Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

fejes1988
Válasz terje kommentjére
2009. okt. 15. 22:02

annyira jo nezni hogy dobaloznak itt a nagy capak minden ilyen hozzaszolasra, de hogy tomoren megfogalmazzon vmit arra mar nem futja, de akkor miert kell hozzaszolni, mert igy nincs ertelme

Az a baj, h lassan már többségben vannak a hasonló offtopikok itt az Akadémián, és a f*sza tele van már mindenkinek ezzel. Hozzáteszem, h minden "új" tag hasonló csapkodására értelmes választ szoktam adni. Lapozz vissza az előző oldalra, vagy bárhová..Csak tudod egy idő után elfogy mindenkinél a türelem.

fejes1988
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. okt. 15. 22:19

"valoszinuleg ok meg nem jatszottak huzamosabb ideig PS-en, mert aki napi szinten ott jatszik az legalabb egyutterez veled es valamilyen szinten tudja mirol beszelsz"

jaja, kérdezd djk123-t! ő is összevisszamákol, és érthetetlen h nyert 1,3M$-t.

Cshősz
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. okt. 15. 22:24

egy kicsit elvonatkoztatva a pokertől:

123.hu: A szerencse tanulható

Zehy
Válasz Cshősz kommentjére
2009. okt. 15. 22:26

egy kicsit elvonatkoztatva a pokertől:

123.hu: A szerencse tanulható

Most tényleg kiadod a cápák titkát??? Te őrült!!!

Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 15. 22:38

Ez a topik fun. Át kéne tenni az akadémiás aranyköpésekbe, különösen a vasárnap túlterhelődik a rendszert részt.
Egyébként van pár jó megoldási javaslatom:
1. Online poker helyett élő!
2. PS helyett másik terem!
3. Poker helyett Gazdálkodj okosan!

Lehet válogatni.
Üdvözlettel egy meg nem értett hős NL5-ről...

Cshősz
Válasz borisz73 kommentjére
2009. okt. 15. 23:10

tetszik a hozzáállásod a dolgokhoz :)

panamaa
Válasz Zsipali kommentjére
2009. okt. 16. 0:16

"ez most nem nyerjen már annyit, majd Dec. 8-11 között, akkor visszajön a kedve"

Azért nem nyertél, mert még csak Október 16. van :)

Az én BRM-et az asszony intézi...jééé nyertél vegyél ki,mert kell a gyereknek kabát....na és így kell nekem élnem :D

spiderbond
Válasz panamaa kommentjére
2009. okt. 16. 0:47

Az én BRM-et az asszony intézi...jééé nyertél vegyél ki,mert kell a gyereknek kabát....na és így kell nekem élnem :D

Nálam is volt ilyen próbálkozás "huh ennyi pénz van a pókerszámládon, ....vegyük ki"....De megmondtam hogy be sem tettünk úgyhogy ki sem veszünk és kész. Tessék elfelejteni ez nem is pénz...

Az élő nyereményeket viszont nem különítem el azok mennek a közösbe...

GreEko
Válasz pabred kommentjére
2009. okt. 16. 0:53

tényleg vicces, és tényleg egyre többször fordul elő.
a régebbi tagok nehezebben viselik, és huszadszor nekiállni vitatkozni szemellenzős, buta emberekkel, fárasztó, és idegesítő tud lenni.
Ezért nem is fogadják sokan szeretettel pl az ilyen csaló termek hozzáállást.
pabred: te nem érzed az ironiát? (vagy csak rossz kommentet idéztél)

kocka21
Válasz GreEko kommentjére
2009. okt. 16. 8:43

Király ez a topic! Kár, hogy nem vettem észre az elmúlt napokban itt a pörgést, megint lehetne vagy 30-40-nel több hozzászólásom. :)

Amúgy tök jó, hogy most már megtudtam, a PS iszonyatosan csal, és nem lehet nyerni, mivel én a kezdetek óta csak ott játszottam, és stabil nyerő vagyok a teljes időszakra vetítve. Most hogy belegondolok, ez biztos azért lehet, mert még fish vagyok. Tegnap is simán lemákoltam TT-vel egy AA-t teljes beülőért. Persze Mr. Slowplay mester limpelt az AA-val. Gondolom, utána ő is ilyen hülyeségekkkel boldogította valamelyik hasonló külföldi site fórumozó "cápáit" :D

Élő ügyfélszolgálat