zizi élvezetből játsszál, és ne törődj már ennyit a pénzzel. teljesen világos, hogy hosszú hónapok, de sokkal inkább évek munkája lesz az, amire te "meggazdagodsz" a pókerből. ez így működik. viszont magasabb téten konzisztens leszel akkor már a "határ a csillagos ég". lol. alázat kell a játék iránt, és ilyet se írj, hogy "á ti már biztos prók vagytok, és lenézitek az én 80 ezer HUF-os bankrollomat". ez a közösség nem arról szól, hogy kinek mekkora a bankrollja, és ki iyen olyan profi, és mit meg kit néz le, hanem egymás segítéséről szól. egymás fejlődését segítjük. olvass sok handelemzést, blogokat, tölts le videókat, és meg fogod érteni, hogy működik ez a játék, ami a szenvedélyünk, és egyeseknek a munkája is egyben.
ne hallgass ezekre az élvezet dumákra, kihajtani a családot és nyomjad orrvérzésig:)
Nem. Semmi gondom nincs azzal, amennyit nyertem eddig.
Mert kezdtem 5eFt-al, es most 70-80eFt bankroll-omvan.
Persze most azt mondjatok, hogy ez szar, de hat ez van.
Gondolom a beirasokbol, hogy itt azert inkabb a profik, es felprofik dominalnak, akiknek 1 verseny nevezesidija, is tobb ennel, de hat en ennyit tudok.
Nem gondoltam, hogy konnyu lesz, de ugy nez ki, hogy amennyi idot ratudok szanni (sajna nem vagyok a gepem elott, igy nem tudom megmondani, hogy hany orat jatszottam az elmult honapok alatt), abbol ennyire telik az en tudasommal.
amikor én elkezdtem az első 30k hand alatt pici de stabil vesztő voltam (a bónusz kompenzálta a fish movejaimat), a következő 20k ban meg kb stabil nullás, utána kezdtem nyeregetni, majd később konstans nyerni.
Nem. Semmi gondom nincs azzal, amennyit nyertem eddig.
Mert kezdtem 5eFt-al, es most 70-80eFt bankroll-omvan.
Persze most azt mondjatok, hogy ez szar, de hat ez van.
Gondolom a beirasokbol, hogy itt azert inkabb a profik, es felprofik dominalnak, akiknek 1 verseny nevezesidija, is tobb ennel, de hat en ennyit tudok.
Nem gondoltam, hogy konnyu lesz, de ugy nez ki, hogy amennyi idot ratudok szanni (sajna nem vagyok a gepem elott, igy nem tudom megmondani, hogy hany orat jatszottam az elmult honapok alatt), abbol ennyire telik az en tudasommal.
Szerintem azért a munkát ne add fel,és a család is nagyon fontos.
Én munkával nagyon jól keresek,sokkal jobban mint pókerrel.Nem dicsekvésből mondom,mondjuk én nem MO-on dolgozom.
Nekem két teremben van 100$-os !! bankrollom,mondjuk én magamat hobby játékosnak tartom.Ha vesztek kicsit,nem idegesít,nem a család pénzéből megy.
Ha nyerek akkor örülök :D
Ennyi.
MTT már többször értem jobb pénz közelébe,de sajnos komoly nyeremény még nem sikerült.
Épp vasárnap történt,elment egy all-inem Nálam AA ellnfél JJ.Persze jött a J flopon,ha azt behúzom akkor valszeg FT -n vagyok ,így futottak még kategória kb 35 dollár nyeremény:D.De hát ez van,szeretek játszani,igazából nem is pénz motivál,hanem a játék szeretete.Persze én is szeretnék pár ezer dollárt nyerni,ki nem :D
De nem fogom a fejem a falba verni,ha nem sikerül.
na körülbelül én is így vagyok a pókerrel. viszont ahhoz képest, hogy hobbyplaya vagyok, teljesen akadémia meg fejlődés addict :-)
pl. egyik célom, hogy kijussak valami kisebb WSOP versenyre 5 éven belül. ha ott lehetek majd, akkor úgy fogok örülni, mint majom a farkának :D:D
ha lesz 2000$-od akkor ülj be 0.25/0.5-re, addig kisebb téten érdemes építkezni, mert túl nagy részét kockáztatod így a bankrollnak.
10-es. Azt olvastam, hogy a feszes jatekosok a 10-es asztalon eredmenyesebbek, mert kevesebbet kell bloffolni.
Halihó!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, ez most komoly??? Tényleg 40BI kell egy adott szinten játszáshoz?? Én most még NL5-ön nyomon (kb 150$ a BR) de 200$ körül fel akartam lépni NL10-re. Ez alapján amit írtál, ezt csak 400$-nál tehetem meg. Ez nem túlzottan biztonsági hozzáállás? Vagy én vagyok túl laza? Bocsi a kérdésekért, de tényleg jó lenne tudnom, hogy most ajánljátok-e a 20BI-s szintlépést, vagy maradjak még ott ahol vagyok.
Köszi! ;)