ha lesz 2000$-od akkor ülj be 0.25/0.5-re, addig kisebb téten érdemes építkezni, mert túl nagy részét kockáztatod így a bankrollnak.
bbbb
Roviden:0,25/0,5$ Cash Game
Kezemben A Q.
Flop : T J K
flopbol A magas sor!
2-en vagyunk az asztalnal:
emel, en vissza, emel, en All in.
pot 97$
neki: 2 par T, J,
nekem A magas sor.
Turn J !!!!!!!!!
Hogy rohadjon ra az eg.
Hat alapjaban eleg nyugodt ember vagyok, es elmondhatom ,hogy semmi nem tud felidegesiteni. Es ameddig el nem kezdtem pokerezni (kb fel eve)szinte eletemben nem is akasztott ki semmi.
De amiota jatszom rugdosom a kanapet 1 ilyen szituacional , es ordibalok, mint az allat.
Kezdek magamon ketsegbeesni.
Remelem ez nem egyedi eset.
Ertem.
Hat akkor lehet, hogy inkabb abbahagyom.
Eddig ott jatszottam, de mivel az "oradijjam" 2$ korul van, igy sokra nem megyek vele. 1 ejszaka alatt akar 12$ is osszejon, az kisse faraszto tud lenni hosszutavon.
Attol hulyet tudok kapni, es csodalattal nezem hogy beul valaki:
1. leosztas AA persze 2-en ALL in mennek ellen es nyer 25$-t. (persze ilyenkor nem jon senkinek flush, drill)
2. lesozstas flush persze ekkor is all in ment 1 ember ellene. +20$
3. leosztas drill vagy sor volt neki, mar nem emlexem + 30$
4,5,6. fold
7. drill +15$
es kilepett.
Ekkor en mar bent ultem kb 130 hand ota ,es voltam kb +10$-ban.
130 leosztas alatt nem volt ennyi ilyen jo lapom.
Persze ertem en, hogy a pokerhez tudas kell, de nehez olyan ellen bloffolni, akinel flopbol sor van, vagy top drill.
Es persze ez soha nem en vagyok.
Vagy ha megis, akkor jon az amit leirtam.
Igy utolag persze ugy gondolom, hogy nem en rontottam el, de hat van meg mit tanulnom.
Ertem.
Hat akkor lehet, hogy inkabb abbahagyom.
Eddig ott jatszottam, de mivel az "oradijjam" 2$ korul van, igy sokra nem megyek vele. 1 ejszaka alatt akar 12$ is osszejon, az kisse faraszto tud lenni hosszutavon.
Attol hulyet tudok kapni, es csodalattal nezem hogy beul valaki:
1. leosztas AA persze 2-en ALL in mennek ellen es nyer 25$-t. (persze ilyenkor nem jon senkinek flush, drill)
2. lesozstas flush persze ekkor is all in ment 1 ember ellene. +20$
3. leosztas drill vagy sor volt neki, mar nem emlexem + 30$
4,5,6. fold
7. drill +15$
es kilepett.
Ekkor en mar bent ultem kb 130 hand ota ,es voltam kb +10$-ban.
130 leosztas alatt nem volt ennyi ilyen jo lapom.
Persze ertem en, hogy a pokerhez tudas kell, de nehez olyan ellen bloffolni, akinel flopbol sor van, vagy top drill.
Es persze ez soha nem en vagyok.
Vagy ha megis, akkor jon az amit leirtam.
Igy utolag persze ugy gondolom, hogy nem en rontottam el, de hat van meg mit tanulnom.
ez a szitu pont 0,15/0,3 -on volt. :)
Vegulis inkabb az idegesit fel, hogy tudom hogy feszes jatekos vagyok, (20% a VP$IP) probalok tutira menni, es erre jon 1 ilyen leosztas, es elviszi kb 20 ora jatekom gyumolcset. Es nem azert ment el, mert rosszul jatszottam, hanem mert nem volt szerencsem. Pedig a pokerhez mint tudjuk nem szerencse kell.
Mert ha hulye lettem volna, es szarul jatszottam volna meg, akkor persze magamat okolhatnam, de igy ...
Ergo most legalabb 1 hetig csak azert jatszok, hogy visszajojjek.
Lesz meg olyan is, hogy jon az ellenfelnek az 1 out a riveren.
Nekem csak kb ketszer volt benne reszem az elmult 2 hetben.
Relax, ultra relax (ez a szám címe, mielőtt valaki megkérdezné :D)!
Relax, ultra relax (ez a szám címe, mielőtt valaki megkérdezné :D)!
2000$
ha lesz 2000$-od akkor ülj be 0.25/0.5-re, addig kisebb téten érdemes építkezni, mert túl nagy részét kockáztatod így a bankrollnak.