Sajnálom, engem sem nagyon szokott ez vigasztalni. hajrá a többieknek!!!
Közben találtunk még egy magyar játékost. :) Obel Krisztián Frigyes, akivel tegnap még cash gameztem is játszik a mai napon. William Thorsonnal ül egy asztalon. Kb 15k-ja van....
Közben megnéztem magamnak azt a játékost is aki kiejtette Spirit. Csak hogy tudjam kit kell majd lehúzni a cash game asztalokon, mert mernék rá fogadni egy nagyobb összeget, hogy a mai napot nem éli túl. Minieri majd gondoskodik róla :)
Halnának szomjan a sivatagba az ilyen majmok..mit gondolnak, mi van nála, 78o, vagy mire tol preflop allint?? Lecallolja KJ-val..Istenem!!!!!
Wáááhhhhh
Most kaptuk az infót, hogy összesen 570 játékos indult a versenyen. Tegnap 272, ma pedig 298 játékos ült le az asztalokhoz. Így az indulók száma meghaladja a tavalyi 555-öt. Az összdíjazás pedig 2.850.000€!!!
Péntektől pedig live stream is lesz, ami az Akadémián is elérhető lesz!
bah :(
Bélabá: szenved 7k
Selindek 15k
Krisztián: 20k
Bélabá: 21k
Selindek:15k
Krisztián:20k
Bélabá leosztásai a Pokerstarsblog.com/hu jóvoltából
1... flop előtti all-in
Péternél osztott tízesek voltak, míg short-stack ellenfele 3,300 zsetonját A-Q-ra tette fel. A flopra érkező tízes mindent eldöntött, így a magyar versenyző kiejtette ellenfelét és 12,000 körülire növelte stackjét.
2... flop előtti all-in
Péter ebben a leosztásban ejtette ki William Fry-t. Igen érdekesen alakult a parti, miután Péter osztott nyolcasaival William Ks-7s lapjaival nézett farkasszemet az As-Kx-Ts flopon. Igaz az all-inre flop előtt került sor, de Péternek egy outot kellett behúznia a győzelemhez flop után. Szerencsére a riverre az a 8-as érkezett a boardra, mellyel Williamnek nem lett flösse, s így a magyar játékos nyolcas-szettjével megnyerte a leosztást.
Épp a Pressrommban voltam mikor William mosolyogva mesélte kiesését. Nagyon jó fej srác. Én ilyen kiesés után nem tudnák mosolyogni 1-2 óráig...
3... flop all-in
A helyzet nagyon egyszerű volt, négyen nézték meg a 3-4-7 flopot, és belabacsinál pont 5-6 volt - azaz sort alakított ki flopra. Az all-inre ekkor került sor, és belabacsi újabb játékost végzett ki, miután ellenfele osztott nyolcasai nem erősödtek tovább a turn és riveren.
Ezen leosztások megnyerésével Péter messze a 15,000-es átlag fölé röpítette magát 23,000-es stackjével.
[CENTER][/CENTER]
Nagyon szép!! Nehogy már az egyik legjobb magyar pókeresnek ne legyen szerencséje! Lásd 1 out! :) Csak így tovább, cél a FT!
Most lett vége az utolsó szünetnek. Még 2 vakszintet játszunk. 137 játékos van játékban. Átlag 21751.
Bélabá: 23k
Selindek: 20k
Krisztián: 20k