Gondolom nl10, flop még elmegy, de ez a turnhívás mi? ezzel simán elárutad h nincs semmid, ezt még egy rosszab játékos is levágja rögtön h overcardal emelgetsz.
Inább feküdj neki az elméletnek, mert amíg ilyen handeket hozol fel példának nincs miről beszélni, h nem tudsz nyerni. Kezd el elemezni a játékodat, nézd vissza a sessionjaid, stb.
Ott, hogy az ilyen handeket a bad beat topicba teszed, ennek a handnek semmi koze a bad beathez.
En pont igy csinaltam volna, ha lett volna nalam 1 K, az A helyett. Tehat azt probaltam eljaccani, hogy csalogatom, hogy lenyulhassam. De ugy latom rosszul csinaltam, vagy nagyon okos volt, es kiszurta, vagy nagyon hulye, es fel sem fogta.
Pár napja léptem fel NL10-re, ezalatt sikerült 12 BI-t elbuknom.
Tudom, hogy a játékomon finoman szólva is van még mit csiszolni. De az egy picit kezd zavarni, hogy közel 5000 hand után ilyen statisztikáim vannak:
AA: $2,15
AKs: $2,60
AKo: -$4,60
AQs: -16,25
KK: -$13,80
QQ: -$5,95
Ha ezekkel a lapokkal nem tudok nyerni, akkor mivel?
Az all-in-ek EV-je 70$-ral van a tényleges érték felett. Ami azt jelenti, hogy egyébként is -5 BI-ben lennék. Még 2-3 BI-t be lehet tudni a csúnya lemákolások utáni tilt-nek (erről nagyon sürgősen le kellene szokni), és akkor máris alig lennék mínuszban.
De így nagyon nehéz kihozni magamból a maximumot... :(
Három kellemes hand két percen belül:
$0.02/$0.05 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG norcada ($2.91)
UTG+1 red sharper ($5)
CO oksadu ($12.08)
BTN c.freichel ($1.70)
SB faeborn ($10.84)
BB Hero ($10.26)
Pre-Flop: ($0.07, 6 players) Hero is BB :4d: :5d:
norcada calls $0.05, 2 folds, c.freichel calls $0.05, faeborn calls $0.03, Hero checks
Flop: :6d: :7h: :kd: ($0.20, 4 players)
faeborn checks, Hero bets $0.20, norcada calls $0.20, 1 fold, faeborn folds
Turn: :3d: ($0.60, 2 players)
Hero bets $0.35, norcada calls $0.35
River: :ks: ($1.30, 2 players)
Hero bets $0.70, norcada raises to $1.40, Hero raises to $2.70, norcada goes all-in $0.91
Final Pot: $6.31
Hero shows a flush, King high
:4d: :5d:
norcada shows a full house, Kings full of Threes
:3h: :kh:
norcada wins $5.67 (net +$2.76)
Hero collects $0.39 (net -$2.91)
c.freichel lost $0.05
faeborn lost $0.05
PokerStars
6 Players
Stacks:
UTG SunderStars ($3.98)
UTG+1 Hero ($4.66)
CO Sprite1987 ($5.05)
BTN fatGarry ($4.07)
SB DC99_02 ($4.08)
BB LimitsEraser ($5.55)
Pre-Flop: ($0.07, 6 players) Hero is UTG+1 :js: :kc:
SunderStars raises to $0.15, Hero calls $0.15, 4 folds
Flop: :kd: :jc: :ts: ($0.37, 2 players)
SunderStars bets $0.20, Hero raises to $0.60, SunderStars raises to $1.45, Hero goes all-in $4.51, SunderStars goes all-in $2.38
Turn: :4h: ($8.71, 2 players, 2 all-in)
River: :4s: ($8.71, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: $8.71
SunderStars shows a straight, Ten to Ace
:qh: :ac:
Hero shows two pair, Kings and Jacks
:js: :kc:
SunderStars wins $7.63 (net +$3.65)
Hero collects $0.68 (net -$3.98)
PokerStars
6 Players
Stacks:
UTG iloveUpuss ($11.87)
UTG+1 poker gott21 ($3.75)
CO Wolfgang6452 ($11.83)
BTN Hero ($4.93)
SB Daxatac ($11.02)
BB krmnn ($13.74)
Pre-Flop: ($0.07, 6 players) Hero is BTN :qc: :ks:
1 fold, poker gott21 raises to $0.20, Wolfgang6452 calls $0.20, Hero calls $0.20, 2 folds
Flop: :9c: :th: :jh: ($0.67, 3 players)
poker gott21 checks, Wolfgang6452 checks, Hero bets $0.45, poker gott21 folds, Wolfgang6452 calls $0.45
Turn: :8d: ($1.57, 2 players)
Wolfgang6452 checks, Hero bets $0.85, Wolfgang6452 raises to $1.70, Hero goes all-in $4.28, Wolfgang6452 calls $2.58
River: :kh: ($10.13, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $10.13
Wolfgang6452 shows a straight, Ten to Ace
:ac: :qh:
Hero shows a straight, Nine to King
:qc: :ks:
Wolfgang6452 wins $9.63 (net +$4.70)
Hero lost $4.93
poker gott21 lost $0.20
Lehet, hogy inkább sakkoznom kellene. :D
MI a qrva anyjáért kell a termeknek állandóan a fogalmatlan,agyatlan,idióta seggfej amerikai tahókat támogatni????bocs,de ez kikivánkozott
És ami kiváltotta:
16$ PL omaha,egész jól állok ,bőven átlag felett.Kb 7500 chipsem van.
