EPT Prága 2008 - Hogy állnak a mieink?
A mai hírt ki írta? Mert én olyat sosem mondtam, hogy indulok. :)
A szuperszatelit volt tervbe véve, végülis lehet azt is indulásnak nevezni...:)
De sajnos későn is értünk ide, illetve borzalmasan fáradt voltam, így jobbnak láttam, egy-két órát aludni és utánna cash gamezni.:)
Viszont tegnap este már találkoztunk Bélabácsival, Luigival, Milivel és még egy pár magyarral. Bélabá azt mondta indulni fog. A többiek "csak" cash gamezni jöttek...
Spiri holnap indul, mivel Bélabácsi is csak ma este fizet be, ő is. Többi magyarról még nincs infóm, de a nap folyamán ebbe a fórumtopicban próbálok updatelni, hogy állnak a mieink...
Most ez az üzi Prágából jön, vagy itthonról?
Amennyiben Prága akkor feltétlen keressétek fel a "Kehely" nevű kocsmát és rendelj knédlit, és igyatok egy korsó echte prágai sert!
Most ez az üzi Prágából jön, vagy itthonról?
Amennyiben Prága akkor feltétlen keressétek fel a "Kehely" nevű kocsmát és rendelj knédlit, és igyatok egy korsó echte prágai sert!
Tóth Zoli out
Sasköy 4.5k
Bíro Dani 23k
Somodi Balázs 'Mogyi' 17k
Zoleee, most akkor indulsz, vagy nem? :))) a főoldalon az vagyon írva, hogy Te is versenyzel.
Hajrá magyarok, hajrá akadémiások!!!!
Zoleee, most akkor indulsz, vagy nem? :))) a főoldalon az vagyon írva, hogy Te is versenyzel.
Szereztem magamnak gyorsan egy sajtós karszalagot, és így biztonságban eltudom helyezni a lap topomat és néha írogatni nektek. Ja és innivalóm is van, ami a Hiltonban amúgy nagyon drága lenne...:)
Dani úgy van 23k-án hogy képes volt eldobni egy emelt potban :4c::Kd::9d: boardon a négyes szetjét. Nice one! Kettő ellenfele :Kh::Ks: és:Jd::Qd:-al ment allin.....
nem indul, csak cg-zni fog..a blogjában írja!
Sasköy AJ-al már shortstacként AK-ba szaladt és kiesett...
Elmondása szerint a verseny elején AQ-val 3 betelt potban veszített egy A5 ellen. Flop A-5-5, már ez megpecsételte sorsát....