Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP Main Event - Koroknai továbbjutott, Vizsnyiczai 131. helyen végzett

IAMX
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 15. 18:30

gondolom ha észre veszi az open raise-t más
hogy alakul a parti,bár nem tudom mi volt nála.

redoubtable
2012. júl. 15. 19:10

Ki érdekel a francia bitch?!! Koroknai ott van a 100 ban! Rakja zsebre a 2MRD FT ot!!!

.....Fordított esetben természetesen Koroknai muckolt hand ellen játszotta volna az allint, és elnyerte volna az ellenfele zsetonjait! :D

Aki nem így gondolja az egy irigy kutya!!!!!

JuhaAasz
Válasz redoubtable kommentjére
2012. júl. 15. 19:32

Én is arra teszem a voksom, hogy Kory 1 lapja Baumann KK-ja ellen. Ezután pedig egy életre megtanulta volna, hogy a figyelmetlenségnek és a hibának ára van. Baumann helyébe ezt ennyibe nem hagytam volna egyébként.

Ja, ha ezekután Kory HU kerülne akkor lenne még nagy cirkusz az egész körül...

jabyga
Válasz redoubtable kommentjére
2012. júl. 15. 19:33

Tipikus magyar mentalitás mindig a tipikus magyar mentalitással példálózni!

Amúgy ha mindenki teljesen objektíven nézné a dolgokat(mondjuk, ha két random amcsi playa között játszódik ez le), akkor sanszos, hogy a többség nem értene egyet a floor döntésével!
Redoutable neked meg sikerült megütnöd egy színvonalat ismét! Ja és ez nem személyeskedés, ez a hozzászólásod minősítése! Szép estét mindenkinek, Kory vs. Baumann HU-t majd novemberben!

jabyga
Válasz jabyga kommentjére
2012. júl. 15. 19:35

Ja és valaki korábbi hozzászólásában van nagy igazság, hogy ez a játék az állóképességről és a koncentrálóképességről is szól!

Piton
Válasz jabyga kommentjére
2012. júl. 15. 19:37

Hajrá Kori,be kell húzni!!!!!!!!!!
A megfejtők meg csak okoskodjanak.:))))))

kidelpiero
2012. júl. 15. 19:45

Nyilván meg van az oka, hogy miért döntött a versenybíró és a WSOP alelnöke is ugyanúgy. Ezért van bíró, hogy az ilyen szituációkat kezelni tudja,ő úgy ítélte meg a verseny és a játék szempontjából ez a helyes döntés, neki hiszek.

Persze gondolom online pókeren felnőve másképpen gondolkozik sok ember, hiszen itt teljesen steril körülmények között folyik a játék, élőben előfordulnak ilyen dolgok. Ez olyan mint a fociban a kezezés, vagy néhány becsúszás, a bírónak kell felmérnie a szituációt és sokszor a szándék alapján dönteni. A bíró itt is a szándékot nézte, és ez alapján döntött. Korrekt.

JuhaAasz
Válasz kidelpiero kommentjére
2012. júl. 15. 19:56

Nyilván meg van az oka, hogy miért döntött a versenybíró és a WSOP alelnöke is ugyanúgy. Ezért van bíró, hogy az ilyen szituációkat kezelni tudja,ő úgy ítélte meg a verseny és a játék szempontjából ez a helyes döntés, neki hiszek.

Persze gondolom online pókeren felnőve másképpen gondolkozik sok ember, hiszen itt teljesen steril körülmények között folyik a játék, élőben előfordulnak ilyen dolgok. Ez olyan mint a fociban a kezezés, vagy néhány becsúszás, a bírónak kell felmérnie a szituációt és sokszor a szándék alapján dönteni. A bíró itt is a szándékot nézte, és ez alapján döntött. Korrekt.

" Ezért van bíró, hogy az ilyen szituációkat kezelni tudja,ő úgy ítélte meg a verseny és a játék szempontjából ez a helyes döntés, neki hiszek.
Ez olyan mint a fociban a kezezés, vagy néhány becsúszás, a bírónak kell felmérnie a szituációt és sokszor a szándék alapján dönteni. A bíró itt is a szándékot nézte, és ez alapján döntött. Korrekt. "

nem feltétlenül helyes a döntés...ahogy az említett focis példádba se. igazából ami a legérthetetlenebb a számomra (szabályokat, szabályzatot nem ismerve) hogy ha valaki kimondja az all-int, akkor azt mégis miért másíthatják meg? ezek a szavak, all-in, call, fold, raise, bet nem viccből vannak. kimondani csakis felelősséggel lehet nem? vagy én vagyok félretájékozott ezen a téren, de én világéletembe úgy pókereztem élőbe, hogy ha ezen szavakat az ember kimondja, akkor aszerint kell cselekedni. tehát miközbe gondolkozok nem fogom azt mondani az asztalnál, hogy fold, aztán becallolom a tétet. nem tudom, hogy történt az eset, de ha kimondta, hogy ALL-IN, vagy betolta zsetonjait, akkor bizony nem lehet ilyen döntést hozni

FliponFlop
2012. júl. 15. 20:00

redoubtable +1

MADriD
2012. júl. 15. 20:27

Ha lap nélkül kell lejátszania az allint, és az ellenfelénél mondjuk 32o van, és a river után boardot jelentenek mind a ketten, akkor mi van? Split, és folytatódik a játék mintha mi sem történt volna?

Élő ügyfélszolgálat