Azt miert nem kerdi senki, hogy az oszto miert huzta be Kory lapjat azonnal, amikor alllin volt?
Nyilvan nagyon felreertheto volt a helyzet, nem latszott a csaj lapja, stb, kulonben nem azonnal huzza be.
Ha maradt volna 1 db zseton is Kory elott, akkor mas lenne a helyzet, de igy sztem jo dontes, hogy nem kell minden szarral eltordelni a jatekot. Kory szandeka egyertemu volt, allin, azutan neki nincs tobb dolga az adott handben, az oszto iylenkor ne huzgalja be a lapot. Tehat az oszto is hibazott, ami miatt nem lehetett egyertelmuen visszavenni alllinkor az egyik lapot.
A csaj meg nem busuljon, oruljon, hogy kapott 60K-t es, nem bukott Kory egy lapja ellen.
Egesz jo bor amugy:
[video=youtube;My5s_pIzARI]http://www.youtube.com/watch?v=My5s_pIzARI[/video]
Nem kell azt gondolni valakiről, hogy nyer egy versenyt az egy képzett, intelligens ember.
Barátnőd a hölgy?? :-) Ha nem,akkor szurkolj a Korynak!!Egyébként,ahogy a kollégák is írták:Kory lap nélkül,vagy 1 lappal is duplázott volna :-))) GO KORY
Nem az osztó volt a hibás.Koroknay mikor látta, hogy a bb dob ő is dobta a lapjait amit az osztó behúzott a bb lapjaival együtt.Nem volt semmiféle zsetontologatás, nem értem mit nem lehet ezen érteni?Baumann kisasszony meg jelezte,hogy "hé én is itt vagyok!Tartom az allint!".Erre Koroknay visszamart egyet a lapjaiból de már a másodikat nem tudta mert elkeveredett a bb lapjaival.
Egy lappal le kellett volna játszatni a partit.Semmit nem számít ki mennyit volt talpon mert ez erről is szól:az idegekről.És igazságtalan kicseszni egy játékossal csak azért mert a másik balfék volt.
Respect Baumannak én neki szurkolok ezután...
Nem rossz a csaj:D
Amúgy Kory is hibázott, meg az osztó is. Az osztónak nem szabadott volna behúznia a lapját, amikor AI van, és még utána cselekedni fognak. A 4 lapból pedig könnyedén ki lehetett volna választani a BB, és Kory lapját.
Ha a csaj nem mutatta volna a királyokat, akkor meg nem lenne ekkora felháborodás. Ha valami trashy A4o-val próbált volna lopni, akkor még jól is járt volna a +60K-val.
Ilyen helyzetben meg nincs igazán jó, vagy igazságos döntés...itt a fórumon a többség meg marhára elfogult, vagy azért mert magyarral történt az eset, vagy azért mert nem bírja Koryt.
Ennyi irigy rosszindulatu embert egy helyen.
Szokasos magyar mentalitas.
becike! Tényleg jó ez a módszer, amit itt korábban írt valaki. Cseréld ki fejben a szereplőket. Legyen a csaj a SB az allinjével, Koroknai meg legyen a KK-s emelő.
Ha ugyanezt a forgatókkönyvet kívánod így is, akkor esetleg megérthető az álláspontod.
Ha viszont így már lejátszanád a KK-val az 1 lap ellen, akkor meg csak egy elfogult mádzsár vagy.
De ez esetben te sem érdemelsz igazságot.
Jelen esetben osztóhiba nem létezik. Ugyan a tornákon az a szabály, hogy allinnél nincs dobott lap, viszont ezt felülírja az a szabály, hogy ha nem lehet egyértelműen beazonosítani a dobott lapot, akkor az halott.
Ennyi irigy rosszindulatu embert egy helyen.
Szokasos magyar mentalitas.
A szervezok a verseny integritasat nem akarjak szorszallhasogato dontesekkel befolyasolni (lasd Kassai-Vad 2 parost) es:
Jol felturboztak a csajt, egy eve igy nezett ki:
[video=youtube;yStdm42I4XY]http://www.youtube.com/watch?v=yStdm42I4XY[/video]
Most pedig:
[video=youtube;QJUOOM8EIDQ]http://www.youtube.com/watch?v=QJUOOM8EIDQ[/video]