nem volt most fölös 5000 euróm... láttam a kieső handet, bad beat, de én nem erről az egy versenyről beszéltem. na mindegy.
Selindek kiesett
Preflop az asztal agresszora, mint kb mindig emelt. Selindek nagyvakból tartott.
Flop J-8-5 Selindek check Ellenfél bet 1900. Selindek tart.
Turn: 4 Selindek check Ellenfél bet 3500, Selindek Allin kb 15k-val. Ellenfél hosszas gondolkodás után call.
River: 2
Selindek: 8c3c
Ellenfél: 45
Selindekkel sokáig beszélgettünk a handről, elmesélte hogy folyamatosan emelgettek egymásra, és egyedül ez ellen a srác ellen csinált volna ilyet. Jól gondolta, hogy a flopon jobb, de sajnos rosszkor lépte meg előre megtervezett moveját.
Maradék 1000 zsetonját 69-el vesztette el 44 ellen......
Krisztián: 13k
Attila: 9k
Nem igazán kecsegtető...
nem volt most fölös 5000 euróm... láttam a kieső handet, bad beat, de én nem erről az egy versenyről beszéltem. na mindegy.
A napnak vége. Két magyar jutott tovább. krisztán 10.000-el Attilát nem tudjuk, de utoljára 8-9k körül mozgott.
Így holnap 3 magyarral folytatjuk. Legnagyobb reményünk Dani, aki 52k-ás stackel vághat majd neki a napnak. Épp most futottunk vele össze, és mesélte, hogy egy 800$-os szatelitről jutott ki Prágába és hogy nemrég a Bahamákra is majdnem kijutott a 33$ rebuyos versenyről. A headsupban viszont iszonyatos chipleadből bukta el a beülőt, ellenfele 6 allint nyert sorozatban...
Mi most megyünk iszogatni és vacsorázni. Jő éjszakát mindenkinek.
Monte Carloban (ahová egy rake racen jutott ki) első EPT versenyén 46. lett és 33.000€-ot nyert. A másik 3 EPT-én kiesett, még ha ő is fizette volna be a buyineket is pluszban lenne.... :)
A torna pókerben a hosszútáv még hosszabb :) Ha valaki egy-két évig folyamatosan indul versenyeken és nem képes magát pluszba lendíteni, na akkor lehet arról beszélni, hogy a pénzéből érdemesebb lenne mást indítani. De 5-6 verseny után bármiröl beszélni hülyeség.
Üdv Prágából!
A mai történéseket olvashattátok, kiestem a 2. szinten - még ha badbeattel is. Addig viszont hiba nélkül játszottam. Az asztalomon a gyenge játékos mellett ültek nagy nevek is - Dario Minieri és Mike McDonald (EPT győztes) is az asztalomnál ült. Már terveztem a nagy összecsapásokat Minierivel, de sajnos addig nem maradtam benn.
A kiesés után beültem cashgamezni, csakúgy, mint az elmúlt két napban. Arról, hogy ez, hogy ment majd holnap írok egy részletesebb blogbejegyzésben.
Matusownak teljesen igaza, bárki becsúszhat az itm-be 4-ből egyszer, nem kell hozzá semmi tudás, bárki meg tudja csinálni. Viszont amire nem képes mindenki, az az, hogy odakerüljön az ept-re. Én a pókert a 0-ról kezdtem szó szerint és sikerült eljutnom Európa legrangosabb versenyeire és erre vagyok büszke, nem az azokon elért eredményekre. Persze azzal, hogy a RedKings felfigyelt rám és szponzorált a versenyeken, szerencsém volt és ezért hálás is vagyok nekik, valóban óriási élmény egy EPT-n játszani - akár még 2 vakszintet is - remélem minél több fórumtársamnak össze fog ez jönni a későbbiekben.
nem akarok rosszindulatú lenni, ...
Kicsit késve érkeztem meg ma is. Ahogy tegnap is, csak rossz hírekkel tudok szolgálni. nem a magyarok versenye ez.
Obel Krisztián ss-ként már kiesett és Daninak is már csak 23k körül maradt, miután kétszer veszített ugyanazon játékos ellen. Elősször bevállalta, hogy kiejtse shortstack ellenfelét, nem jött be, aztán pedig roppant szerencsétlen módon AKs-el duplázta fel ismét mákos ellenfelét, aki AQ-al tartotta Dani preflop allin emelését. A turner Q érkezett.... :mad:
Remélem ma már csak jobb hírekkel szolgálhatok!
Dani és Attila is dupláz!
Dani 6-9-T flopon A9-el harcolt ellenfele nyolcas párja ellen. A pokerstars blogerre Imi mesélte épp, hogy igazából Dani elnézte ellenfele stackjét, azt hitte egy shortstack ellen megy, mind kiderült kb azonos stackjük volt, így Dani ismét 40k-nál jár. :)
Bíró Dani 40k
Polner Attila 16k