Póker Fórum Archívum > Bad beat > Sajnos ennyi volt! Csak nekem nem megy már?

svajcifiu
Válasz titcar kommentjére
2013. szept. 2. 16:49

egyre jobb a topic, bár azon csodálkozom, hogy az még nem került szóba, hoyg csalnak a termek :(

Én visszasírom a csaló termeket, mert anno ott szépen nyertem, a nem csalókban meg szép lassan bukom vissza a zsetont:))

NitroHUN
Válasz fatass kommentjére
2013. szept. 2. 16:56

persze, akinek van az már rég itt hagyta/bannolták:)
csak a csillogás, a milliós nyeremények, a pókersztárok baller életéről szóló hírek kerülnek ki az oldalra, de még a nagy nevek is jóval kevesebbet visznek haza mint amit sokan feltételeznek
csak az számít h minél több "friss húsnak" eladják a pókeres álmot, hogy ők is lehetnek ballerek, miközben a valóság az hogy egy ma kezdőnek szinte semmi esélye hogy magas tétekre felérjen

Pont, hogy az akadémia segít a ma kezdőnek abban, hogy magasabb tétre érjen fel, azzal, hogy a rake 75+%-át visszakapod, ami mikrón alapból sokbb/100 (majd egy masszív grinder kiszámolja), a csomó ingyenes oktatóvideóról nem is beszélve, amit ráadásul szakterületükön Mo. legjobbjai készítenek (Dánfiú - Omaha, mrj - HU, titcar - sok asztalos, koncentrált, fegyelmezett játék).

Beszűkült látásmód ez a rakebackpro duma, 2 asztalon játszva sincs olyan ember, aki annyira veri a mezőnyt, hogy visszatérítés nélkül magasabb bb/órát érne el, mint az, aki fogja az ingyen pénzt, és elteszi a szürreálisan magas rakebacket.

Boletus
2013. szept. 2. 16:57

nagy eséllyel régebb óta csinálom, többet nyertem ....

Messziről jött ember azt mond amit akar...

Én meg ekkkkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooooora halat fogtam!

fatass
Válasz NitroHUN kommentjére
2013. szept. 2. 17:08

szakterületükön Mo. legjobbjai készítenek

ahaa hogyne, obv nem Dánfiúra vonatkozik de akademia szakmai szinvonala a beka ** alatt van

cursor 10
Válasz titcar kommentjére
2013. szept. 2. 17:08

egyre jobb a topic, bár azon csodálkozom, hogy az még nem került szóba, hoyg csalnak a termek :(

Mert ez már eldöntött tény, mindenki tudja.:D

petyaatya
2013. szept. 2. 17:38

persze, akinek van az már rég itt hagyta/bannolták:)
csak a csillogás, a milliós nyeremények, a pókersztárok baller életéről szóló hírek kerülnek ki az oldalra, de még a nagy nevek is jóval kevesebbet visznek haza mint amit sokan feltételeznek
csak az számít h minél több "friss húsnak" eladják a pókeres álmot, hogy ők is lehetnek ballerek, miközben a valóság az hogy egy ma kezdőnek szinte semmi esélye hogy magas tétekre felérjen

Én kezdőként írhatom, h eddig is sokat segített az akadémia. Találtam backert, rengeteg ingyenes cikket/videót nézzhettem meg, az emberek nagy része segítőkész, vannak jó rakeback lehetőségek.
Mellesleg nem azért kezdtem el zsugázni h majd egyszer Ivey-val meg Durr-al szívjam luxuskurvák seggéről a kokaint, hanem h legyen mit enni/inni, ne kelljen a szülők nyakán élősködni. Kezdettől fogva tisztában voltam vele h aki ennyi-annyi millót nyer az vagy nagyon ért hozzá vagy jókor volt jó helyen. Ennek ellenére is úgy gondolom, ha beleölök elég időt és energiát ez egy nagyon jó befektetés.
Amúgy ez az átlagbér téma nagyon jó volt.:))Nézzetek körül Szabolcsban, utána lehet panaszkodni.

BelaKecske
2013. szept. 2. 17:43

ahaa hogyne, obv nem Dánfiúra vonatkozik de akademia szakmai szinvonala a beka ** alatt van

ezért nem igazán az akadémia okolható, máshová sem NL1k regek tucatjai járnak fórumozni. Teljesen értető is, hogy miért. Ami van videó, az szinte mind elég jó, remek oktatók vannak, promók itt a legjobbak, jó a support stb. Én sem örülök, h nem olyan jó már a fórum, de nem hiszem h máshol jobb lenne, + nem a pa a hibás szerintem.

Az pedig érdekes nekem, hogy sugárzás címen azért hibáztatod az oldalt, mert azt teszik ami a dolguk; játékosokat vonzanak.

pszibu
Válasz petyaatya kommentjére
2013. szept. 2. 17:50

Amúgy ez az átlagbér téma nagyon jó volt.:))Nézzetek körül Szabolcsban, utána lehet panaszkodni.

de szerencsejátékra persze akadna pénz...:))

fatass
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. szept. 2. 18:01

ezért nem igazán az akadémia okolható, máshová sem NL1k regek tucatjai járnak fórumozni. Teljesen értető is, hogy miért. Ami van videó, az szinte mind elég jó, remek oktatók vannak, promók itt a legjobbak, jó a support stb. Én sem örülök, h nem olyan jó már a fórum, de nem hiszem h máshol jobb lenne, + nem a pa a hibás szerintem.

Az pedig érdekes nekem, hogy sugárzás címen azért hibáztatod az oldalt, mert azt teszik ami a dolguk; játékosokat vonzanak.

shady/botranyokkal teli termek promozasa vagy az ertelmes playak elüldüzése kinek a hibaja?
és ha a többi magyar oldal meg rosszabb akkor mi van?elegedetten hatra lehet dölni?:)

petyaatya
Válasz pszibu kommentjére
2013. szept. 2. 18:04

de szerencsejátékra persze akadna pénz...:))

Jogos.:D De diákmunkából akadt az a pénz is, aztán úgy láttam ebben több a lehetőség.

Élő ügyfélszolgálat