Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

Zehy
Válasz Lordius kommentjére
2009. okt. 15. 15:05

Valószinűség. A társadalomtudományoknál pl. úgy szokták mérni a különböző összefüggéseket, hogy ha benne van valami az 5%-os hiba határba akkor szignifikánsnak mondhatjuk az összefüggést, vagyis akár ki is jelentheted, hogy itt valami nem stimmel. Mondjuk inkább az 1 %-nál vonhatsz le erősebb bizonyítékot. VISZONT ebben az óriási populációban (online pókeresek), bizony lesz 5% aki beleesik ebbe a határba, ami nem egy túl kellemes dolog, de ettől nem csal a rendszer.

Ha a póker alapjait nem sikerült megértenie, akkor ez most biztos segített

:D:D:D

nando42
Válasz borisz73 kommentjére
2009. okt. 15. 15:19

igazad van,fel kellene dolgozni.próbáltam én is egy ideig,de nem megy.nem használok segédprogramot.az utóbbi(6hónap) időben kézzel írtam a preflop allinjeimet.progik nélkül talán mérvadó lehet,mennyire szopat a pokerstars.
pár vs.kisebb pár :1482: 702 kispár:nagyobb: 325:1300
pár vs.2magasabb lap :1378:1285 2magaslap:pár : 767:1404
arról nem beszélek,hogy nem alli szitunál hányszor esik le a végén az ellenfeleknek a szín v.sor,nincs róla statom.nem is lenne objektív.
nem azért írom,mert a magyar mattusownak v.helmuthnak tartom magam.aki kurvára jól pokerezik,csak kurvábbra peches:)örülök,amikor olvasom a magyarok sikereit,biztosan lejátszanának az asztalról.csak kíváncsi lennék a sikergyárosoknak milyenek a hasonló adataik.a többi játékos,progival látja ezeket az adataimat,ezért merik megadni szinte bármivel a hívásaimat?teljesen elment a kedvem az egésztől.ahelyett,hogy bőven pluszban lennék,most 10nap alatt,szépen lerogytam szinte mindent.ne értsen senki félre,biztos nem fogok ebből megélni,nem leszek belőle pokermilliomos,csak felcseszem magam,amikor pár kezdő írogat,hogy nincs itt semmi csalás,minden rendben az oldalakkal?és jön a válasz:shut up,fish!még sokat kell tanulnod.és majd hosszútávon visszakapod a szerncsétől,amit most elvett.egy nagy lófaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudnék arra válaszolni,hogy ha nem robotok segítségével szopat le a gép,mi haszna van a teremnek abból,hogy néhány hozzám hasonló hülyét lerabolnak.de hogy nincs minden rendben,az 1000százalék.és nem a cionista összeesküvésre és hasonló elméletekre gondolok.(ahogy néhány pokercápa ironizál az oldalon)

Ha úgy érzed nincs minden rendben a rendszerrel, akkor természetesen a legjobb megoldás az, hogy soha többé nem ülsz le játszani online. Ha mégis megteszed, akkor nem csak a rendszerben van a hiba... innentől kezdve eljuthatsz odaáig, hogy nem a rendszerben van a hiba.

ladipeti
Válasz nando42 kommentjére
2009. okt. 15. 15:25

Ha úgy érzed nincs minden rendben a rendszerrel, akkor természetesen az a legjobb megoldás az, hogy soha többé nem ülsz le játszani online. Ha mégis megteszed, akkor nem csak a rendszerben van a hiba... innentől kezdve eljuthatsz odaáig, hogy nem a rendszerben van a hiba.

épp ezt akartam írni Borisz73-nak.

senki nem kényszerít senkit arra, h pókerezzen valamelyik teremben.
ha nem bízol meg bennük, akkor elég egyszerű a megoldás tényleg...

Cseguevara
Válasz mese kommentjére
2009. okt. 15. 16:13

Halihó!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat, ez most komoly??? Tényleg 40BI kell egy adott szinten játszáshoz?? Én most még NL5-ön nyomon (kb 150$ a BR) de 200$ körül fel akartam lépni NL10-re. Ez alapján amit írtál, ezt csak 400$-nál tehetem meg. Ez nem túlzottan biztonsági hozzáállás? Vagy én vagyok túl laza? Bocsi a kérdésekért, de tényleg jó lenne tudnom, hogy most ajánljátok-e a 20BI-s szintlépést, vagy maradjak még ott ahol vagyok.

Köszi! ;)

Szerintem egy próbát tehetsz. Én is megpróbáltam vasárnap, bár elsőre nem igazán sikerült a szintlépés. 82 Hand alatt sikerült elbukni 2,5 beülőt, így visszatértem nl4-re.

Persze sikerülhetett volna jobban is a kezdés, csak hát...
Első leosztásban BB-ben JJ-t kapok, emelek, van egy megadó, floppon jön egy Q. Mivel pre is agró voltam, egy fölélaptól nyilván nem ijedhetek meg a floppon, így emeltem. Megadta. Innentől check módra váltottam, turnt ő is checkelte, riveren pározódott a board, én check, ő raise, én call, mivel benne lehetett volna, hogy egy 2nd párral adta a cb-etemet a floppon.
Végül mutatott vmi Qx-et.
Aztán középső poziban egy sort már all in volt, és mivel CO-ban ültem, gondoltam izolálom a sortot, így AQ-val all in mentem én is, hogy HU-ban maradjak vele. Nem jött össze, a D-ben ülőnél AK volt és nem javultam le, így top semmi top kisérővel (TSTK) ő vitte a kasszát. Aztán 66 is elvérzett egy any 2 cardos folyamatosan all inező sort K9-e ellen riveren érkező K-ra.

Ha újra meg lesz a 200 újra megpróbálom.

ja, azt kifelejtettem, hogy sh 5 max asztalokon játszottam a handeket.

terje
Válasz borisz73 kommentjére
2009. okt. 15. 21:36

ne huzd fel magad rajtuk borisz. valoszinuleg ok meg nem jatszottak huzamosabb ideig PS-en, mert aki napi szinten ott jatszik az legalabb egyutterez veled es valamilyen szinten tudja mirol beszelsz, igy vagyok ezzel en is, csak anniyt tudok mondnani fel a fejjel, es ha ez meg van maradjon meg benned a bizonyitasi vagy es akkor tul tudod magad tenni ezeken, es erot ad :)

terje
Válasz terje kommentjére
2009. okt. 15. 21:40

de egyebkent vasarnap meg durvabb makokat lehet latni, lehet akkor tulterhelodik a rendszer aztan becsavarodik teljesen :D

fejes1988
Válasz terje kommentjére
2009. okt. 15. 21:43

de egyebkent vasarnap meg durvabb makokat lehet latni, lehet akkor tulterhelodik a rendszer aztan becsavarodik teljesen :D

Igen, ez így van. :(

Epiman
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. okt. 15. 21:46

Igen, ez így van. :(

Full Tilten keddenként lehet ilyet tapasztalni:(

terje
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. okt. 15. 21:46

jajj fejes, ne legyel ennyire tight :(

WARETRAPS
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 15. 21:49

Az alapokról. Tudod. A-L-A-P-O-K. Ennél lassabban nem tudom írni, remélem érthető.

De lehet, csak több kötőjelet kell beilleszteni a betűk közé :D

Élő ügyfélszolgálat