Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémia fórum találkozó - Hol és mikor?

kisrapi
Válasz Zoleee kommentjére
2007. szept. 10. 12:03

Engem inkább az ízgatna, hogy ha felmegyek Szegedről, akkor valamiféle szállást kéne találnom, vagy nem tudom.....reggelig póker? Én na már elmegyek nem csak azért szeretnék, hogy játszak, hanem inkább beszélgetni, megismerni titeket.....sörözni....ilyesmi:D Tehát nekem a játék most másodlagos lenne

oes
2007. szept. 10. 12:57

Sajnos nem rajtunk múlik...
Nekem az egyesület ezt ígerte, sajnos nem jeleztek vissza, állítólag holnapra megmondjak mehet e naluk a fórumtalálkozónk.
Elnézést hogy még nem akarunk részleteket közölni, de ha 100 % azonnal felkerül ebbe a topicba.

Nem szerettem volna senkit bosszantani, inkább csak viccnek szántam ilyen formában a kérdést. Gondoltam, megnézem, van-e valami újdonság, és láttam az utolső hozzászólást egy héttel korábbi dátummal.

Kisrapival is nagyrészt egyetértek, a sört ugyan nem szeretem.
Szegedről akár együtt is mehetnénk.

kanrich_
Válasz oes kommentjére
2007. szept. 10. 13:16

Amúgy mehet a játék reggelig :)
és a sörözés is :)

bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. szept. 10. 20:48

Amúgy mehet a játék reggelig :)
és a sörözés is :)

Én sosem iszok... :)

bojanika
2007. szept. 10. 20:50

Sajnos nem rajtunk múlik...

Most már igen. :D
Küldök privit...

Godmode
Válasz kisrapi kommentjére
2007. szept. 10. 21:03

Engem inkább az ízgatna, hogy ha felmegyek Szegedről, akkor valamiféle szállást kéne találnom, vagy nem tudom...

Ha lenne valami konkretabb info, akkor lehet, hogy lenne otletem... Hany ember jonne videkrol, akiknek szallas kene? Ki az, aki be tudna meg szallni? Kisrapival szoktunk beszelgetni, ot valoszinuleg el tudnank nehany ejszakara helyezni, nnna persze ez nem csak rajtam mulik...

bojanika
Válasz Godmode kommentjére
2007. szept. 10. 21:14

Egy ember hozzám is jöhet, no problem...
Ha vki vállal kanapét, akkor kettő is :D

kisrapi
Válasz Godmode kommentjére
2007. szept. 11. 7:41

Egyáltalán még azt is tudnom kéne, hogy péntek estétől szombat reggelig, vagy szombat estétől vasárnap reggelig lenne a tali. Sajna egész 7végére biztos nem tudnék felmenni, azt az egy éjszakát meg nem alvással kéne tölteni:)

Ha lenne valami konkretabb info, akkor lehet, hogy lenne otletem... Hany ember jonne videkrol, akiknek szallas kene? Ki az, aki be tudna meg szallni? Kisrapival szoktunk beszelgetni, ot valoszinuleg el tudnank nehany ejszakara helyezni, nnna persze ez nem csak rajtam mulik...

Köszönöm azért a lehetőséget, ha úgy adódik élni fogok vele.

lederman
Válasz kisrapi kommentjére
2007. szept. 11. 7:48

Igen, a pontos időt jó lenne tudni.
Én is szívesen adnék szállást akárkinek, de teljesen full házzal vagyok, legfeljebb hálózsákos földön alvósat tudok nyújtani vészhelyzet esetére...

Nem is tudtam eddig, h ennyien vagyunk szegediek a fórumon:D

naggeri
Válasz lederman kommentjére
2007. szept. 11. 11:32

Most láttam csak a topic-ot, én is benne lennék a buliban !!! :)

Élő ügyfélszolgálat