A kezem:AAK9 dupla suited.Előlről emelnek,egy ember megad,persze pot emelés vissza.Mindketten megadnak.
A flop:KK8,flush húzóval,talán az király kör.Emelés megadás,push ,mindhárman all-in vagyunk.
Az első játékos mutat:AKJ10,teljesen renben van,a második viszont 7,7,8,10,benne két kör WTF???
turn:semleges kör river :semleges kör,egyikünk sem tudta behúzni a fullt,a moron nyert flushhel.Ha a másik srác lever,mondjuk egy 10-sel vagy bubival akkor egy szót sem szólok.És most jön a legjobb.
Mi is meg a többiek is az asztalnál írják a chatbe,hogy ez meg milyen játék volt?
Erre a csávó nem hogy sorry,vagy lucky hand stb neeeeem.
Dont cry loosers,ship it,its my table iam the king és hasonlóak.
És ezután ezt még megcsinálta kétszer,all-in ment ilyen fos lapokkal,és nyert.
3 hand múlva 42000 chipssel ült,a másodiknak volt talán 15000.
Miért egy ilyen zsíragyú paraszt bunkónak kell ilyen handeket adni?Hogy baszná megy anyját a ravatalon.....
(ok,én is bunkó vagyok)
MI a qrva anyjáért kell a termeknek állandóan a fogalmatlan,agyatlan,idióta seggfej amerikai tahókat támogatni????bocs,de ez kikivánkozott
És ami kiváltotta:
16$ PL omaha,egész jól állok ,bőven átlag felett.Kb 7500 chipsem van.
A kezem:AAK9 dupla suited.Előlről emelnek,egy ember megad,persze pot emelés vissza.Mindketten megadnak.
A flop:KK8,flush húzóval,talán az király kör.Emelés megadás,push ,mindhárman all-in vagyunk.
Az első játékos mutat:AKJ10,teljesen renben van,a második viszont 7,7,8,10,benne két kör WTF???
turn:semleges kör river :semleges kör,egyikünk sem tudta behúzni a fullt,a moron nyert flushhel.Ha a másik srác lever,mondjuk egy 10-sel vagy bubival akkor egy szót sem szólok.És most jön a legjobb.
Mi is meg a többiek is az asztalnál írják a chatbe,hogy ez meg milyen játék volt?
Erre a csávó nem hogy sorry,vagy lucky hand stb neeeeem.
Dont cry loosers,ship it,its my table iam the king és hasonlóak.
És ezután ezt még megcsinálta kétszer,all-in ment ilyen fos lapokkal,és nyert.
3 hand múlva 42000 chipssel ült,a másodiknak volt talán 15000.
Miért egy ilyen zsíragyú paraszt bunkónak kell ilyen handeket adni?Hogy baszná megy anyját a ravatalon.....
(ok,én is bunkó vagyok)
Ok,de hogy alakítsam ?A top settet top kickerrel ,flush draw-al dobjam el,mert van lent egy olyan színű kártya amilyen nekem nincs?
Lehet, hogy inkább sakkoznom kellene. :D
Sziasztok!
Új vok még a pokerezésben de azért igyekszem sokat tanulni. Az én történetem a pokerrel és a bad beattel kapcsolatban olyan, amit eddig még sehol sem olvastam, ezért kiváncsi vagyok a véleményetekre.
A szabályok és egy nagyon alap stratégia ismeretével elkezdtem játszani a bwinen NL MTT-ket, és az első 2-3 hétben különböző tornákon előbb 6, majd 4, aztán 2. lettem. Nagyon örültem, úgy éreztem, ráéreztem a játék ízére, de aztán kezdtek elmaradozni a sikerek, és lassan az összes pénzemet eljátszottam. Közben folyamatosan okosítottam magam, de minél okosabbá váltam, az eredmények annál kevésbé jöttek, és mostanában semmi értékelhetőt nem alkottam.
A kérdése(i)m az lenne(ének), h önmagában a bad beatek (melyekből akadt pár) ennyire szórtan jelentkezhetnek és ez teljesen természetes, vagy egyszerűen a túlzott önbizalom okozhat ilyesmit? Esetleg inkább a saját tapasztalataimat kellene továbbra is elsődlegesnek tartanom, és a videokat és a cikkeket csak másodlagosnak? Amikor videokat nézek, azt látom, h a nyertesek sok preflop allint nyernek, gyakran alig több mint 50 % kezdő eséllyel, sőt néha vert helyzetből. Nekem ezután legyen bármilyen jó stratéga is ő, mégiscsak a szerencse meghatározó szerepe domborodik ki mint a pokert meghatározó tényező. Vagy nem így van? És még egy kérdésem lenne, már ha szabad ilyet kérdezni. Szerintetek az online pokerezők hány %-a nyerő játékos? Szerintem jóval kevesebb, mint ahányan a nyerő stratégiákkal, trükkökkel, komoly szakirodalommal tisztában vannak, mivel akármilyen képzett is legyen vki, ha teszem azt csak a résztvevők 10 %-a nyer, nem? Csak akkor már megint a szerencsénél kötünk ki.
Igazából legfőképpen arra lennék kiváncsi, h mennyi bukó után érdemes még mindig folytatni a játékot, hogy hihessek abban, h tényleg nyerő játékos lehet belőlem hosszú távon.
Köszi a választ! :)