Zsipali, te a lényeget nem látod, nem azért kell a PS-en játszani, mert nem csal, hanem mert csal. Tudom, hogy így elsőre furán hangzik, de gondolj csak bele. Ha csal, akkor azt valamilyen logika szerint teszi. Tehát...
Ha megatalálod a logikát, akkor nyerő leszel. Persze csak akkor, ha feltelepíted a Shield Protection 12.11-et.
Nekem elhiheted, ez így működik.
Tehát nem rinyálni kell, hanem sokat játszani, és figyelni, és így rá lehet jönni a titokra. Persze lehet, hogy most valamelyik admin kitörli a bejegyzést, de az is csak azt bizonyítja, hogy létezik a szisztéma, csak titkolják.
Egyébként onnan lehet kiszűrni a "tudókat", hogy nekik magas a PS-en rakeback-jük.
Erről nem sok helyen lehet olvasni, de itt van egy elég jó leírás:
www.agitatorcoaching.com
Chubbyhun köszi a reklámot :D :D :D
Lehet kipróbálom a PS-t, hátha ott a J6s nyerő lap :D
Btw annyi pókerterem van mint égen a csillag. Ha egyikkel nem vagy elégedett, lehet menni másikba (bár szvsz mindegyik csal). Mondjuk hallottam én is, hogy a PS-nél reggel összeül a menedzsment, és kijelölnek 2-300 embert, akinek aznap csak a coolert dobja a gép.
Ofkorsz elöl vannak az előző nap cashoutolók meg az akadémián fórumozók.
That is agitatorcoaching! :D
Chubbyhun köszi a reklámot :D :D :D
Lehet kipróbálom a PS-t, hátha ott a J6s nyerő lap :D
That is agitatorcoaching! :D
Nem, nem. PS-en a 74o a nyerő, engem mindig azzal stack-elnek le a fishek, általában 3bet potban. Emiatt, ha 74-gyel lehet sor a board alapján, és insta fold vagyok AA-val, check helyett is fold-ot nyomok.
Kösz a tippet, majd odafigyelek rá, ha egyszer odamegyek játszani! :D
Nézd el nekem Zehy, tegnap este kicsinált a Full Tilt...
Nézd el nekem Zehy, tegnap este kicsinált a Full Tilt...
Már az is csal? Akkor tényleg itt a vég.
Mindegyik csal. Holnaptól marad a rulett.
Hero (AA - Big Blind) - Hand Import - 10-16-2009 - Poker Hand Replays
Hero (79 - Button) - Hand Import - 10-16-2009 - Poker Hand Replays
Még néhány hasonlót be tudnék rakni, de mindenkinek van egy halommal. Ez van.(még mindig ebben a teremben játszok.....) Én is kiakadok igen sűrűn, ezt a törzsvendégek tanusíthatják, nem is vagyok cápa sem. Viszont soha nem jutott eszembe, hogy csalnak a termek. Speciel a PS-t nem szeretem és nem játszok ott. Ha vki azt gondolja, hogy csalnak, akkor ne játszon.
Nem értek a számítógépekhez, de nem tartom elképzelhetetlennek a kiskapukat egyes dolgokban, de ezt a kockázatot vállalom(ami maradjunk annyiban kb akkora, mint az élő játéknál a cinkelt lapok, de lehet kevesebb)Semmi értelme nem lenne a termeknek a csalás, mert a rake-ből így is betegre keresik magukat, főleg a piacvezető termek, minek vállalna még kockázatot???
Az pedig, hogy egyes embereket kicsit "leoltottak" azt nem feltétlen kell támadásnak venni, hanem esetleg néhány dolognak utánanézni....
Ennyit a témáról....
Ufff, én beszéltem...:)