ki tudja, hogy Naná-éknál mekkora a sarokkád... eső(s)nap esetére ;)
Nekem is jó lenne szeptember bármelyik hétvégéje, ennyire előre nem tervezek programot. De akkor megállapodunk valamelyik időpontban, helyszínben?
jó lenne, én egy hétig most nem leszek, nekem még mindig a 8-9-ei hétvégén kívül bármely szeptemberi időpont megfelel
Nos, akkor?
A Budapest és a Balaton eddig fej-fej mellett áll!
Ne alljunk meg a felenel es adjuk fel...
A szavazatok és kommentárok alapján úgy döntöttünk, hogy ezúttal Pesten szervezzük a találkozót. Az időpont valószínűleg szept. 28 vagy 29. A pontos helyszín és az időpont véglegesítése folyamatban. Akinek ellenvetése van most szóljon.
Akkor dobjunk fel ötleteket a helyszínre!
Akkor dobjunk fel ötleteket a helyszínre!
Ha már pest lett a végső állomás...valami behatárolható program lesz, mármint a pókerezésen kívül? :) Másik hogy a játékot nem tudom hogy gondoltátok, de magasabb pénzes alapon én nem szívesen ülnék le játszani. Nem tudom ki mire gondolt, de szerintem lehetne ilyen jelképes nevezési díjú tour, sng, vagy cg is, mondjuk oktatós formában(1-2 asztalon), és esetleg az érdekesebb partikat kivesézhetné az asztaltársaság....Nem tudom hány asztal lesz, ha van rá igény akkor a többi asztalon mehetne rendes CG is..de én nem szeretném elnyerni/bebukni a fórumtársak/-nak a pénzét/-em
No igen. Meg persze mindenképpen kéne szervezni egy - akár freeroll jellegű - versenyt, aminek nyertese büszkén viselhetné a "Pókerakadémia fórumtalálkozó bajnoka 2007" kitüntető címet.
Az elemzős cg ötlete érdekesnek tűnik. Elképzelem, amint want2push hosszan elemzi, hogyan blöffölte ki Skiboyt 86o-fal Q-magas flopon. Majd persze hozzáteszi: na ezt ti ne csinájátok gyerekek... :D
Részemről minden ötletre vevő vagyok.