Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

HEX77
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 12:11

2000$????
0,5/1$ pedig 5000$-nal?

Szerintem ezt soha nem fogom megelni. Ha ilyen utemben haladok, akkor hamarabb meghalok vegelgyengulesben, minthogy nekem 0,15/0,3$-on osszegyujtsek 2000$-t. Az 1000 ora 2$-os atlag "oraberrel"!!!!

Fejleszd a játékod. Ha 3 BB/100-al sikerül nyerned 30NL-en akkor ~110k hand alatt megvan a 2k nyereség ami ~3-4 hónapnyi játék. Addig meg nincs értelme feljebb lépni amíg nincs a birtokodban egy olyan tudás amivel biztosan vered a 30NL-t.

Zehy
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 12:21

2000$????
0,5/1$ pedig 5000$-nal?

Szerintem ezt soha nem fogom megelni. Ha ilyen utemben haladok, akkor hamarabb meghalok vegelgyengulesben, minthogy nekem 0,15/0,3$-on osszegyujtsek 2000$-t. Az 1000 ora 2$-os atlag "oraberrel"!!!!

Nem olyan nehéz pedig, de ha ez már így eltántorít, akkor gondok vannak/lesznek...

HEX +1

pilotkex
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 12:44

2000$????
0,5/1$ pedig 5000$-nal?

Szerintem még egyáltalán ne számolj órabért!!
Az elején a játékot kell minél jobban megismerni. És ha megy már, biztonságos méretű bankroll kiépítése a cél.
Később hónapok múlva ha valaki tehetséges és jól fejlődik, a pénzbeni növekedés akár exponenciális is lehet.

Zizi
Válasz HEX77 kommentjére
2009. szept. 29. 12:49

Fejleszd a játékod. Ha 3 BB/100-al sikerül nyerned 30NL-en akkor ~110k hand alatt megvan a 2k nyereség ami ~3-4 hónapnyi játék. Addig meg nincs értelme feljebb lépni amíg nincs a birtokodban egy olyan tudás amivel biztosan vered a 30NL-t.

Hat egyre szomorubb vagyok.
Miutan jatszok vagy 3-4 honapja, es meg 10e hand nel sem tartok, ugy, hogy minden nap jatszok...
Tehat vagy 10 asztalon kell 1x-re jatszanom a tovabbiakban, vagy felmondani a munkahelyen, kihajitani a csaladot, es pokerezni egesz nap.

Hmmm. Mind 2 eleg necces. Szoval ilyen a pokervilag.

Zizi
Válasz pilotkex kommentjére
2009. szept. 29. 12:50

Szerintem még egyáltalán ne számolj órabért!!
Az elején a játékot kell minél jobban megismerni. És ha megy már, biztonságos méretű bankroll kiépítése a cél.
Később hónapok múlva ha valaki tehetséges és jól fejlődik, a pénzbeni növekedés akár exponenciális is lehet.

Nem en szamolom, hanem a PT3 :)

Smithy
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 12:54

Miutan jatszok vagy 3-4 honapja, es meg 10e hand nel sem tartok, ugy, hogy minden nap jatszok...
Tehat vagy 10 asztalon kell 1x-re jatszanom a tovabbiakban, vagy felmondani a munkahelyen, kihajitani a csaladot, es pokerezni egesz nap.

Hány és milyen (6v9v10 max) asztalon nyomod most?

nekem 5-6 6max asztalon olyan gyorsan lemegy 1k hand, h néha csodálkozom is rajta...

WaterMaker
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 12:57

... Szoval ilyen a pokervilag.

Hát ilyen.
Azt kéne elősször tisztába tenni, hogy ez nem könnyű, nyugodt pénzkereset és főként nem gyors.

Azt mondod 3-4 hónapja játszol. Mit vártál mikor elkezdted? Hogy mostanra összenyersz pár milliót?

Zizi
Válasz Smithy kommentjére
2009. szept. 29. 13:00

10-es. Azt olvastam, hogy a feszes jatekosok a 10-es asztalon eredmenyesebbek, mert kevesebbet kell bloffolni.

Zizi
Válasz WaterMaker kommentjére
2009. szept. 29. 13:08

Nem. Semmi gondom nincs azzal, amennyit nyertem eddig.
Mert kezdtem 5eFt-al, es most 70-80eFt bankroll-omvan.
Persze most azt mondjatok, hogy ez szar, de hat ez van.

Gondolom a beirasokbol, hogy itt azert inkabb a profik, es felprofik dominalnak, akiknek 1 verseny nevezesidija, is tobb ennel, de hat en ennyit tudok.

Nem gondoltam, hogy konnyu lesz, de ugy nez ki, hogy amennyi idot ratudok szanni (sajna nem vagyok a gepem elott, igy nem tudom megmondani, hogy hany orat jatszottam az elmult honapok alatt), abbol ennyire telik az en tudasommal.

attiati
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 13:15

Szerintem te is érzed, hogy (egyelőre) a munkahely, és a család a fontosabb.
Extrém példa vagyok, de 3 éve pókerezem, és 1 évig csak freeroll, aztán másfél évig nl10, nl5 körül "bohóckodtam". Szerintem ha csak a tiszta játékidőre vetített (tanulás, blogolás, olvasás, stb...) órabért nézem, akkor az első 2,5 évben még 100 ft/órára se jönne ki.

Élő ügyfélszolgálat