Póker Fórum Archívum > Bad beat > Sajnos ennyi volt! Csak nekem nem megy már?

vadallat
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 3. 16:17

hova tűntek a férfiak? mindenki rinyál mint a fürdősk**va :D ilyen az igazi hozzáállás: [video=youtube;suBmyC_coaI]http://www.youtube.com/watch?v=suBmyC_coaI[/video]

Matt Coburn
Válasz vadallat kommentjére
2013. szept. 3. 21:01

Acoimbra 100 dolcsiról felment 40k-ra 8 hónap alatt. 2013-ban, amikor már nem lehet nyerni.

Sempronius
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. szept. 3. 21:10

Akkor, ha ingyen megkapom a világ legjobb coachait nekem is menni fog ami acoimbrának.

Lehet ez akár egy challange is, ha valaki gondolja. :)

jak1
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 4. 4:07

Na, akinek nem megy online, az nyugodtan próbálja meg élőben! Most érkeztem egy budapesti klubból, nyertem az alacsony nevezésű versenyt, vicces mezőnyben, aztán a "jack-ek" (whiskey) úgy szóltak hozzám, hogy üljek be egy kicsit készpénzben is játszani. 5-en kezdtük el, és hamar olyan szimpatikus lett az asztal a sok balek miatt mindenkinek, hogy még több balek érkezett az asztalhoz. kb másfél óra játék után 100-100-on, sikerült a srácoknak összehozni nekem egy 1100 bb-s potot, amit pont hozzám tolt az osztó. 20 perc múlva megköszöntem a játékot és most küzdök az "aznapossággal". (elvileg 6-kor kelek...)

Ha valaki úgy gondolja, hogy erős az online mezőny, akkor bátran javaslom az élő játékot, mert itt inkább csak gyengült az összetétel! Szerintem ilyen gyenge játékosok online a büdös életben nem is voltak sose!

jak1
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 4. 4:09

...mondjuk engem kerüljetek el, mert én elképesztően jó vagyok! :)

mkbla
Válasz jak1 kommentjére
2013. szept. 4. 7:32

Na, akinek nem megy online, az nyugodtan próbálja meg élőben! Most érkeztem egy budapesti klubból, nyertem az alacsony nevezésű versenyt, vicces mezőnyben, aztán a "jack-ek" (whiskey) úgy szóltak hozzám, hogy üljek be egy kicsit készpénzben is játszani. 5-en kezdtük el, és hamar olyan szimpatikus lett az asztal a sok balek miatt mindenkinek, hogy még több balek érkezett az asztalhoz. kb másfél óra játék után 100-100-on, sikerült a srácoknak összehozni nekem egy 1100 bb-s potot, amit pont hozzám tolt az osztó. 20 perc múlva megköszöntem a játékot és most küzdök az "aznapossággal". (elvileg 6-kor kelek...)

Ha valaki úgy gondolja, hogy erős az online mezőny, akkor bátran javaslom az élő játékot, mert itt inkább csak gyengült az összetétel! Szerintem ilyen gyenge játékosok online a büdös életben nem is voltak sose!

:D
baz+, te ilyen bunkó vagy h fél óta játék után kiszállsz a pénzükkel, nem néztek rád csúnyán? btw melyik klubban volt? Az egyértelmű, hogy rengeteg az idióta balek, de sajnos sok esetben bolondnak bolond a szerencséje, tavalyi évben és idén is én pl egy kezemen meg tudom számolni, hogy a cash asztaloktól hányszor szálltam ki pénz nélkül. Persze az a néhány alkalom az undorítóbbnál undorítóbb leosztások és coolerek folyamata volt, de mindegy :D Élő versenyeken célba érni már jóval nehezebb, de még ezeket is sikerült tavaly és idén is +osra hozni.
Ha valakinek van hozzá kedve meg türelme akkor se próbálja ki mert, én is szeretnék még élőben a halaktól sok pénzt nyerni, nem kérek konkurenciát, köszönöm! :)

Tomi432
Válasz jak1 kommentjére
2013. szept. 4. 7:40

Te mekkora izomsakál durva vagy!

jak1
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 4. 11:17

2 óra "alvás" után, már nem olyan nagy a pofám... túlélésre megyek.

vadallat
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. szept. 4. 11:21

Acoimbra 100 dolcsiról felment 40k-ra 8 hónap alatt. 2013-ban, amikor már nem lehet nyerni.

a "nem lehet nyerni" az nem tény, hanem álláspont :D

Matt Coburn
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 4. 14:40

Lehet hogy a Svindlerek sorozat miatt de élőben nem mernék játszani mert feltételezném hogy az osztóval összejátszanak és egy riveren leeső 3 outos esetnél esetleg "pisztolyt rántanék". :) Mindenesetre az életben nem hinném el hogy fatális véletlen történt.

Élő ügyfélszolgálat