Nem sok az 52, meg nem mondom, hogy mi az átlag, de soknak, biztosan nem sok.
Minrr én is callozok bb-ről, ezt a 2.5öt sztem 44el nem, de sok mindennel igen.
Sb-ről az utóbbi időben már szinte mindig 3beteltem, úgyhogy jó sok ilyen lap van amit mondasz:)
Háááát azt hiszem le kéne vetkőzni a lustaságot és hosszabban, pontosabban fogalmazni, mert ebből így baromságok jönnek le. Na majd egyszer, ha nagy leszek...
Kifejtené vki, hogy a call miért nem jó, ha a turnt akarom támadni? Elég rendesen barellezik, ha turnt kihyagyja akkor azért, ha turnt is lövi, akkor meg azért támadnám (persze " csak okosan") , mert még mindig rengeteg szemét lehet nála, és olyan is amit képes lehet dobni ( bár nem látok sdstatokat).
Karácsonykor még a set is eshet.
Matekot szivesen látnák, v vmit. Köszi
A BTN magas cbet miatt lesz határeset a feladvány. Tök mindegy, hogy milyen szemét lapokkal jön be, ha legalább 2 tétet nyerhetek tőle settel a magas cbet miatt és nagyon ritkán többet. Ha 3way vagyunk, akkor meg elég 2 tétet nyerni settel.
Amiért még sem olyan jó a Call, az az, hogy nem mindig a fenti szcenárió játszódik le. Néha ránk emel a nagyvak, akkor dobnunk kell. OOP vagyunk, ezért néha nem fogunk tudni 2 tétet sem kiszedni az ellenfélből.
Kifejtené vki, hogy a call miért nem jó, ha a turnt akarom támadni? Elég rendesen barellezik, ha turnt kihyagyja akkor azért, ha turnt is lövi, akkor meg azért támadnám (persze " csak okosan") , mert még mindig rengeteg szemét lehet nála, és olyan is amit képes lehet dobni ( bár nem látok sdstatokat).
Karácsonykor még a set is eshet.
Matekot szivesen látnák, v vmit. Köszi
Azért nem tetszik a call, mert
1, így hogy ülnek még mögöttünk nem feltétlen fogunk flopot is nézni
2, annyira gyenge range ellen megyünk, hogy hiába jön a szet, nagyon ritkán fognak kifizetni. Lop valami 85s-szerű lappal, nyilván nem fog top párral stackelődni.
3, oop nehéz értéket nyerni a szetből. Persze lehet leadelni, meg c/r-elni meg minden, de ha nincs vmi örült image-ünk, vagy komolyabb history, akkor túl gyakran fel fogják adni.
Nincs abban némi ellentmondás, hogy a szettünket nem fogják kifizetni, de egyébként meg oop nem fogjuk tudni elégszer megnyerni a kasszát?! Ha nem fizetik ki a szettünket elégszer, akkor viszont meg tudjuk nyerni a kasszát elégszer. Nincs ebben logika?! :)
Baromi sok pénzt fogsz elégetni, ha egy ilyen EQ nélküli lappal elkezdesz wp-zni ellene OOP.
Értem mit mondasz, de miért ne lehetne a call megjátszás nonSD nyeresége úgy pozitív, hogy közben a SD nyeresége nagyobb negatív? Mert egy ilyen rossz EQ-s lappal kb. erre lehet számítani.
A te hsz-ed szerint az egész fehér vagy fekete. Vagy fizeti a setet, és SD szétnyerjük magunkat, vagy nem fizeti a setet, és nonSD szétnyerjük magunkat. Ez közel sem ilyen egyszerű, valszeg első esetben a nonSD, második esetben a SD partikban nagyobb minuszra számíthatunk, mint amit nyertünk.
Remélem érthetően leírtam, igyekeztem :)
történetesen a call ekvitijét viszonylag könnyen ki lehetne számolni (kár, hogy nem értek hozzá:D) arra az esetre, ha ketten maradunk partiban, hiszen fit/foldot játszunk. azért az a 78%/64% cbet nem épp arra utal, hogy nem fogunk majd tudni eleget nyerni.
Sima Go and Go!....Pre. 3 bet... Flop push!....Hagy eméssze őt a fene!