Nálunk privát cg partin(5-6 fős) Doki nevezetű úr mániákusan babonás...Ha nincs szerencséje átül a pozízióra hivatkozva, gyakran a 10-es székből az 1-esbe.
Valamint tőle hangzott el ez is:
-Doki mire adtad meg?
-Flösgyanum volt!
Azt tudtátok, hogy akinek a legtöbb zsetonja van egy versenyen az a "chip dealer":)
Baráti társaságban top2 párral allin megy egy srác másik megadja fordítanak a kisebbik két párral rendelkező elkezdi magához húzni. Mondom mit csinálsz? Erre ő: 3 párom van az jobb mint a 2 pár.... A legjobb az egészben hogy akinél a top2 pár volt az se szólt egy szót se mert azt hitte hogy a másik nyert...
Te "tudatlan"! Az a chipreader!
Baráti parti, egyik haver osztja egész este alatt a másik havert, hogy mennyire feszes(elmondása szerint, mint a szűzp*na). Pre 3 betelt kasszában kidobnak egy 222 flopot. A feszesnek nevezett cimborám a "******" haver emelésére középre tol mindent, az asztalnál mindenkinek egyértelmű, hogy magas pocket-je van, "******"haver: "tudom, hogy kézbepárod van, de az egóm nem engedi", és megadja A3-mal. Nit mutat KK.
Turn K, river 2! :D
Élőben ez volt a legnagyobb badbeat amit láttam. Így elmesélve nem nagy szám, de akkor "****** haver" stílusa miatt (is) visítottunk a röhögéstől! :D
szerk.: kedves moderátor úr! Nem tudom az a bizonyos konyhai edény miért számít argónak, mindenesetre a csillagocskák helyére képzeljétek el azt a szót, amit homoszexuális férfiak passzív partnerére is szoktak használni! :)
Baráti parti, egyik haver osztja egész este alatt a másik havert, hogy mennyire feszes(elmondása szerint, mint a szűzp*na). Pre 3 betelt kasszában kidobnak egy 222 flopot. A feszesnek nevezett cimborám a "******" haver emelésére középre tol mindent, az asztalnál mindenkinek egyértelmű, hogy magas pocket-je van, "******"haver: "tudom, hogy kézbepárod van, de az egóm nem engedi", és megadja A2-vel. Nit mutat KK.
Élőben ez volt a legnagyobb badbeat amit láttam. Így elmesélve nem nagy szám, de akkor "****** haver" stílusa miatt (is) visítottunk a röhögéstől! :D
szerk.: kedves moderátor úr! Nem tudom az a bizonyos konyhai edény miért számít argónak, mindenesetre a csillagocskák helyére képzeljétek el azt a szót, amit homoszexuális férfiak aktív partnerére is szoktak használni! :)
Baráti parti, egyik haver osztja egész este alatt a másik havert, hogy mennyire feszes(elmondása szerint, mint a szűzp*na). Pre 3 betelt kasszában kidobnak egy 222 flopot. A feszesnek nevezett cimborám a "******" haver emelésére középre tol mindent, az asztalnál mindenkinek egyértelmű, hogy magas pocket-je van, "******"haver: "tudom, hogy kézbepárod van, de az egóm nem engedi", és megadja A2-vel. Nit mutat KK.
szerk.: kedves moderátor úr! Nem tudom az a bizonyos konyhai edény miért számít argónak, mindenesetre a csillagocskák helyére képzeljétek el azt a szót, amit homoszexuális férfiak passzív partnerére is szoktak használni! :)
Paklicserét kérnék..
haha, eleg gaz ha 5db 2-es van a pakliban
Nagyban tolom a grindolást, miközben bnőm már vagy 20 perce csendben nézi ahogy játszom.
Egyszer megszólal: "Ki az a muck ? egész sokat játszol vele !" xd