Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

WaterMaker
Válasz mese kommentjére
2009. szept. 29. 16:39

Halihó!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat, ez most komoly??? Tényleg 40BI kell egy adott szinten játszáshoz??

Komoly, vagy még több is. A mai laza SH világban, mikor 4-6-8 asztalon játszik az ember simán röpködnek az 5BInek fel le, és nem mindegy, hogy 20BIből veszitesz 5öt (ami a bankrollod 25%a) vagy mondjuk 50ből (ami csak a bankroll 10%a)

Romsy
Válasz mese kommentjére
2009. szept. 29. 19:44

Halihó!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat, ez most komoly??? Tényleg 40BI kell egy adott szinten játszáshoz?? Én most még NL5-ön nyomon (kb 150$ a BR) de 200$ körül fel akartam lépni NL10-re. Ez alapján amit írtál, ezt csak 400$-nál tehetem meg. Ez nem túlzottan biztonsági hozzáállás? Vagy én vagyok túl laza? Bocsi a kérdésekért, de tényleg jó lenne tudnom, hogy most ajánljátok-e a 20BI-s szintlépést, vagy maradjak még ott ahol vagyok.

Köszi! ;)

Cilya,

Inkább 300$ körül nézd meg nl10-et, de ha elmegy 4-5 bi akkor nl5-re is vissza kell térni egy darabig. 20bi-vel túl könnyű megőrülni, főleg egy olyan limiten ami nagyobb mint a megszokott. Nagyobb limiteken meg inkább 50-100 bi körül "normális" a szintlépés.

;)

1blackknight
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. szept. 29. 21:57

Gyerekek, ne offoljátok már rongyosra szegény topikot, melynek címe, "ilyen nincs, tényleg kezdem feladni az egészet" :( Ide sírós bejegyzések kellenek, mint pl. nem jött a luxor-fd kombó a TPTK ellen.

jöttök itt a tervekkel, meg h hobbiplaya valaki, meg nem..Az a "Mi a te célod a pókerrel" topik :D

OK!
Kikaptam az ász párommal,a hülye moronnak jött a bubi párja mellé még egy bubi,hogy rohadna meg.Így mehettem aludni 35 dollár nyereménnyel.
A qrva életbe :D
Remélem jobb így ok :D

soso78
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 29. 22:24

Ertem.

Hat akkor lehet, hogy inkabb abbahagyom.

Eddig ott jatszottam, de mivel az "oradijjam" 2$ korul van, igy sokra nem megyek vele. 1 ejszaka alatt akar 12$ is osszejon, az kisse faraszto tud lenni hosszutavon.
Attol hulyet tudok kapni, es csodalattal nezem hogy beul valaki:
1. leosztas AA persze 2-en ALL in mennek ellen es nyer 25$-t. (persze ilyenkor nem jon senkinek flush, drill)
2. lesozstas flush persze ekkor is all in ment 1 ember ellene. +20$
3. leosztas drill vagy sor volt neki, mar nem emlexem + 30$
4,5,6. fold
7. drill +15$
es kilepett.

Ekkor en mar bent ultem kb 130 hand ota ,es voltam kb +10$-ban.
130 leosztas alatt nem volt ennyi ilyen jo lapom.

Persze ertem en, hogy a pokerhez tudas kell, de nehez olyan ellen bloffolni, akinel flopbol sor van, vagy top drill.
Es persze ez soha nem en vagyok.

Vagy ha megis, akkor jon az amit leirtam.

Igy utolag persze ugy gondolom, hogy nem en rontottam el, de hat van meg mit tanulnom.

lol. 500 dodot buktam a race alatt nl10en,(persze ez az akadémiás bonus volt:)) kb 160000 hand alatt. napi 100 ilyen badbeatem volt kezdetektöl, de nem adtam fel 1*sem:)és meg lett az eredménye:)
100 dodot fizettem be, 100 al fejeztem be, buktam 500at, de kb 3000 dodot fizettem be vakokra , igy mondhatni elegerésztem,elég sokat keleltt +ra hoznom, hogy ne nullázzam magam pikk pakk , de a 2600 dodo win kárpotol most:)

ja és hozzá kell tenni, nem vagyok nagy cg fun, de éreztem hogy itt lesz keresnivalom, a realitás az hogy odaérhetek az elejére , csak grind semmi más .

