annyira jo nezni hogy dobaloznak itt a nagy capak minden ilyen hozzaszolasra, de hogy tomoren megfogalmazzon vmit arra mar nem futja, de akkor miert kell hozzaszolni, mert igy nincs ertelme
"valoszinuleg ok meg nem jatszottak huzamosabb ideig PS-en, mert aki napi szinten ott jatszik az legalabb egyutterez veled es valamilyen szinten tudja mirol beszelsz"
jaja, kérdezd djk123-t! ő is összevisszamákol, és érthetetlen h nyert 1,3M$-t.
egy kicsit elvonatkoztatva a pokertől:
123.hu: A szerencse tanulható
egy kicsit elvonatkoztatva a pokertől:
123.hu: A szerencse tanulható
Ez a topik fun. Át kéne tenni az akadémiás aranyköpésekbe, különösen a vasárnap túlterhelődik a rendszert részt.
Egyébként van pár jó megoldási javaslatom:
1. Online poker helyett élő!
2. PS helyett másik terem!
3. Poker helyett Gazdálkodj okosan!
Lehet válogatni.
Üdvözlettel egy meg nem értett hős NL5-ről...
tetszik a hozzáállásod a dolgokhoz :)
"ez most nem nyerjen már annyit, majd Dec. 8-11 között, akkor visszajön a kedve"
Azért nem nyertél, mert még csak Október 16. van :)
Az én BRM-et az asszony intézi...jééé nyertél vegyél ki,mert kell a gyereknek kabát....na és így kell nekem élnem :D
Az én BRM-et az asszony intézi...jééé nyertél vegyél ki,mert kell a gyereknek kabát....na és így kell nekem élnem :D
tényleg vicces, és tényleg egyre többször fordul elő.
a régebbi tagok nehezebben viselik, és huszadszor nekiállni vitatkozni szemellenzős, buta emberekkel, fárasztó, és idegesítő tud lenni.
Ezért nem is fogadják sokan szeretettel pl az ilyen csaló termek hozzáállást.
pabred: te nem érzed az ironiát? (vagy csak rossz kommentet idéztél)
Király ez a topic! Kár, hogy nem vettem észre az elmúlt napokban itt a pörgést, megint lehetne vagy 30-40-nel több hozzászólásom. :)
Amúgy tök jó, hogy most már megtudtam, a PS iszonyatosan csal, és nem lehet nyerni, mivel én a kezdetek óta csak ott játszottam, és stabil nyerő vagyok a teljes időszakra vetítve. Most hogy belegondolok, ez biztos azért lehet, mert még fish vagyok. Tegnap is simán lemákoltam TT-vel egy AA-t teljes beülőért. Persze Mr. Slowplay mester limpelt az AA-val. Gondolom, utána ő is ilyen hülyeségekkkel boldogította valamelyik hasonló külföldi site fórumozó "cápáit" :D