vadallat
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. aug. 8. 12:31

3 betelni értékért itt nem lehet, ha 4betet kapunk, akkor meg sb-ből 44-el akkora sz**ban vagyunk mint a hegyomlás. hát ennyi

Ice-pocó
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 8. 12:45

[QUOTE=vadallat;545793]3 betelni értékért itt nem lehet, ha 4betet kapuk, akkor meg sb-ből 44-el akkora sz**ban vagyunk mint a hegyomlás. hát ennyi[/QUOTE

Nyilvánvaló, hogy nem értékért 3betelek. Blöffből. Amennyiben 4bet-elnek dobok. Ha megadást kapok, akkor flop függő, de a push nálam opció.

vadallat
2013. aug. 8. 12:48

de nem dob eleget 3betre, ezért a blöff -EV. másrészt SB-ben nem vitézkednék. van egy halom pp ami ellen 20%unk van (44+) a többi broadway combo ellen is sz*rul állunk szóval pre betolni meredek, flop meg csak 12%ban fog segíteni

Ice-pocó
2013. aug. 8. 13:04

Nekem, ha az esetek több,mint a felében dob 3betre, akkor megéri, lehet rosszul látom.
A push-t floppon követném el, ha BB dob, és Ő call-ol pre, és ha nem szettesedek

Tir-X
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 8. 13:13

A push-t floppon követném el, ha BB dob, és Ő call-ol pre, és ha nem szettesedek

Ilyen gyenge EQ-vel nem lesz sok értelme a flop pushnak, max ha szeretsz pénzt veszteni. Akkor jó :)

vadallat
2013. aug. 8. 13:27

Nekem, ha az esetek több,mint a felében dob 3betre, akkor megéri, lehet rosszul látom.

ha nem szettesedsz, akkor bármi verni fogja a 44-edet :D

thomyca
Válasz Tir-X kommentjére
2013. aug. 8. 14:14

Ilyen gyenge EQ-vel nem lesz sok értelme a flop pushnak, max ha szeretsz pénzt veszteni. Akkor jó :)

Jó szöveg :))

naggeri
2013. aug. 8. 14:27

?
és ha szettesedünk akkor előrántjuk a jó öreg csapdát? vagy inkább egy c/r-el zavarjuk ki a partyból?

Ice-pocó
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 8. 14:59

ha nem szettesedsz, akkor bármi verni fogja a 44-edet :D

pont itt az akadémián olvastam egy cikket, amiben a "go and go" játékot fejtették ki, ami az ehhez hasonló szituációkat elemzi ki.
Nagyon erős hatással bír, többször is próbáltam már. Persze ez ellenfél függő is, de a statok alapján, én akkor is meg merném lépni

Tir-X
2013. aug. 8. 15:11

Azért erre még rákérdezek, mert nagyon kíváncsi vagyok a gondolatmenetedre.

Jól értem, hogy 3betelnél, flop pusholnál?
$1.25-ig hívott, mondjuk 3betelünk $5-ig, ez a max size kb.
Ha BB dob, a pot $10.50, előttünk még $55 van.
Ha most azt mondod, hogy szerinted bármi értelme van $10.50-es potba pusholni az $55-t, miután 3beteltünk, és nem jött setünk, én esküszöm lefordulok a székről :D

Élő ügyfélszolgálat