Tegnap nem sok hiányzott hogy szívinfaktust kapjak. 3 óra leforgása alatt 10 dollárból 320-at csináltam az egyik online teremben, természetesen vigyorogtam rendesen, amikor 2/4 dolláros cash asztalnál egy kör alatt elment az egész.
Leírom a menetet:
Nálam A10 káróban
Egy lengyel fickó ráhív, 2-en megadjuk.
Flop: 3 K 7 mindhárom káróban
A lengyel faszi ráhív egy szépet, mikor én - mivel nuts-om van - visszahívtam. 2-en maradtunk.
Turn: 10 pikk
Ismét hívások, kb 50 dollárom marad
River: 6 káróban
A lengyel meghívja az all in-omat, amit természetesen megadtam, mint mindenki megadta volna a helyemben.
Nem tudtam mit jelent ha valaki azt mondja, megáll körülötte a világ. Nos, én megtudtam. Lapjai: 4 5 káró. Senkinek nem kívánom azt az érzést amit akkor és azóta érzek.
Senkinek nem kívánom azt az érzést amit akkor és azóta érzek.
Van ilyen, hogy valaki 3 óra alatt 10 dollárból 320-at csinál?
Van ilyen, hogy valaki 3 óra alatt 10 dollárból 320-at csinál?
lollol
fogd fel úgy tényleg, hogy 10 dolcsit buktál
mondjuk én azért együttérzek veled :D
egyébként ez miért feladás? ahhoz, hogy 10-ből 320-at csinálj zsinórban, az ugyanolyan valószínűtlen, mint sajnos ez a színsor
Nézd a jó oldalát, milyen jól fog mutatni az életrajzi könyvedben, hogy a 10$-os nyomorúságból keserves munkával felküzdötted magad 320$-os magasságokba, majd az egészet elvesztetted, pár hónap múlva megint összeszedtél közel 300-at és döntési ponthoz érkeztél, "kocsik, csillogás, nők" vagy helyes bankrollmanagement.
és mennyivel jobban fájt volna, ha mondjuk 10x annyi pénzig sikerül felmákolni magad :D
BTW mi a tökömet kerestél 320 dolcsival 2/4-en?
Teljesen igazad van, ez a bankroll csak NL200-ra elég.