vadallat
Válasz Thorles kommentjére
2013. júl. 13. 10:47
Igen én is most láttam, hogy sajnos bukta a stack felét. Danfiu te amúgy kint vagy most?
"nem :)"
de ettől még lehet vegasban :D csak nem kint, hanem bent a kanapén küppedve, tévét nézve például :cool:
Thorles
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. júl. 13. 10:58
Ki ez a Hoa amúgy? Látom nektek ismerősötök, de én még sose hallottam róla a wsop előtt. Valaki lenne szíves felhomályosítani?
pepestaar
2013. júl. 13. 11:12
Csatlakoznék én is az előttem szólóhoz.. én se hallottam igazán róla még csak itt..
vadallat
Válasz Thorles kommentjére
2013. júl. 13. 11:16
Ki ez a Hoa amúgy? Látom nektek ismerősötök, de én még sose hallottam róla a wsop előtt. Valaki lenne szíves felhomályosítani?
nem ismerősöm csak örülök hogy jól szerepel :) cash game-eseket jobban ismerek, mtt-sekkel nem mozgok nagyon... sorry...
Buytherest
2013. júl. 13. 11:47
melyik cash game-esel mozgol együtt vadállat?
mattack
2013. júl. 13. 12:09
Vinnek becézik, budapesti live pró és egy nagyon rendes tag. Szóval hajrá Vin! :)
vadallat
Válasz Buytherest kommentjére
2013. júl. 13. 18:07
melyik cash game-esel mozgol együtt vadállat?
mi közöd van neked ahhoz hogy kivel mozgok, amigo?
Buytherest
2013. júl. 13. 18:16
bocs, csak érdeklődtem kikkel kell mozogni, hogy eljussunk egyről a kettőre. én mostanában csak topogok, mint a soundon a lányok két eki között
vadallat
Válasz Buytherest kommentjére
2013. júl. 13. 18:40
bocs, csak érdeklődtem kikkel kell mozogni, hogy eljussunk egyről a kettőre. én mostanában csak topogok, mint a soundon a lányok két eki között
bocs a stílusért, nálam ez nem személyeskedés, sorry :D
elkezdtem írni a választ majd kijelölte a felét és pont megnyomtam a backspace-t szóval most rövid leszek:
tanulj mint az állat, ne akarj mindenáron bekerülni a nagyok közé, hanem érdemeld ki a bizalmat, bizonyíts tudásoddal, és akkor mozoghatsz velük. neveket nem mondok mert nem illik. én amúgy német és osztrák cash gamesekkel vagyok jóban, ha már érdekelt...
magyarokkal nem talizok (nem szeretem a live játékokat rohadt unalmas) van egy magyar pokeres haverom mondjuk de az is mtt-s, online nem haverkodom, ezek a germán pókeresek meg közeli barátaim is egyben.... sokat bulizok náluk, stb. énse vagyok magyar csak beszélem a nyelvet. :) remélem segítettem, sok sikert. :cool: