shady/botranyokkal teli termek promozasa vagy az ertelmes playak elüldüzése kinek a hibaja?
és ha a többi magyar oldal meg rosszabb akkor mi van?elegedetten hatra lehet dölni?:)
shady/botranyokkal teli termek promozasa vagy az ertelmes playak elüldüzése kinek a hibaja?
és ha a többi magyar oldal meg rosszabb akkor mi van?elegedetten hatra lehet dölni?:)
Atyaúristen, hogy egy topic honnan hova el nem tud jutni. :)
Friciröl annyit, hogy engem ő vitt bele abba, hogy komolyan kezdjek el foglalkozni a pókerrel, és nagyon sokat tanultam tőle. Amit a zenekarával elért azt is nagyon sokra tartom. És mivel én is zenélek, remélem sikerül majd összehozni velük valamikor egy közös koncertet.
nem is beszélve, amit ráadásul szakterületükön Mo. legjobbjai készítenek (Dánfiú - Omaha, mrj - HU, titcar - sok asztalos, koncentrált, fegyelmezett játék).
Azt hiszitek a HTSNG agyatlan betolom játék? Naná! A póker meg szerencsejáték, igaz? Nagyon durván otthon kell lenni a preflop játékban, de izom sakál nagyon durván!
Innen megarespect Frici!
csak sajnos a grafján nem látszik de azért biztos ott van izomsakál
valahogy Jorj95 grafján látszik is hogy izomsakál durván ott van hyperben
pesze a rb pronak azért megarespect, hogy rb nélkül milenne vele az már máskérdésxD
pesze a rb pronak azért megarespect, hogy rb nélkül milenne vele az már máskérdésxD
nem árt egy topik ami felnyitja az emberek szemét, hogy még a legjobbak is mennyit szenvednek a profitért