hajrá srácok!!!! zoleee nektek meg a cg asztaloknál - vagy a rulettkeréknél? :D :D :D
hajrá srácok!!!! zoleee nektek meg a cg asztaloknál - vagy a rulettkeréknél? :D :D :D
Bélabácsi kiesett
Flöss vs. Full house.
Traply "belabacsi" Pétertől is búcsúznunk kellett, miután nut flössével alulmaradt ellenfele full-house-val szemben. A magyar versenyző szünet előtt jelentősen megfogyatkozott, így a bizonyos leosztást 13,500 zsetonnal kezdte meg. A 8-7-8-4-2 boardon aztán Péter A-K nut-flössével kevésnek bizonyult ellenfele osztott négyeseivel kialakított full hose-a ellen, így a magyar versenyző sajnos kiesett a versenyből.
Másutt Obál Krisztián Frigyes és Rátkai "Selindek" István is 20,000 zseton körül mozog.
Az elmúlt órákban abban a hitben közvetítettünk innen Prágából, hogy négy magyar indulója volt a mai napnak. Időközben kiderült azonban, hogy Polner Attila (jelenleg 25,000 zsetonnal rendelkezik) is részt vesz a mai küzdelmekben, ötre növelve honfitársaink számát.
Forrás: Pokerstarsblog.com/hu
nem akarok rosszindulatú lenni, de spiri mostanában akármelyik élő versenyen indul, mindig elég korán kiesik... ennyi erővel a fórumról bármelyikünket lehetne indítani, ilyen sok versenyből a nagy számok törvénye alapján egy teljesen átlagos playa is legalább egy ITM-et fel tudna mutatni...
ki akadalyozza meg, hogy elindulj??? hajrá!!!!
kemény dolgok ezek.....menjünk mind....
taps spirinek itthonrol, hajrá maradék...
nem akarok rosszindulatú lenni, de spiri mostanában akármelyik élő versenyen indul, mindig elég korán kiesik... ennyi erővel a fórumról bármelyikünket lehetne indítani, ilyen sok versenyből a nagy számok törvénye alapján egy teljesen átlagos playa is legalább egy ITM-et fel tudna mutatni...
...ilyen sok versenyből a nagy számok törvénye alapján egy teljesen átlagos playa is legalább egy ITM-et fel tudna mutatni...
ki akadalyozza meg, hogy elindulj??? hajrá!!!!
nem volt most fölös 5000 euróm... láttam a kieső handet, bad beat, de én nem erről az egy versenyről beszéltem. na mindegy.
azt tudni kell, hogy az ept-n kivul spiri az összes versenyére sajat maga fizette be magat, vagy beselejtezte, vagy annyi raket termelt, hogy egy terem finanszirozta neki. de az a finanszirozasos dolgot is akarki beprobalhatja, hisz Majka is chlilpokeres lesz.