hol marad az együttérzés? :D
Nl1k-n remek ss-re is lehetőséget ad. Korlátoltak vagytok, már bocs. :)
Hogy mit kerestem 2/4 vakos asztalnál? Mikor beültem, nekem volt a legtöbb pénzem az asztalnál.
Félre ne értsetek; nem sajnáltatni jöttem magam, csak megosztom veletek. Hogy elbuktam, egyedül az én hibám, hiszen mikor leültem játszani, akkor is tisztában voltam vele hogy ilyen menet is lehetséges. Illetve ha nem lettem volna ilyen telhetetlen, a pénz felét kimentettem volna.
Egyébként ezek nem az én napjaim voltak, hiszen élő pókerben is 2 nap alatt buktam rendesen. 2 flop előtti all in-ban is lemákolták az AA-mat. Most tartok 1-2 hét pihenőt.
Volt szerencsém rendesen hogy felmentem 320-ig, de azért volt még egy hasonló esetem, mikor lyukas straight flösh volt kint, és a verhetetlen szinem megint nem sokat ért, illetve egy 777 flop, nekem KK, az ellenfélnek AA. De persze mint mondtam, a szerencse sokszor melettem állt.
De lehet nekik volt bankrolljuk, neked pedig NEM, tehát egy rox parti és elbukod mindened, mint megis történt, nl 10re tökjó BRed lett volna, de ügyes vagy azért:)
Szerdán újra leültem játszani, és 3 online póker oldalon befizetés nélkül ( a kezdőtőkét freeroll-okon megszerezve) összesen 293 dollárt nyertem napi 2-3 óra játékkal. A 293. dollárt 5 perce szereztem. Ezt főként darklol-nak küldöm, aki fishnek tart engem.
293 dollárért akárkit fishnek tartok én is!
293 dollárért akárkit fishnek tartok én is!
Szerdán újra leültem játszani, és 3 online póker oldalon befizetés nélkül ( a kezdőtőkét freeroll-okon megszerezve) összesen 293 dollárt nyertem napi 2-3 óra játékkal. A 293. dollárt 5 perce szereztem. Ezt főként darklol-nak küldöm, aki fishnek tart engem.
De én tartalak...mi a halálért kell bizonygatni? Menj és szedd le darklolt NL100on meg NL200on, már megvan rá a BI.
Kafa az a 293, nekem sokszor volt már hogy 4 nap alatt nem nyertem annyit, meg kell becsülni ezt is.