Tok a szep a sarga vonal maxikaa, gl gg wp nh sir!
btw honapban kb 50buyinnel vagyok ev alatt. Csak nem posztolok graphot szoval akar hazudhatok is, de egyebkent sajnos igaz.
És ugye arra nem lehet számítani, hogy majd "visszaadja", mert mint tanultuk, minden leosztás független az előzőtől.
Pedig "visszadja": az 100%, hogy a két vonal összeér valamikor. Ez is akkora fact, mint h minden leosztás független az előzőtől :) Vagy "megéred", vagy nem, ez már nem a matek dolga...
a játékosok min 90%-a EV alatt van :) akkor hol itt a tudás? Dánfiún kívül tud valaki olyat mondani aki rendszeresen ev felett vagy környékén van?
Nincs az 90% csak azok aki ev felett vannak nem jonnek sirni forumra h. Bruhaha mar xhonapja futok ev felett mit csinalok rosszul? :)
Nincs az 90% csak azok aki ev felett vannak nem jonnek sirni forumra h. Bruhaha mar xhonapja futok ev felett mit csinalok rosszul? :)
Nem tudom milyen választ vártok erre...
Hat azert ezzel vitatkoznek.
Teny h konvergal egymashoz de hogy valaha osszeernek e arra nincs garancia. Erre vannak a szoras szamitasok h. X millio leosztas alatt x%os valoszinuseggel + - x buyinra kell lenned ev tol.
Sziasztok!
van nekem egy elmeletem ami idevag, de szeretnem, ha hozzaertok velemenyeznek, en probaltam leellenorizni, de nem igazan sikeredett, ha valaki jobban tudja buvolni a Hm-et vagy a PT-t az tobb sikerrel jarhat, foleg ha van elegendo elemezni valo adata is.
Az en elmeletem a kovetkezo:
1.Kb azonos tudasu jatekosok kozott HOSSZUTAVON ki fog egyenlitodni a ev ad. win es showdown win kozotti kulonbseg
2.rossz jatekos es jo jatekos egymas elleni nagyon sok jateka eseten a rosszjatekos EV vonala lesz a plusszos, showdown winnigs-e alacsony a jo jatekos showdown winnings-e magas, ev vonala minuszos
Miert is gondolom igy?
A jobb jatekos favoritkent teszi be a zsetonjait, a rossz meg tobbszor teszi be nagyon rossz esellyel
ha a megis a kicsi esely jon be akkor a jojatekos bukik es maris jol EV ala zuhant
ha a fish veszit akkor jott a papirforma, mindenki nagyjabol EV korul maradt
ha a jo jatekos szeretne "egyenliteni" akkor neki is szemetlapokkal kene allin a fish favorit ellen menni es nyerni, hogy vissza tudja hozni a kulonbseget ilyet viszont a jo jatekos soha nem csinal...
Vagyis esszeru, jo jatek eseten, mindig EV minuszos lesz a jo jatekos a rossz jatekossal szemben....
azonos tudasu-jatekstilusu jatekosok hasonlo laptartomannyal mennek Allin, igy koztuk ki tudnak egyelitodni a dolgok
Szerintetek igazam lehet?
Ha tevedek, akkor lecci mutassatok ra hol hibas a gondolatmenetem!
Koszi
Szerintem csak annyira érdemes foglalkozni az ev vonallal,hogy fölfelé menjen és kész. A többi nem rajtunk múlik.