Póker Fórum Archívum > Élő póker > EPT Prága 2008 - Hogy állnak a mieink?

Littlemage
Válasz Zoleee kommentjére
2008. dec. 10. 19:18

hajrá srácok!!!! zoleee nektek meg a cg asztaloknál - vagy a rulettkeréknél? :D :D :D

Zoleee
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 10. 19:25

hajrá srácok!!!! zoleee nektek meg a cg asztaloknál - vagy a rulettkeréknél? :D :D :D

:D A roulett mindig megy :D A poki, ma nagyon nem ment, laphalott voltam és elkezdtam unalmamban WP-ézni....

Ki is szálltam, mert éreztem, hogy nem megfelelő a hozzáállásom. Inkább gyorsan visszanyertem rouletten. :)

Zoleee
Válasz Zoleee kommentjére
2008. dec. 10. 19:36

Bélabácsi kiesett

Flöss vs. Full house.
Traply "belabacsi" Pétertől is búcsúznunk kellett, miután nut flössével alulmaradt ellenfele full-house-val szemben. A magyar versenyző szünet előtt jelentősen megfogyatkozott, így a bizonyos leosztást 13,500 zsetonnal kezdte meg. A 8-7-8-4-2 boardon aztán Péter A-K nut-flössével kevésnek bizonyult ellenfele osztott négyeseivel kialakított full hose-a ellen, így a magyar versenyző sajnos kiesett a versenyből.

Másutt Obál Krisztián Frigyes és Rátkai "Selindek" István is 20,000 zseton körül mozog.

Az elmúlt órákban abban a hitben közvetítettünk innen Prágából, hogy négy magyar indulója volt a mai napnak. Időközben kiderült azonban, hogy Polner Attila (jelenleg 25,000 zsetonnal rendelkezik) is részt vesz a mai küzdelmekben, ötre növelve honfitársaink számát.

Forrás: Pokerstarsblog.com/hu

matusow88
2008. dec. 10. 20:00

nem akarok rosszindulatú lenni, de spiri mostanában akármelyik élő versenyen indul, mindig elég korán kiesik... ennyi erővel a fórumról bármelyikünket lehetne indítani, ilyen sok versenyből a nagy számok törvénye alapján egy teljesen átlagos playa is legalább egy ITM-et fel tudna mutatni...

Littlemage
Válasz matusow88 kommentjére
2008. dec. 10. 20:08

ki akadalyozza meg, hogy elindulj??? hajrá!!!!

WhiteWolfy
2008. dec. 10. 20:11

kemény dolgok ezek.....menjünk mind....
taps spirinek itthonrol, hajrá maradék...

andree
2008. dec. 10. 20:12

nem akarok rosszindulatú lenni, de spiri mostanában akármelyik élő versenyen indul, mindig elég korán kiesik... ennyi erővel a fórumról bármelyikünket lehetne indítani, ilyen sok versenyből a nagy számok törvénye alapján egy teljesen átlagos playa is legalább egy ITM-et fel tudna mutatni...

lol. Te láttad a kieső handet?

Takii
2008. dec. 10. 20:14

...ilyen sok versenyből a nagy számok törvénye alapján egy teljesen átlagos playa is legalább egy ITM-et fel tudna mutatni...

Hol volt ez eddig sok verseny?? OMG! 20-30versenyről simán ki lehet potyogni anélkül, hogy itm-be érne az ember (és akkor még keveset mondtam).

matusow88
2008. dec. 10. 20:23

ki akadalyozza meg, hogy elindulj??? hajrá!!!!

nem volt most fölös 5000 euróm... láttam a kieső handet, bad beat, de én nem erről az egy versenyről beszéltem. na mindegy.

Littlemage
Válasz Takii kommentjére
2008. dec. 10. 20:26

nem volt most fölös 5000 euróm... láttam a kieső handet, bad beat, de én nem erről az egy versenyről beszéltem. na mindegy.

azt tudni kell, hogy az ept-n kivul spiri az összes versenyére sajat maga fizette be magat, vagy beselejtezte, vagy annyi raket termelt, hogy egy terem finanszirozta neki. de az a finanszirozasos dolgot is akarki beprobalhatja, hisz Majka is chlilpokeres lesz.

Élő ügyfélszolgálat