Wasserstein
Válasz Rocco007 kommentjére
2015. jan. 29. 16:06

Egy teremváltás nem segítene? Lehet máshol jobban adná

Riddler1988
Válasz Campus kommentjére
2015. jan. 29. 16:12

Ma du. leültem SnG-ni, most fejeztem be a 16.-at és eddig 0!!!!! versenyen értem ITM-be! Nem sok leossztást nyertem ...

Really???

VTomi24
Válasz Campus kommentjére
2015. jan. 29. 17:10

Ma du. leültem SnG-ni, most fejeztem be a 16.-at és eddig 0!!!!! versenyen értem ITM-be! Nem sok leossztást nyertem ...

Egyszer nekem is volt egy 16 versenyből álló szériám:(, azóta csak hosszabbak vannak:D

dr.drogba
Válasz rockett kommentjére
2015. jan. 29. 17:49

Próbáljátok meg, hogy nem lesegetitek az EV vonalat :) Lehet, hogy sok felesleges frusztrációtól kímélne meg benneteket, főleg, ha így is nyerő játékosok vagytok.

Ebben ,teljesen igazad van én is már csak hónap végén lesek rá,hogy mi a helyzet,de mindig csak egy kényszeredett vigyor ül ki az arcomra....
Mindenhol csak azt hallom,olvasom hogy igy a tudás meg úgy a hosszútáv,sztem totál forditva van 70%szerencse 30% tudás!
De nem adom fel :) !!

kertitorp
2015. jan. 29. 17:56

Az 1 M hand még nem feltétlenül lesz hosszútáv, inkább olyan középtávnak mondanám. Próbálj meg a legjobb tudásod szerint játszani, illetve folyamatosan újat tanulni, és idővel majd kialakul. Sok kitartást és türelmet kívánok!

BT86
2015. jan. 29. 18:12

Látom azóta is egyformán haladunk...
GL!

S0nnyB1ack
Válasz kertitorp kommentjére
2015. jan. 29. 22:59

Az 1 M hand még nem feltétlenül lesz hosszútáv, inkább olyan középtávnak mondanám.

Sőt, ez inkább csak néhány komolyabb session :)

Mi számít ma már hosszútávnak? 10 milliárd hand? Vagy mindig legalább kétszer annyi hand amennyit adott player játszott EV alatt?

balu999
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2015. jan. 30. 7:23

Sőt, ez inkább csak néhány komolyabb session :)

Mi számít ma már hosszútávnak? 10 milliárd hand? Vagy mindig legalább kétszer annyi hand amennyit adott player játszott EV alatt?

Ja, ha én pl beírom hogy 300k hand alatt vok EV alatt, akkor azt mondják majd 1 milla után nézzem meg. Most Drogba beírta már lassan az lesz hogy 1 milla hand nem minta :)

tikka_masala
2015. jan. 30. 11:09

Nézd, arra is van esély, hogy 2 csitriliárd hand után vagy 1 milliárd beülővel EV alatt. Csak nem nagy :D
Nem tudom milyen választ vártok erre...

Amúgy meg GL dr.drogba, jó nagy szopás lehet egy ilyen :(

Maxxxika
2015. jan. 30. 13:36

Csövestétes husng PS-en:
Image
Lassan 200BI ev diffi.
Ez normális?

És ugye arra nem lehet számítani, hogy majd "visszaadja", mert mint tanultuk, minden leosztás független az előzőtől.
Meg volt is itt valami cikk, hogy a "póker nem tartozik neked semmivel"

Élő ügyfélszolgálat