Engem inkább az ízgatna, hogy ha felmegyek Szegedről, akkor valamiféle szállást kéne találnom, vagy nem tudom.....reggelig póker? Én na már elmegyek nem csak azért szeretnék, hogy játszak, hanem inkább beszélgetni, megismerni titeket.....sörözni....ilyesmi:D Tehát nekem a játék most másodlagos lenne
Sajnos nem rajtunk múlik...
Nekem az egyesület ezt ígerte, sajnos nem jeleztek vissza, állítólag holnapra megmondjak mehet e naluk a fórumtalálkozónk.
Elnézést hogy még nem akarunk részleteket közölni, de ha 100 % azonnal felkerül ebbe a topicba.
Amúgy mehet a játék reggelig :)
és a sörözés is :)
Amúgy mehet a játék reggelig :)
és a sörözés is :)
Sajnos nem rajtunk múlik...
Engem inkább az ízgatna, hogy ha felmegyek Szegedről, akkor valamiféle szállást kéne találnom, vagy nem tudom...
Egy ember hozzám is jöhet, no problem...
Ha vki vállal kanapét, akkor kettő is :D
Egyáltalán még azt is tudnom kéne, hogy péntek estétől szombat reggelig, vagy szombat estétől vasárnap reggelig lenne a tali. Sajna egész 7végére biztos nem tudnék felmenni, azt az egy éjszakát meg nem alvással kéne tölteni:)
Ha lenne valami konkretabb info, akkor lehet, hogy lenne otletem... Hany ember jonne videkrol, akiknek szallas kene? Ki az, aki be tudna meg szallni? Kisrapival szoktunk beszelgetni, ot valoszinuleg el tudnank nehany ejszakara helyezni, nnna persze ez nem csak rajtam mulik...
Igen, a pontos időt jó lenne tudni.
Én is szívesen adnék szállást akárkinek, de teljesen full házzal vagyok, legfeljebb hálózsákos földön alvósat tudok nyújtani vészhelyzet esetére...
Nem is tudtam eddig, h ennyien vagyunk szegediek a fórumon:D
Most láttam csak a topic-ot, én is benne lennék a buliban !!! :)