mrj
Válasz soso78 kommentjére
2009. szept. 29. 22:56

lol. 500 dodot buktam a race alatt nl10en,(persze ez az akadémiás bonus volt:)) kb 160000 hand alatt. napi 100 ilyen badbeatem volt kezdetektöl, de nem adtam fel 1*sem:)és meg lett az eredménye:)
100 dodot fizettem be, 100 al fejeztem be, buktam 500at, de kb 3000 dodot fizettem be vakokra , igy mondhatni elegerésztem,elég sokat keleltt +ra hoznom, hogy ne nullázzam magam pikk pakk , de a 2600 dodo win kárpotol most:)

ja és hozzá kell tenni, nem vagyok nagy cg fun, de éreztem hogy itt lesz keresnivalom, a realitás az hogy odaérhetek az elejére , csak grind semmi más .

szép eredmény ennyit grindolni tisztességgel, grat, megérdemled a 2k$t!

Zizi
2009. szept. 30. 0:01

Szerintem mostmar tenyleg ennyi lesz a vege.
A mai nap utan szerintem abba hagyom 1 idore. Volt mar 1 par szar napom, de ez mindent uberel.

Ujabb -40$ . 0.15/0.3$ CASH Game
Csak az erdekesseg kedveert:
W$WSF 6/29 (40.62%)
WON $ at Showdown: 1/11 (56.76%)

Zarojelben az eddigi 10k hand atlaga.

Tipikus:
Ha top parunk volt, akkor nekik magasabb kisero.
Ha nekem top par A-al, akkor neki 2 par.
Ha nekem 2 par, akkor neki drill.

Persze irja meg mindenki, hogy ez tipikus, amire en is ezt mondom, hogy parszor elofordul, de ennyire tomegesen nem szokott.

Az en hand-em, es a board, mitha teljesen mas dimenzioban mozgott volna, 121 hand alatt 51 par, vagy magasabb lap, de sajna ebben benne van a dobott lapok utan bejohetett volna is.
Pl. Ha UTG bol nem dobom be a 8 2 -met, akkor fullom lett volna.
Ha nem dobom be a T 4 -et, akkor flush. (az ellennek A flush, ugyis kikaptam volna)
Stb...

Ja egyebkent megneztem a BB/100 10k leosztas alatt 5, az jo, vagy rossz?

Hat ugyis televan a bogyom ezzel a pokersite-al, ugyhogy keresek masikat.

cake
2009. szept. 30. 0:17

jaaa

titcar
2009. szept. 30. 1:00

lol :D 2600$ persze sok pénz nl10en, de ha nem kell hudegyorsan a pénz, szvsz jobban jártál volna hosszú távon, ha ezalatt inkább tanulsz (nyugi én is ezt mondogatom magamnak :D)

Zizi
Válasz WaterMaker kommentjére
2009. szept. 30. 1:04

Rossz nap!

Itt sok tapasztalt ember van, igy megkerdeznem, hogy van olyan, hogy:
van olyan nap, amikor nem nyerhetsz?

Most ugy erzem, hogy kifogtam 1 ilyet, es ilyen meg nem volt az elmult kb fel ev alatt. Mert hat en ugy gondolom, hogy olyan nincs normalis keretek kozott, hogy amikor flop-ot nezel, akkor a 90%-ban nem jon a handedhez semmi, hameg minden 10-re jon valami, akkor a masiknak jobb lapja van.

Persze ez elofordul 1-2x, eseteleg az esetek 30-40%-aban, de nem a 95%-aban, mint a mai napon.
200 hand alatt 1.7$ rake-et termeltem!!!!!!!!!!!!!
Ez maskor legalabb a 4-5x ennyi szokott lenni.

Ilyenkor ti mit szoktatok tenni?

Powerotti
Válasz Zizi kommentjére
2009. szept. 30. 1:48

Lefekszünk aludni.

Élő ügyfélszolgálat