Póker Fórum Archívum > WSOP 2013 > WSOP Main Event 2013 - Négy magyar közel a pénzhez

Pepe05
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. júl. 12. 19:16

Lol. Kit èdekel Ivey bad runja egy magyarok sikerèről szòlò topicban.

Például engem, és ha nem tudnád a cikkben volt szó Iveyról is.
Legjobb lesz, ha egyből törlitek annak még a profilját is aki a Magyarokon kívül mással is mer foglalkozni.

Pepe05
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 12. 19:24

nekem is nagyon nagy kedvencem Ivey, de ha a csalódottságot félreteszed, akkor láthatod hogy ez a játék része, a variancia gyepálja. megesik

Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül :D
Tudom hogy így van, és hogy a játék része csak már nagyon dühít hogy az utóbbi időben egyszerűen nincs túl sok szerencséje főleg az ilyen döntő helyzetekben. Remélem ez a jövőben változni fog!

The Trooper
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. júl. 12. 19:46

Hajrá Magyarok!

Romsy
Válasz Pepe05 kommentjére
2013. júl. 12. 20:28

Én kérek elnézést!

na azért, de legközelebb jobban vigyázz.

ivan41
Válasz Romsy kommentjére
2013. júl. 12. 22:09

Hoa Luong magyar?

Viszont Fröccsös Koryról nem hallottam semmit. Nem indult idén?

ZsoleszAK47
2013. júl. 12. 22:17

aztán meg szépen felküzdi magát újra és egyből egy flop drillel fut bele egy nagyobb drillbe

Nem drill volt, hanem szett a szegény Philnek. Hajrá magyarok!

Slynzor
Válasz ivan41 kommentjére
2013. júl. 12. 23:07

Hoa Luong magyar?

Viszont Fröccsös Koryról nem hallottam semmit. Nem indult idén?

Én láttam kint a Rioban, úgyhogy valszeg elindult ezen is.

vadallat
2013. júl. 12. 23:07

Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül :D
Tudom hogy így van, és hogy a játék része csak már nagyon dühít hogy az utóbbi időben egyszerűen nincs túl sok szerencséje főleg az ilyen döntő helyzetekben. Remélem ez a jövőben változni fog!

szerintem nyugodj meg, igyál egy jegesteát, stb... Phil Ivey nem attól lesz a legjobb játékos ha megnyeri a ME-et, ugyanis bármelyik pókerprofit kérdeztek eddig, mindenki azt mondta hogy a legjobb játékos Ivey. Ha Phil Galfond (aki szintén egy zseni), vagy Tom Dwan, vagy Antonius akitől szintén félnek mint a tűztől sokan, azt mondják hogy Ivey a legjobb, akkor abban van valami.... Isildur-t annak idején iszonyatosan lefosztotta... :)

persze hogy a jövöben meg fog nyerni hasonló leosztásokat, mint amiket most elbukott, csak hát a hosszútáv az elég hosszú... :D a 9 karkötő (ha jól tudom annyi van neki most) magáért beszél.

Pepe05
Válasz Romsy kommentjére
2013. júl. 12. 23:26

na azért, de legközelebb jobban vigyázz.

Mire? Hogy még véletlenül se mondjon az ember olyat ami titeket nem érdekel vagy nektek nem tetszik, mert az bántja a kis lelketeket?
Hiába próbálod elpoénkodni, szánalom amit műveltek itt egy páran. Büszkék lehettek magatokra, gratulálok hozzá! Miért nem csináltok magatoknak egy privát fórumot ebből aztán oda írogathatnátok csak ti és csak azt ami nektek tetszik. Egyáltalán minek írnak bele a cikkekbe olyat amiről úgy néz ki tilos még megszólalni is a fórumban? Nevetségesek vagytok!

G1ant
2013. júl. 12. 23:38

Ez nem igaz hogy már megint a legfontosabb pillanatokban nincs egy csepp szerencséje se Iveynak. Először a két párral szívta meg egy nagy potért a riveren az osztott JJ-kal szemben, aztán meg szépen felküzdi magát újra és egyből egy flop drillel fut bele egy nagyobb drillbe ráadásul az addigi legnagyobb kasszáért és a versenyben maradásért. Persze, ilyenkor bezzeg ő nem tud mákolni egy nagyot:(
Nem igaz, b*** meg ezt nem hiszem el hogy folyton ez van vele az utóbbi időben, és folyton megszívja az ilyen szitukat. Ááá pedig már kezdtem reménykedni hogy odaérhet a döntőbe, erre tessék....:(

Brűhűhűhűűűűű, , itt senkit nem érdekel Ivey. Hajrá magyaroooook!

Élő ügyfélszolgálat