naggeri
Válasz Rocco007 kommentjére
2015. jan. 30. 13:47

Tok a szep a sarga vonal maxikaa, gl gg wp nh sir!
btw honapban kb 50buyinnel vagyok ev alatt. Csak nem posztolok graphot szoval akar hazudhatok is, de egyebkent sajnos igaz.

tikka_masala
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. jan. 30. 14:00

És ugye arra nem lehet számítani, hogy majd "visszaadja", mert mint tanultuk, minden leosztás független az előzőtől.

Pedig "visszadja": az 100%, hogy a két vonal összeér valamikor. Ez is akkora fact, mint h minden leosztás független az előzőtől :) Vagy "megéred", vagy nem, ez már nem a matek dolga...

naggeri
2015. jan. 30. 14:19

Pedig "visszadja": az 100%, hogy a két vonal összeér valamikor. Ez is akkora fact, mint h minden leosztás független az előzőtől :) Vagy "megéred", vagy nem, ez már nem a matek dolga...

Hat azert ezzel vitatkoznek.
Teny h konvergal egymashoz de hogy valaha osszeernek e arra nincs garancia. Erre vannak a szoras szamitasok h. X millio leosztas alatt x%os valoszinuseggel + - x buyinra kell lenned ev tol.

REZSO PRO 2
Válasz naggeri kommentjére
2015. jan. 30. 14:30

a játékosok min 90%-a EV alatt van :) akkor hol itt a tudás? Dánfiún kívül tud valaki olyat mondani aki rendszeresen ev felett vagy környékén van?

naggeri
2015. jan. 30. 14:45

Nincs az 90% csak azok aki ev felett vannak nem jonnek sirni forumra h. Bruhaha mar xhonapja futok ev felett mit csinalok rosszul? :)

Crazy2015
2015. jan. 30. 15:38

Nincs az 90% csak azok aki ev felett vannak nem jonnek sirni forumra h. Bruhaha mar xhonapja futok ev felett mit csinalok rosszul? :)

Sziasztok!

Teljesen egyetértek avval, hogy akinek megy a szekér az nem jön ebbe a fórumba és nem írja le a pozitív tapasztalatait :)

Sajna ilyen a póker tolni kell 12+ asztalon minimum ha keresni is akarunk vele. Az RNG ellen nincs orvosság csak az ha a mennyiségre rászállunk, ehhez meg ugye tőke kell nem is kevés.

Én 3 éve pókerezem online, de nem vagyok olyan szinten ,hogy megéljek belőle, de nagyon szeretném :)

Annyit tudok a témához hozzászólni, hogy nem kell feladni tolni kell minél többet és ami a legfontosabb csak a bankroll management szerint válasszunk beülőt! Ha kell lépjünk szintet vissza így kevesebb esélyt adunk a tiltnek :)

Szép napot nektek, a river legyen veletek ! :D

S0nnyB1ack
Válasz tikka_masala kommentjére
2015. jan. 30. 15:45

Nem tudom milyen választ vártok erre...

Semmilyet. Azt hittem nyilvánvaló hogy költői kérdések...

tikka_masala
2015. jan. 30. 19:38

Hat azert ezzel vitatkoznek.
Teny h konvergal egymashoz de hogy valaha osszeernek e arra nincs garancia. Erre vannak a szoras szamitasok h. X millio leosztas alatt x%os valoszinuseggel + - x buyinra kell lenned ev tol.

n tart végtelenbe, tutira összeér valamikor. Ami x millió leosztás után is csak x%, az végtelen esetében 100%

Jatti
2015. jan. 30. 20:07

Sziasztok!
van nekem egy elmeletem ami idevag, de szeretnem, ha hozzaertok velemenyeznek, en probaltam leellenorizni, de nem igazan sikeredett, ha valaki jobban tudja buvolni a Hm-et vagy a PT-t az tobb sikerrel jarhat, foleg ha van elegendo elemezni valo adata is.

Az en elmeletem a kovetkezo:

1.Kb azonos tudasu jatekosok kozott HOSSZUTAVON ki fog egyenlitodni a ev ad. win es showdown win kozotti kulonbseg
2.rossz jatekos es jo jatekos egymas elleni nagyon sok jateka eseten a rosszjatekos EV vonala lesz a plusszos, showdown winnigs-e alacsony a jo jatekos showdown winnings-e magas, ev vonala minuszos

Miert is gondolom igy?

A jobb jatekos favoritkent teszi be a zsetonjait, a rossz meg tobbszor teszi be nagyon rossz esellyel
ha a megis a kicsi esely jon be akkor a jojatekos bukik es maris jol EV ala zuhant
ha a fish veszit akkor jott a papirforma, mindenki nagyjabol EV korul maradt
ha a jo jatekos szeretne "egyenliteni" akkor neki is szemetlapokkal kene allin a fish favorit ellen menni es nyerni, hogy vissza tudja hozni a kulonbseget ilyet viszont a jo jatekos soha nem csinal...
Vagyis esszeru, jo jatek eseten, mindig EV minuszos lesz a jo jatekos a rossz jatekossal szemben....

azonos tudasu-jatekstilusu jatekosok hasonlo laptartomannyal mennek Allin, igy koztuk ki tudnak egyelitodni a dolgok

Szerintetek igazam lehet?
Ha tevedek, akkor lecci mutassatok ra hol hibas a gondolatmenetem!
Koszi

lecso10
Válasz Jatti kommentjére
2015. jan. 31. 8:34

Szerintem csak annyira érdemes foglalkozni az ev vonallal,hogy fölfelé menjen és kész. A többi nem rajtunk múlik.

Élő ügyfélszolgálat