Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

Zizi
Válasz matusow88 kommentjére
2010. jan. 7. 18:57

pedig ez is így van. ha ász párod van és az ellenfelednél mondjuk király pár, jön a flopba a király és lestackel, akkor bizony azt az ász párt preflop dobni kellett volna.

Ja utolag minden leosztas utan pontosan megtudom mondani, hogy mi lett volna a helyes jatek. De ezzel mindenki igy van.

Romsy
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 7. 18:59

Ja utolag minden leosztas utan pontosan megtudom mondani, hogy mi lett volna a helyes jatek. De ezzel mindenki igy van.

helyes játékkal is lehet veszíteni, helytelen játékkal meg nyerni, nem hinném, hogy utólag meg tudod mondani minden handre, hogy mi lett volna a helyes megoldás.

ooooobi
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 7. 19:01

Szerintem nem értetted mit akart ezzel mondani.

Zizi
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 7. 19:15

helyes játékkal is lehet veszíteni, helytelen játékkal meg nyerni, nem hinném, hogy utólag meg tudod mondani minden handre, hogy mi lett volna a helyes megoldás.

Nagyon sarkitva igen. :)
Ha nyertem jol jatszottam.
Ha vesztettem, akkor pedig rosszul. (miert nem dobtam preflop :) )

Zizi
Válasz dodi89 kommentjére
2010. jan. 7. 20:04

Érdekes vélemény, de még gondold át.

Pedig van benne valami foleg abban az esetben, amit vazoltam, hogy van megjatszhato handed, de nem jon melle semmi a boardra.
Nem tudod oket kibloffolni, ergo csak arra tamaszkodhatsz, amid van, az pedig nincs. Nagyon nehez.

Probaltam bloffolni.
Tudtak, hogy feszes jatekos vagyok, igy azota sem ertem, miert adta meg vegig. Azt tudtam, hogy "nincs" lapja, mert akkor visszaemelt volna, igy bator voltam.

Nekem A Q kezben.
En Raises to 0,4$
O call
Flop J K 3
En Raises to 0,7$
O Call
Turn 5
En Raises 0,7$
River 8
En Raises 1,2$
O Call.

Nekem high card A
Neki T3 (3-as par)

A rohadt 3-as parjara miert adta meg vegig?
Mert ha K parra adja, akkor ertem, hogy bizott benne, hogy nincs nalam A, de igy?

Nagyon jo ellenfel a fish, vagy calling station, ha jonnek a lapok, mert kifizetnek 1 top parral is, viszont ha nem jon semmi, akkor 4-5 ellen nehez brillirozni.

Nade mindjart leirja valaki, hogy hol hibaztam.

Romsy
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 7. 20:07

Pedig van benne valami foleg abban az esetben, amit vazoltam, hogy van megjatszhato handed, de nem jon melle semmi a boardra.
Nem tudod oket kibloffolni, ergo csak arra tamaszkodhatsz, amid van, az pedig nincs. Nagyon nehez.

Probaltam bloffolni.
Tudtak, hogy feszes jatekos vagyok, igy azota sem ertem, miert adta meg vegig. Azt tudtam, hogy "nincs" lapja, mert akkor visszaemelt volna, igy bator voltam.

Nekem A Q kezben.
En Raises to 0,4$
O call
Flop J K 3
En Raises to 0,7$
O Call
Turn 5
En Raises 0,7$
River 8
En Raises 1,2$
O Call.

Nekem high card A
Neki T3 (3-as par)

Mert ha K parra adja, akkor ertem, hogy bizott benne, hogy nincs nalam A, de igy?

színeket meg ilyeneket véletlen se írj, bénák a betsize-ok.

cake
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 7. 20:10

beteg topic feladni kezdeni?

szalay
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 7. 20:16

Figyelj már! Azért adta meg mert volt egy alacsony párja, neked meg semmid. Addig jó, hogy hívsz (ugyan elfelejtetted a vakokat és a szin se lett volna rossz)
De ha látod, hogy megad, nyilván van valami nála. 3bet lett volna jó és eldobja. A semmivel nem szabad elmenni a mutatásig. Vagy húzóval egy all in se lett volna rossz.

ooooobi
Válasz szalay kommentjére
2010. jan. 7. 20:54

Gondolom nl10, flop még elmegy, de ez a turnhívás mi? ezzel simán elárutad h nincs semmid, ezt még egy rosszab játékos is levágja rögtön h overcardal emelgetsz.
Inább feküdj neki az elméletnek, mert amíg ilyen handeket hozol fel példának nincs miről beszélni, h nem tudsz nyerni. Kezd el elemezni a játékodat, nézd vissza a sessionjaid, stb.

Littlemage
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 7. 21:04

Nekem A Q kezben.
En Raises to 0,4$
O call
Flop J K 3
En Raises to 0,7$
O Call
Turn 5
En Raises 0,7$
River 8
En Raises 1,2$
O Call.

Nekem high card A
Neki T3 (3-as par)

Nagyon jo ellenfel a fish, vagy calling station, ha jonnek a lapok, mert kifizetnek 1 top parral is, viszont ha nem jon semmi, akkor 4-5 ellen nehez brillirozni.

Ott, hogy az ilyen handeket a bad beat topicba teszed, ennek a handnek semmi koze a bad beathez.

Élő ügyfélszolgálat