"Azért jó különböző színű lapokat megjátszani, mert kétféleképpen lehet flössöd."
Be kell valljam, hogy van a mondat, ami olyan, mint a bikának a vörös posztó...
Amikor valaki jelzi, hogy "színsorom van" és mutat egy sima flusht. Annyiszor hallottam, hogy meg tudok őrülni!
ez nagyon jó ez a topic :DD igaz ez nem pókeres duma, de én egyszer mikor falunkba játszottam egy kb 20 fős szervezésen, ott történt, hogy a JJ overpárommal végighivogattam a boardot minden utcán (asszem) és végig kaptam a callt, majd vígan mutatott a kisgyerek, hogy nyertem színem van. én csak felfordítottam a bubikat és annyit mondtam:
nekem csak bubi párom de elég lesz ide
a kisgyerek színe 3 káróból és 2 kőrből állt :D
amúgy írjátok írjátok a sok marhaságot, mert némelyiken nagyon nevetek :)
egyik osztót ismerem universumban és anno, mikor az elején elkezdtem cashezni 50-50-en, mindig átültem ahhoz az asztalhoz, ahol ő osztott, mert első közös leosztásunkban feltriplázta a stackem és "beleszerettem" (teszem hozzá, hogy valójában azért üldögéltem át mindig, mert marhára bejött :P).
cimbora a river után call-ol 10 es magassal. kérdezzük tőle, "miért adtad meg?"
Válasz: "blöfföltem"
Az az érzésem, hogy az egy más alapokra helyezett call volt... :)
Nem voltam túlsokszor, de kedvencem egy nagyon okoskodó néni:
N: Minek játszol AQ-val? az a legrosszabb ászos lap, még az A3 is erősebb
É: Merthogy?
N: Mert A3-mal könnyebben tudsz sort kialakítani...
É: Miért is?
N: Mer kevesebb lap kell az A3-hoz
É: ....?:D 245, KJ10?
N: jójó... de a KJ10 ritkábban jön mint a 245
Nem voltam túlsokszor, de kedvencem egy nagyon okoskodó néni:
N: Minek játszol AQ-val? az a legrosszabb ászos lap, még az A3 is erősebb
É: Merthogy?
N: Mert A3-mal könnyebben tudsz sort kialakítani...
É: Miért is?
N: Mer kevesebb lap kell az A3-hoz
É: ....?:D 245, KJ10?
N: jójó... de a KJ10 ritkábban jön mint a 245
jah, volt még egy jó storym nekem is. Játszottunk egy baráti társaságba, és volt egy gyerek aki atom részeg volt és végig callozott.
Egyik srác ,tag kezdő playa, A10 el nyitott és 10es magas flopon végighívott 3 utcát, ugye részeg végig callolt.
Párbeszéd:
- NNNa mid van Déneske (közbe kidobja srác mosolyogva ATet a 6T252 boardon)
-- bubiiiiii páááár.
-Milyen bubi pááár? nincs is lent bubi!!
Erre Déneske kidobta a pocket bubit.
:D:D:D
Vegasban beült egy 50 körüli nèni omahazni, minimum stackel ült be, 5 hand alatt elbukta 100%os VPIP-val, felàllt és a következő kijelentèssel tàvozott: Megyek inkàbb blackjack-ezni, ahhoz nem kell ennyi szerencse