Egy teremváltás nem segítene? Lehet máshol jobban adná
Ma du. leültem SnG-ni, most fejeztem be a 16.-at és eddig 0!!!!! versenyen értem ITM-be! Nem sok leossztást nyertem ...
Ma du. leültem SnG-ni, most fejeztem be a 16.-at és eddig 0!!!!! versenyen értem ITM-be! Nem sok leossztást nyertem ...
Próbáljátok meg, hogy nem lesegetitek az EV vonalat :) Lehet, hogy sok felesleges frusztrációtól kímélne meg benneteket, főleg, ha így is nyerő játékosok vagytok.
Az 1 M hand még nem feltétlenül lesz hosszútáv, inkább olyan középtávnak mondanám. Próbálj meg a legjobb tudásod szerint játszani, illetve folyamatosan újat tanulni, és idővel majd kialakul. Sok kitartást és türelmet kívánok!
Látom azóta is egyformán haladunk...
GL!
Az 1 M hand még nem feltétlenül lesz hosszútáv, inkább olyan középtávnak mondanám.
Sőt, ez inkább csak néhány komolyabb session :)
Mi számít ma már hosszútávnak? 10 milliárd hand? Vagy mindig legalább kétszer annyi hand amennyit adott player játszott EV alatt?
Nézd, arra is van esély, hogy 2 csitriliárd hand után vagy 1 milliárd beülővel EV alatt. Csak nem nagy :D
Nem tudom milyen választ vártok erre...
Amúgy meg GL dr.drogba, jó nagy szopás lehet egy ilyen :(
Csövestétes husng PS-en:
Lassan 200BI ev diffi.
Ez normális?
És ugye arra nem lehet számítani, hogy majd "visszaadja", mert mint tanultuk, minden leosztás független az előzőtől.
Meg volt is itt valami cikk, hogy a "póker nem tartozik neked semmivel"