és nem csak azért , mert nemsokára baromi sokat fog újra nyerni..... :D
Tök jó fej , közvetlen srác! Bármikor beszéltem vele , mindig kedves és figyelmes és szerény srác volt.
Lehet , hogy nem játszik hiba nélkül, mint általában kb mindenki , de igenis , hogy ötletes , kreatív játékos ,aki mellesleg az egyik legnagyobb nyerő hazánkban..... Tiszteletet érdemel!

naggeri
Válasz SajtiEgon kommentjére
2012. júl. 16. 22:54

Egyébként speciel pont pár hónapja estem úgy ki egy élő versenyről, hogy túl hevesen a balomon ülő BB-re koncentráltam aki mindig megnézte előre a lapját s amikor rám került a sor (azt látván korábban, hogy újfent elégedetlen a koma és dobni fog), meg se nézve az enyémet allint jelentettem. Pupák dobott, várnám, hogy tolják felém a zsetonokat, helyette viszont azt látom, hogy az osztó UTG-re néz, aki megad. KK > T6, én meg forrva (magamra) a dühtől haza..... :D :D

most már tudod hogy mielőtt a csávó reagál neked be kell dobnod a lapot, és akkor csak azt a tétet fogod bebukni amivel ő betelt! :D

lisztharmat
Válasz naggeri kommentjére
2012. júl. 16. 23:30

Az első "hiba" szerintem egyértelműen az osztó sara. All in után fogalmilag kizárt a dobás Kori részéről, és még ha odadobta is a lapjait, az osztónak kellett volna szólni, hogy még nincs vége az akciónak, mert lehet még megadás és akkor mutatás jön.

Koriról ismeretlenül is az a véleményem néhány riport alapján, hogy egy végtelenül szimpatikus egyszerű srác, akinek őstehetsége van ehhez a játékhoz, és talán érthető módon nem is érdekli más, mert így is nagyon elégedett lehet már azzal is, amit eddig elért, mert az tényleg tiszteletet parancsoló.

GOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Élő ügyfélszolgálat