Ha lap nélkül kell lejátszania az allint, és az ellenfelénél mondjuk 32o van, és a river után boardot jelentenek mind a ketten, akkor mi van? Split, és folytatódik a játék mintha mi sem történt volna?
én csak azt nem értem, h most a francia csajt mért kell picsának, bitch-nek nevezni? ő mi rosszat csinált?
én csak azt nem értem, h most a francia csajt mért kell picsának, bitch-nek nevezni? ő mi rosszat csinált?
nyilván a döntés helytelen volt, DE a döntés jelen esetben olyan lett, ami úgymond "nekünk" kedvez, mert ne mondja már senki sem, hogy (hatereket kivéve) nem örül egy kicsit is annak, hogy ennek köszönhetően bent maradt Kory. mint azon nemzet tagjainak, akinek játékosával ez történt, ne mondja nekem senki, hogy képes elfogulatlanul dönteni.
az meg, hogy szokás szerint elmegy személyeskedésbe az egész vita, az teljesen standard. miért nem tudunk megőrizni egy normális hangnemet? legyünk már kicsit emberségesebbek, és próbáljuk néha a másik álláspontját is megérteni.
Szerintem meg tök korrektül jártak el.
Kory nem látta hogy csaj openelt, hanem szimplán rátolta a BB-re az allint, aki instafoldolt, kory meg szintén bedobta a lapját azonnal, osztó kever.. gondolom csaj meg szól hogy hé?
Nehogy már ezért behúzzák a az összes zsetonját lapnélkül emberek :)
Csaj örülhetett mert megkapta az eredeti emelés mértékének megfelelő összeget Korytól... Én korrektnek érzem.
"A bíró itt is a szándékot nézte, és ez alapján döntött"
És rosszul.Épp az ilyen eseteket kellene szigorúan elbírálni,hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő.
"Kory nem látta hogy csaj openelt, hanem szimplán rátolta a BB-re az allint"
Ne haragudjatok de aki nem veszi észre, hogy utg-ből valaki emel és úgy megy allin az meg is érdemli, hogy kiessen.A figyelmetlenségnek ára kell,hogy legyen mert mi van akkor ha más szándékosan fogja ezt a kiskaput kihasználni??
Ha valaki allin megy egy emelésre buttonról majd miután látja, hogy az eredeti emelő callolni fog gyorsan bedobja a lapját, mondván ha Koroknaynak lehetett akkor neki miért nem?És ha a szenvedő fél majd egy magyar lesz??
Ezen gondolkozzon el a sok elvakult Kory drukker.Mondom ezt úgy, hogy ha számomra sokkal szimpatikusabb játékos hibázott volna (Tóth vagy Luigi) akkor is ez lenne a véleményem.
Szerintem meg tök korrektül jártak el.
Kory nem látta hogy csaj openelt, hanem szimplán rátolta a BB-re az allint, aki instafoldolt, kory meg szintén bedobta a lapját azonnal, osztó kever.. gondolom csaj meg szól hogy hé?
Nehogy már ezért behúzzák a az összes zsetonját lapnélkül emberek :)
Csaj örülhetett mert megkapta az eredeti emelés mértékének megfelelő összeget Korytól... Én korrektnek érzem.
egyesek szerint rossz helyre született, és jó bőr :D
OFF
Csak olvasok szépen csendben, és ámulok, hogy milyen sokak szerint néz ki jól a csaj.
Attól, hogy egy nő szőke és baromi vékony, máris jó bőr lesz?
ON
gyerekek, ahoz hogy kivigyek a kasszat 2 lap kell. ha kory nyerte volna a leosztast 1 lappal nem vihettek volna ki. Amugy meg olyan, mint all-in védelem csak magyarorszagon divat? Ha meg van es a dealer behuzta az egyik lapjat akkor meg a dealer is boven benne van. A masik alapszabaly, hogy amig nem toljak ki a kasszat nem dobod be a lapodat...