hogy esett ki Vizsnyiczai?
hogy esett ki Vizsnyiczai?
Andras Koroknai winners interview - YouTube
én innentől kedzve leírtam őt...
Kit érdekel a picsa meg a felháborodása?! Kory egy lappal is lezúzta volna a KK-t! Örüljön neki a picsa, hogy 60K-t kapott és nem 2M et bukott!
hát nem is gondoltam/gondolom róla hogy az...
jelen eset is mutatja hogy végtelen mákszériája van, a csaj helyében nagyon pipa lennék, persze nyilván nem tudjuk hogy pontoson mi történt az asztalnál de, a cikk alapján a koroknai hibája és nem a dealeré, és ezért pedig őt kéne büntetni nem pedig azt aki normálisan játszotta a handet...
máskülönben meg, hogy gondolja bárki is hogy dobálja a main eventen össze vissza a lapját?
baumann egyébknt HOT!
Azért 3-4 nap folyamatos játék után bőven benne van az, hogy valaki figyelmetlenséget követ el. Ráadásul a nap vége felé jártak, nyilván tök fáradt volt Kory és egyértelmű volt a szitu, hogy csak rátolta a BB-re, majd dobott, de miután észlelte hogy más is játékban van, azonnal megpróbálta visszahúzni, de csak az egyik lapot sikerült. Szvsz a döntnök úgy ítélte meg, hogy jóhiszeműen járt el Kory, nem csalást akart elkövetni (hiszen akkor vagy nem megy allin ha nem olyan a lapja, vagy nem dobja be ha már allin ment), így nincs értelme 4 nap kemény munkáját egy ilyen döntéssel semmissé tenni. Szerintem többet ártott volna az a döntés, mint ez, de persze elfogult vagyok, hiszen magyar játékosról van szó.
Mindenesetre remélem Kory ki tudja pihenni magát, a top100 után irány az FT! Go-go-go!
LOL. Értelmes hozzászólás, gondolom hasonlóan gondolnád, ha te lettél volna az illető hölgy helyében.
A világ legnagyobb versenye ez, elképesztő pénzekért. Ne úgy nézzük már ezt, mint egy baráti sörmeccs. Szabály az szabály, amit be kéne tartani egy ilyen szintű és rangú versenyen, függetlenül attól, hogy milyen nemzetiségűek vagy neműek a felek.
Az, hogy fociban van érvényes gól, amit nem adtak meg, az egy dolog, néha nem könnyű észrevenni. De egy itteni szabály elég egzakt dolog.
Ha meg a versenyszabályzat szerint döntöttek, akkor meg nincs miről beszélni (bár ezt kétlem, hogy ez lenne benne).
Az online poker világa is érdekes, de ha már az élő versenyeken sem lehet egyértelműen értelmezni a szabályokat, az elég szomorú.
60.5
If a player is 'all in' or any player involved in the 'showdown,' accidentally or intentionally 'folds/mucks' their hand before cards are turned 'face up,' the dealer must immediately bring this to the attention of a Floor Person or Tournament Director. Management reserves the right to retrieve the folded/mucked cards, if the cards are clearly identifiable. Venues/ House Rules that are governed by juridical gaming laws pertaining to a retrievable rule shall apply.
Én itt nem látok olyan lehetőséget, hogy a bet méretet utólag csökkenthetnék.
Egyáltalán, mi van, ha a nagyvak az a +1BB-t megadta volna?
Nem Koroknai ellen vagyok, hanem az igazság mellett.