Az a 78% 64% annyira szerintem nem lesz érvényes, hogy nekiálljunk számolni velük.
Ez egy overall stat, itt meg tök más szituról lesz szó, mint ami átlag, ahogy ezek a statok.
Mi sem mindig c/c-ozni fogunk gondolom, vagy any flopon ez volna a tervünk a settel, és úgy gondoljuk hogy ő ezek közül is mindig lőné 68%-ban a turnt? Ha igen, akkor DH flopok és turnök után mindig meg fogjuk nyerni a potot settel? Soha nem fogunk pl. c/f-olni?
Valóban elég könnyen kiszámolható, mert ugye olyan fekete-fehér volna akkor is a szitu... :D
Elég sok 3bet/fold válasz lett. Valaki, aki 3betel leírná, hogyan gondolkodik?
Félreolvastam és azt hittem a 4B range a 8%, így a 3b-5b-et tippeltem. Az úgy ok Tir-X?
Félreolvastam és azt hittem a 4B range a 8%, így a 3b-5b-et tippeltem. Az úgy ok Tir-X?
Jól olvastad, de 8% egyáltalán nem sok, figyelembe véve h 20%os overall 4betekkel játszanak emberek. Lehetne filterezni konkrétan bu vs sb szitukra, de 8nél aztem azért jóval több kéne.
jaa, értem, sosem használtam még a range-t semmire:)
Elég jó kis feladvány lett. De nekem személy szerint az egyszavas hsz-ek tetszenek a legjobban mival azokból lehet a legjobban tanulni :)
vagy hogy utána miért dobna? :D nagyon sokan erre szavaztak, pedig ez a legnagyobb b**omság két reg ellen :D