Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

Romsy
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 2:09

ha lesz 2000$-od akkor ülj be 0.25/0.5-re, addig kisebb téten érdemes építkezni, mert túl nagy részét kockáztatod így a bankrollnak.

cake
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 2:10

bbbb

dfecco23
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 2:31

Roviden:0,25/0,5$ Cash Game

Kezemben A Q.
Flop : T J K

flopbol A magas sor!

2-en vagyunk az asztalnal:
emel, en vissza, emel, en All in.
pot 97$

neki: 2 par T, J,
nekem A magas sor.
Turn J !!!!!!!!!

Hogy rohadjon ra az eg.

Hat alapjaban eleg nyugodt ember vagyok, es elmondhatom ,hogy semmi nem tud felidegesiteni. Es ameddig el nem kezdtem pokerezni (kb fel eve)szinte eletemben nem is akasztott ki semmi.
De amiota jatszom rugdosom a kanapet 1 ilyen szituacional , es ordibalok, mint az allat.
Kezdek magamon ketsegbeesni.

Remelem ez nem egyedi eset.

Nem kell kétségbe esni. Nem vagy ezzel egyedül. Sőt... Szerintem nagyon sokan vagyunk ezzel így. Nekem napok óta minden magas párom meghal, ha elértéktelenedik egy tré flop után. Kitartás és meglesz az eredményed is.

Zizi
Válasz Romsy kommentjére
2009. szept. 29. 2:49

Ertem.

Hat akkor lehet, hogy inkabb abbahagyom.

Eddig ott jatszottam, de mivel az "oradijjam" 2$ korul van, igy sokra nem megyek vele. 1 ejszaka alatt akar 12$ is osszejon, az kisse faraszto tud lenni hosszutavon.
Attol hulyet tudok kapni, es csodalattal nezem hogy beul valaki:
1. leosztas AA persze 2-en ALL in mennek ellen es nyer 25$-t. (persze ilyenkor nem jon senkinek flush, drill)
2. lesozstas flush persze ekkor is all in ment 1 ember ellene. +20$
3. leosztas drill vagy sor volt neki, mar nem emlexem + 30$
4,5,6. fold
7. drill +15$
es kilepett.

Ekkor en mar bent ultem kb 130 hand ota ,es voltam kb +10$-ban.
130 leosztas alatt nem volt ennyi ilyen jo lapom.

Persze ertem en, hogy a pokerhez tudas kell, de nehez olyan ellen bloffolni, akinel flopbol sor van, vagy top drill.
Es persze ez soha nem en vagyok.

Vagy ha megis, akkor jon az amit leirtam.

Igy utolag persze ugy gondolom, hogy nem en rontottam el, de hat van meg mit tanulnom.

mrj
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 3:11

Ertem.

Hat akkor lehet, hogy inkabb abbahagyom.

Eddig ott jatszottam, de mivel az "oradijjam" 2$ korul van, igy sokra nem megyek vele. 1 ejszaka alatt akar 12$ is osszejon, az kisse faraszto tud lenni hosszutavon.
Attol hulyet tudok kapni, es csodalattal nezem hogy beul valaki:
1. leosztas AA persze 2-en ALL in mennek ellen es nyer 25$-t. (persze ilyenkor nem jon senkinek flush, drill)
2. lesozstas flush persze ekkor is all in ment 1 ember ellene. +20$
3. leosztas drill vagy sor volt neki, mar nem emlexem + 30$
4,5,6. fold
7. drill +15$
es kilepett.

Ekkor en mar bent ultem kb 130 hand ota ,es voltam kb +10$-ban.
130 leosztas alatt nem volt ennyi ilyen jo lapom.

Persze ertem en, hogy a pokerhez tudas kell, de nehez olyan ellen bloffolni, akinel flopbol sor van, vagy top drill.
Es persze ez soha nem en vagyok.

Vagy ha megis, akkor jon az amit leirtam.

Igy utolag persze ugy gondolom, hogy nem en rontottam el, de hat van meg mit tanulnom.

130 leosztás alatt 10$ nl25/nl50-en. Azért annyira nem kell sajnálni magad. Ha ez mindig így van nálad, akkor ezzel sokan cserélnének (me included). Olvasgassál erről picit, hogy egy limithez mennyi roll kell a biztonságos játékhoz, illetve hogy átlagosan mennyit nyersz 100 leosztásonként. Lehet meg fogsz lepődni. Sokakat itt 30-50k leosztáson keresztül szopat az rng (also me included :)), egy parti nem a világ.

Zizi
Válasz mrj kommentjére
2009. szept. 29. 3:21

ez a szitu pont 0,15/0,3 -on volt. :)

Vegulis inkabb az idegesit fel, hogy tudom hogy feszes jatekos vagyok, (20% a VP$IP) probalok tutira menni, es erre jon 1 ilyen leosztas, es elviszi kb 20 ora jatekom gyumolcset. Es nem azert ment el, mert rosszul jatszottam, hanem mert nem volt szerencsem. Pedig a pokerhez mint tudjuk nem szerencse kell.
Mert ha hulye lettem volna, es szarul jatszottam volna meg, akkor persze magamat okolhatnam, de igy ...

Ergo most legalabb 1 hetig csak azert jatszok, hogy visszajojjek.

WARETRAPS
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 5:22

Lesz meg olyan is, hogy jon az ellenfelnek az 1 out a riveren.
Nekem csak kb ketszer volt benne reszem az elmult 2 hetben.

HEX77
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 29. 7:28

Relax, ultra relax (ez a szám címe, mielőtt valaki megkérdezné :D)!

Van ízlésük ezeknek a japcsiknak...

attiati
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 29. 10:48

Relax, ultra relax (ez a szám címe, mielőtt valaki megkérdezné :D)!

hogy akadtál rá a kedvenc számomra? :D

Zizi
Válasz Romsy kommentjére
2009. szept. 29. 11:48

2000$

ha lesz 2000$-od akkor ülj be 0.25/0.5-re, addig kisebb téten érdemes építkezni, mert túl nagy részét kockáztatod így a bankrollnak.

2000$????
0,5/1$ pedig 5000$-nal?

Szerintem ezt soha nem fogom megelni. Ha ilyen utemben haladok, akkor hamarabb meghalok vegelgyengulesben, minthogy nekem 0,15/0,3$-on osszegyujtsek 2000$-t. Az 1000 ora 2$-os atlag "oraberrel"!!!!

Élő ügyfélszolgálat