Sztem ma estig felkerülnek a részletek...
Sikerült véglegesíteni a részleteket. Az eredetileg tervezetthez képest egy kis változás, hogy csak vasárnapi napra sikerült megszerezni a helyet. (Amiről jó tapasztalataink vannak, étterem és nem utolsó sorban játéklehetőség a helyszínen) Ezért már délután kezdünk, remélve, hogy a más városokból érkezők is el tudnak jönni.
Időpont: 2007. szeptember 30. vasárnap 16:00
Helyszín: Zappa Caffe pincehelység, 1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2.
A fenti részen pokerakadémia névre van foglalva egy nagy összefüggő asztal, hogy mielött játszanánk azért mégis mindenki megismerkedhessen egymással! :-)
A konyhát csak ajánlani tudom, szerintem nagyon jö!
Reméljük a vasárnap ellenére sokan leszünk.
Szegediek: az első vonat 7.14-re ér le, tehát akár még a melóba is beértek. :D
Pafff.....azért ez a vasárnap nem hangzik túl jól....szóval sajna ki fogom hagyni..nagyon valószínű...
Hááát, nekem sem... jobb lett volna inkább 2 héttel később, de egy pénteki, vagy szombati napon. Sebaj, tessék kivenni szabit, és jönni, jönni, jönni....
Szabira semmi esélyem szeptember-októberben, ilyenkor van nálunk a legnagyobb hajtás, nem adnak:(
A következőn ott leszek
Nem tudsz valamit kitalálni kisrapi? Nagyon sajnálnám, ha ilyen törzsvendég hiányozna a találkozóról.
Az egyik szemem sír a másik meg üveg :D
Nem tudom srácok, max egy vacsit lenyomok meg pár órát maradok, de hajnalig biztos nem tudok maradni :-(
Nem tudsz valamit kitalálni kisrapi? Nagyon sajnálnám, ha ilyen törzsvendég hiányozna a találkozóról.