Pepe05
Válasz Ollie kommentjére
2013. júl. 13. 0:44
Épp tilten v?
Nem vagyok, egyszerűen csak nem bírok bizonyos típusú embereket(de ezt már leírtam itt 1x), és ami sok az sok, meg van amit már én sem tűrök el senkitől sem, főleg ha okot sem szolgáltatok rá.
vadallat
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. júl. 13. 0:44
értelek, de Romsy tényleg nem akart rosszat, nem az a fajta. :) nézd meg az Ivey-s videót, az egyik kedvencem :D mindig megnézem ha EV alatt adja az rng :)
Pepe05
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 13. 0:54
igen valszeg tilten van, de ne bántsátok plíz.
Pedig tényleg nem :) Bántani? Ezekkel? Ugyanmár :D
Pepe05
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 13. 1:05
értelek, de Romsy tényleg nem akart rosszat, nem az a fajta. :) nézd meg az Ivey-s videót, az egyik kedvencem :D mindig megnézem ha EV alatt adja az rng :)
Hát igen tipikus Ivey reakció, csak lazán Ivey módra :D Ugyanez ha a másik Phillel történt volna, juuujjjj mit kapott volna tőle :D :D
papamsjdsd
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. júl. 13. 1:11
Nem tudom még aktuális-e a kérdés ebben a topikban, de mind a 4 magyar játékos elérte az ITM-et. :)
Stumpf-ról annyi infó a twitter alapján, hogy 202K van előtte (3K-6K-1K) :)
Hajrá magyarok! :)
És legközelebb több szerencsét Ivey-nak! [ Jelezném: a fent linkelt videón tilten van... mosolygott! :) Hatalmas forma a srác! :) ]
Pepe05
Válasz Romsy kommentjére
2013. júl. 13. 1:22
ez egyszerűen nem igaz, hogy sosincs szerencséje a kulcs partikban néger emersonnak, akkor kifejezetten szerencsés volt, amikor az az ázsiai nő számolta neki a lapokat baccaratban.
A baccaratban? De még mennyire hogy az volt, tudod te mekkora szerencséje lehetett hogy talált egy ilyen ügyes csajt? :D Bárcsak nekem is lenne ilyen mákom 1x! :)
Bár jobban belegondolva mégse volt az, mert még mindig nem kapta meg a nyereményt :)
G1ant
Válasz Pepe05 kommentjére
2013. júl. 13. 1:51
Téged nem érdekel, szóval ezek szerint te senki vagy, értem :D
Ajjajjajj, tanulj meg magyarul érteni, aztán itt (inkább ne itt) ketten, vadallat meg te alakíthattok egy ivey-rajongó klubot.
A cikknek meg itt a címe, ha nem tudnád: "Négy magyar közel a pénzhez", és nem pedig ivey-sirató! :))
Pepe05
Válasz G1ant kommentjére
2013. júl. 13. 2:06
Ajjajjajj, tanulj meg magyarul érteni, aztán itt (inkább ne itt) ketten, vadallat meg te alakíthattok egy ivey-rajongó klubot.
A cikknek meg itt a címe, ha nem tudnád: "Négy magyar közel a pénzhez", és nem pedig ivey-sirató! :))
Te meg inkább olvasni, hogy ne csak a címig juss el legközelebb ;) :D
G1ant
2013. júl. 13. 2:24
Gyenge riposzt, nem számít.:) Szalavics Balázs a kiesettek közt van, tehát elvileg még 3 magyar játékban van.
vadallat
2013. júl. 13. 2:38
Hát igen tipikus Ivey reakció, csak lazán Ivey módra :D Ugyanez ha a másik Phillel történt volna, juuujjjj mit kapott volna tőle :D :D
Phil Galfond azon is nevetett amikor a fish kiblöffölte a poker after darkban :D
Hellmuth meg akkor is sír, ha nem suited AK-t kap. :D hanem csak AJ offot, amit kénytelen bedobni mert a másikat kajakra KK-ra teszi preflop, majd amikor meglátja az ellenfélnél a 96offot amit a fish széles mosollyal tálal, akkor felpattan a székről, és felsorolja az osztó egész családfáját 400 évre visszamenőleg :D :D :D