Szerdán újra leültem játszani, és 3 online póker oldalon befizetés nélkül ( a kezdőtőkét freeroll-okon megszerezve) összesen 293 dollárt nyertem napi 2-3 óra játékkal. A 293. dollárt 5 perce szereztem. Ezt főként darklol-nak küldöm, aki fishnek tart engem.
Nekem volt idő, mikor napi 5-6K is megvolt dollárban. Változnak az idők, most lentebb nyomulok.
De én tartalak...mi a halálért kell bizonygatni? Menj és szedd le darklolt NL100on meg NL200on, már megvan rá a BI.
Nekem volt idő, mikor napi 5-6K is megvolt dollárban. Változnak az idők, most lentebb nyomulok.
Érdekelne, hogy mi történt, ami miatt lentebb nyomulsz, NL1-2K ról, hogy lehet tönkremenni? gondolom olyan 50-70K s rollal toligáltad, saccra, de lehet h többel! Vagy hogy volt a napi 5-6K? érdekelne nagyon, ha el lehet mondani.
Ne haragudj Darklol, akkor félreértettelek.
Dodi89. Veled sokkal szivesebben játszanék.
[QUOTE=zoltanh;124061]Gondolom elfogyott a lendület...
Az mocsokul elfogyott nekem is ott NL100, meg 200 SSS ben, iszonyat amiket letesz a BOSS RNGje... neked mi a véleményed? Ezek a regek azért moveolnak rám szar lapokkal, és mákolnak rommá, mert nem ismerik az SSS rangeket, vagy pedig élvezik h 20EU ért gamblingelhetnek kicsit?
Mindenesetre én meghagyom a jackpotot nektek, 1K ból sikeresen csináltam 460at... nem nagyon bírna ki a rollom még 2-3ilyen sessiont...
Ne haragudj Darklol, akkor félreértettelek.
Dodi89. Veled sokkal szivesebben játszanék.
Ma ász párral estem ki! 3-as szettel kaptam ki!
Ma ász párral estem ki! 3-as szettel kaptam ki!